Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering

Goede prijs

Goede prijs, recente productiedatum en snel geleverd

Oplichter! Goedkope banden maar geen service! Pas op! Reviews kan je kopen!

Zeer slechte ervaring.. Cleber all season banden gekocht waarvan het loopvlak van 2 banden niet goed is waardoor de banden trillen. Je wordt elke keer afgewimpeld, en ze willen niks vergoeden, je hebt hier geen service! Als er wat is. Ben hier nog steeds boos over. Dat je als bedrijf zo slecht met je klant omgaat zegt wat over de eigenaar. Ik koop hier nooit meer banden en bij iedereen in mijn omgeving die banden nodig hebben zal ik deze oplichter n��it aanraden.

Goede service en nemen echt de tijd�

Goede service en nemen echt de tijd voor je. Kortom....toppie.

Alsnog blij met oplossing

Twee nieuwe banden besteld maar 1 band liep meteen leeg. Band na laten kijken bij montagebedrijf en deze constateerde een klein gaatje buiten het loopvlak van de band en hebben een kort rapport opgesteld over de klacht. Daarna contact opgenomen met autobanden 365 en zij schepen mij af met een antwoord dat ik de band terug kan sturen ter beoordeling en dat de kosten daarvan voor mijn rekening komen met daarbij een klachtenformulier (in t Engels) dat voor een leek niet in te vullen is zo lastig. Dus� beter iets meer geld uitgeven bij een bedrijf dan bestellen bij autobanden 365 want zij verschuilen zich meteen achter allerlei formaliteiten dan hun verantwoording te nemen voor een slechte band. Het lijkt mij dat een nieuwe band voor zo�n bedrijf minder financi�le gevolgen heeft dan voor mij. Conclusie voor mij nooit meer bij autobanden 365 Vandaag 30 december een mailtje ontvangen van ab365 dat zij toch overgaan tot vergoeding van de band. Zo blij mee. Hartelijk dank ab365 voor deze coulance. Voor mij een hele opluchting dat het zo opgelost wordt

Het zou makkelijk 5 sterren kunnen zijn!

Het is lullig om hierop afgerekend te worden, maar DPD is echt heel langzaam. Het zou zo 5 sterren zijn als het verzenden sneller was. Verder helemaal tevreden!

Makkelijke duidelijke website

Makkelijke duidelijke website, heb mijn bestelling soepel kunnen doen en een montage bedrijf dichtbij kunnen regelen.

De 'Montagepartner' zei geen�

De 'Montagepartner' zei geen montagepartner te zijn. Bovendien is de prijs die op de site opgegeven wordt voor de montage 50% fout!

Supersnelle levering van de banden die�

Supersnelle levering van de banden die ik zocht. Een voor een goede prijs.

Uitstekende service

Uitstekende service

Altijd prima te doen

Altijd prima te doen

Fijne duidelijke website. Snelle verzending ondanks kerst en coronadrukte

Voor het eerst banden gekocht..

Voor het eerst banden gekocht.. Zover is het super

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service

Duidelijke site snelle levering

Duidelijke site snelle levering

Goedkoop, gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd ( bij concurrent werden ze na 30 dagen nog niet geleverd)

Aanbod Prijs Levering

Ruim aanbod Scherpe prijzen Snelle levering

Ik ontving donderdag 9 dec

Ik ontving donderdag 9 dec. een bevestiging van order 41879. Vrijdagmiddag 10 dec. een bericht dat mijn order werd verzonden. Maandag 13 dec. ontving ik een bericht dat er geen voorraad meer was en dat mijn order geannuleerd was. Dinsdag 14 dec. is mijn betaling teruggestort op mijn rekening, waarvoor dank. Tijdens mijn bestelling op donderdag was er nog voorraad. Hoe kan het dan dat men na vier dagen de order toch annuleert???? Misschien kunt u mij twee (bijna identieke banden) Continental ....Contact 5 225/45 R17 91Y leveren tegen een aardige prijs?

100% tevreden

Voor de zekerheid gebeld of ze nog tweedehands banden hebben en 45 minuten erna liggen ze er al op inclusief ventielen en balanceren. Gewoon top en beslist niet duur. Een aanrader.

positief verrast

positief verrast. levering veel sneller dan verwacht. Top!

Supersnelle service

Supersnelle service

Banden uitzoeken was nog nooit zo makkelijk!!

Aankoop ging bijzonder makkelijk. Ik ga voortaan altijd mijn banden online kopen en laat ze dan monteren bij een montagebedrijf. Normaal heb ik Vredesteins onder mijn auto maar nu wilde ik eens iets anders (lees:goedkopers) proberen. Het zijn 4x Atlas All season banden geworden in de maten 205/55/R17. Heb ff gegoogled vooraf. Atlas was van oudsher een Amerikaans topmerk dat is overgenomen door een Chinese bandenreus. Ik ben daar niet bang voor; Chinezen willen toch ook op goede banden rijden? De 1e keuze van een garage/banden centrum is natuurlijk altijd een topmerk band (Michelin/Vredestein/Continental etc.etc.) maar daar hangt ook een topprijs aan. Ik heb nu ipv. 600Eu+ ong 300Eu betaald. Maar ok. er is nog niets geleverd en gemonteerd dus eerst maar ff afwachten of goedkoop geen duurkoop is maar ik heb er vertrouwen in! AB 365.nl reageert voor de rest prompt en geeft veel informatie. De goede reviews boezemen veel vertrouwen in (hopelijk zijn die niet allemaal van de directeur en zijn familie...??)

Keurig op tyd gebracht

Keurig op tyd gebracht, goede service. ????????

Levering van banden prima

Levering van banden prima. Alleen was de garage die ik heb geselecteerd niet meer aangesloten bij de organisatie. Dit moet wel wat scherper in de gaten gehouden worden op de website. Gelukkig hebben ze zonder probleem mijn banden aangenomen zodat ik ze daar op kon halen. Alleen gaat het me nu meer kosten dan op de site staat aangegeven om ze te wisselen.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!