Goede service en uitstekend gecommuniceerd.

Goede service en uitstekend gecommuniceerd.

Volgende dag waren de banden geleverd bij de garage, helemaal prima

Volgende dag waren de banden geleverd bij de garage, helemaal prima

Zeer goed en snel

Op donderdag besteld, op vrijdag bij het montage punt afgeleverd.

Levering op tijd

Voordelige autobanden, koop nexen hd blue, super goede wegligging

Alles zeer goed geregeld, super !

Duidelijke site en een goed verloop van de bestelling.

Tot de volgende keer

Dot is de derde keer dat hier wat koop. De volgende keren ook.

aanrader!!!!

scherpe prijzen, snelle levering en montageplaats ook prima bevallen!

Rollend voordeel !

Beste, Onze 1e ervaring met (4) autobanden bestellen via Internet, was meteen een hele goede. het gekozen bedrijf, Autobanden-365.nl, heeft de order prima en vlot afgewerkt, en ook de montage was prima geregeld. het verschil met de garage, m�t maximale korting, bedroeg maar liefst m��r dan � 100,= ! Een aanrader voor iedereen ! m vr gr Carl

Prima prijs/kwaliteit verhouding

De banden zijn niet alleen erg scherp geprijsd, ze worden ook nog eens razendsnel geleverd. Een aanrader! !!

Je krijgt wat je vraagt en je krijgt het snel.

Banden waren na twee dagen bij de garage. De garage stuurde per omgaande een e-mail. Een dag later waren de juiste banden afgemonteerd op de velgen en dat geheel volgens tarief zoals vermeld op de site. Prima in orde dus.

Snelle levering via goede site

Wil je snel een paar mooie winterbanden, doe dat via winterbanden-365. Ruime keuze en heb je deze gemaakt is er een garagebedrijf in de buurt die ze er onder kan zetten. Zaterdags besteld, dinsdag bij de garage en woensdag reed ik er op weg!!

Prima site. Geen vragen nodig en netjes geleverd

Website duidelijk en prijzen zijn concurrent. Levering goed en op tijd.

zeer goede winterbanden

De winterbanden die ik heb besteld zijn zeer goed! En de levering was super snel

snel en correct geleverd

Alles snel en correct afgehandelt

Uitmuntend!!!

Alles naar wens. Keurig op tijd, mailing prima. Toppie!!!

Laten wij het zo formuleren, besteld, betaald, 3 werkdagen erna opgehaald. Precies op tijd voor dat ik naar Duitsland ging.

prima goed verzorgd en snel

ik ben zeer tevreden over de bestelling en service en zal zo nodig er weer gebruik van maken en vrienden en kennissen jullie bedrijf aanbevelen nogmaals bedankt.

Zeer aan te raden,nergens goedkoper.

Helemaal top , geen gedoe de banden besteld en binnen de afgesproken tijd geleverd. De volgende keer koop ik de banden zeker weer bij Winterbanden-365.

Uitstekende en duidelijke site en klantgericht!

Zeer positieve ervaring met de site, er wordt klantvriendelijk en klantgericht gewerkt wat een snelle levering tot gevolg heeft!!

Teleurstellende aflevering

Een paar prima banden besteld bij Autobanden-365.nl. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Maar de aflevering was teleurstellend. De koerier had zonder overleg , omdat er niemand thuis was en hij anders de volgende dag weer terug moest komen ,de banden bij de voordeur neergelegd. Tevens had hij een briefje in de brievenbus gestopt met de opmerking dat dit wel in overleg was gebeurt. Gelukkig lagen ze er nog toen ik 's avonds thuis kwam maar wat als dat niet het geval was geweest ze hebben daar een paar uur gelegen.

perfect

goede service

Goed en betrouwbaar

Op dinsdagmiddag rond 16.00 uur winterbanden besteld en de volgende dag rond 14.00 uur geleverd. Prima verpakt en snelle levering.

Komen afspraken na!!

Leverancier had verkeerde banden geleverd, werd direct goed opgepakt en alsnog zijn de juiste banden geleverd. Tof!

Kan niet anders zeggen van: LEVERING PRIMA GEREGELD

Banden nodig, koop ze bij autobanden365 maar vraag eerst bij een (aangesloten) bandenmontage bedrijf wat de ALL-IN kosten zijn. Kocht 4 Vredestein Quatrac M&S en was incl. montage toch � 60,00 goedkoper uit.

gedaan wat beloofd

de bestelling was netjes snel in huis, en daarna bij een bekend service punt de banden erop laten leggen!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!