Snel besteld en goed geleverd

Goede website overzichtelijk makkelijk te bestellen banden werden snel geleverd.

Bestel ze er volgende keer weer.

Vootreffelijke service.

Zelden zo'n fantastische service gehad.

Prima banden, snelle en correcte levering en afhandeling, goede prijs.

Betrouwbare leverancier, snelle levering en super prijs.

Jawel... Ook mijn volgende set banden koop ik bij autobanden-365.nl

Zeer tevreden over autobanden-365.nl. Supersnelle levering bij een door mij uitgekozen montagepunt op 500 meter van mijn woning. Top! Vrijdagsavonds besteld, dinsdag daarop geleverd en woensdag reed ik al op mijn nieuwe banden. Mijn volgende set autobanden zeker weer van autobanden-365. Scherpe prijs, snelle levering.

Duidelijke website met veel keuze, scherpe prijzen, goede trake & trace en snelle levering

De aanschaf van een viertal winterbanden is prima bevallen.

Alles keurig verzorgd en snel geleverd.

De site is overzichtelijk en met goed informatie voorzien van o.a. hoe houd de band zich t.o.v. weggedrag-geluid. Alles aangeduid met met een bandenlabel label over weggedrag-zuinigheid-geluid. Kortom een duidelijke overzichtelijke site met veel merkenkeus.

zeer prettige website, stipte levering.

De site van autobanden- 365.nl geeft je een vrolijk gevoel en de afhandeling verloopt prettig. Goede ervaring gehad met deze aankoop. Kan het je zeker aanraden.

Een goede duidelijke site met een goede prijs en perfecte levering een aan rader dus

Dit is echt een perfect banden site met een goede kwaliteit verhouding en een prima service. Ik ben 100 % te te vreden super !!!!!!!!!!!!!!!!

PRECIES WAT JE ZOEKT !!

Hallo, Wil je een uitgebreide, goedgeprijsde website wat autobanden betreft ben je hier aan het juiste adres! En bovendien, worden de banden gratis geleverd waar jij wilt, wat wil je nog meer! met vriendelijke groet

Geweldige kwaliteit banden voor een zacht prijsje!

De wintertijd gaat bijna in, dus het is tijd om op zoek te gaan naar fatsoenlijke winterbanden. Na wat tests van de consumentenbond en de anwb gelezen te hebben, ging ik opzoek naar een leverancier die snel kon leveren voor een mooie prijs. Ik werd getipt door een collega om eens te kijken op Winterbanden-365.nl. Al snel kwam ik erachter dat ik de juiste maat banden nergens sneller en goedkoper kon aanschaffen. Twee dagen na bestelling had ik de banden al in bezit. Over de gebruikers ervaring kan ik nog geen uitspraak doen omdat ik de banden nog niet heb laten monteren. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik goed door de komende winter zal komen!

duidelijk en snelle levering.

veel keuze uit banden met goede vergelijking van brandstof verbruik en waterafvoer van de banden. ik zal het ook iedereen aanraden want je heb daarbij een goede prijs vergelijking. het afleveren op montage punt is goed en de montage is uitstekend afgehandeld

snel, effici�nt en goedkoop

Ik zou dit iedereen aanraden die aan nieuwe autobanden toe is. Grote keus, snelle effici�nte levering en je kunt het montage adres zelf kiezen.

vandaag besteld, morgen geleverd! en heel scherp geprijsd!

Wil je scherp geprijsd banden kopen, ga dan naar winterbanden365.nl en koop je banden even een montageplek opzoeken monteren en rijden!

tevreden klant

Nieuwe all season banden gekocht.beste prijs gekreken.op tijd afgeleverd volgens de afspraak.

super vlot zowel in opvolging als levering �n de scherpste prijs !

Nieuwe banden nodig? Zoek niet verder! Check op winterbanden-365.nl Zij hebben de scherpste prijs, handelen vragen super vlot af en leveren bijzonder snel. Het enige wat ze nog moeten doen zijn montage centra zoeken in Belgi�maar hier is altijd een oplossing voor! Stef

helder, goed(koop) en snel!

Verkocht het merk en type band dat ik wilde voor de laagste prijs. De banden werden snel en netjes verstuurd!

Super site om te bestellen

Snelle levering toppie mensen

Na bestelling snelle levering voor zeer goede prijs. Heb geen problemen om eventueel nogmaals te bestelling te plaatsen.

A merk banden voor een B merk band prijs!

Mijn vriendin had bandjes nodig voor haar auto echter zijn haar financi�le middelen laag. Voor 170 euro heeft ze nu Bridgestone banden (195*55*16) waar ze anders 200 euro voor moet betalen ex montage. 30 euro is zo snel verdiend. De afhandeling Autobanden-365.nl was TOP. Snelle levering geen verzendkosten en een top prijs.

Topservice

Maakt waar wat ze zeggen. Goedkoop, snelle levering, zeker een aanrader!

Mooie prijs, prima bandenbedrijf.

Banden voor mijn Toyota gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Laten monteren bij v.d. Sande in Best. Ging prima.

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!! Banden zijn super snel geleverd zeer tevreden. Kom zeker terug als we weer banden nodig hebben voor onze bedrijfswagens.

globaal genomen heel tevreden over de transactie

Voor zover ik weet de goedkoopste. De banden waren wel bijna een jaar geleden gefabriceerd, maar als die goed bewaard zijn (wat ik wel vermoed) is dat absoluut geen probleem. Levering en afhandeling perfect.

Gegarandeerd TOP service

Fantastische duidelijke overzichtelijke handige site. Eerlijkheids getrouw. Besteld volgende dag in huis. Zeker een blijvertje. Heb de GOEDKOOPTSTE BANDEN SITE gevonden.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!