Supersnelle levering tegen topprijs!

Prima site met veel keuze tegen scherpe prijzen. De dag na de bestelling werden de banden keurig afgeleverd. Volgende keer meld ik me weer!

Prima prijs, al na 1 dag geleverd!

2 Banden bestelt voor een scherpe prijs. Werd de volgende dag al afgeleverd! Aanrader!

Super netjes Super snel

super goede site kan ik iedereen aanraden

PRIMA SITE GOEDE UITEENZETTING OVER DE PRODUCTEN!

DE LEVERING WAS NIET COMPLEET, HEB DAARNA NOG EEN VRIJE DAG MOETEN AANVRAGEN.

Supersnelle levering

eenvoudig te bestellen, volgende dag keurig thuis afgeleverd

Uitstekende service en kwaliteitsbanden voor een goede prijs.

Ik zou winterbanden-365 aan een ieder aanraden die kwaliteit, veiligheid en goede service op prijs stellen. Ik heb namelijk zelf Hankook winterbanden bij hun besteld en ik had ze inderdaad de volgende dag in huis.

Prima moderne website met een goed bestellingsprocedure. Het bestellen ging gemakkelijk en snel. Snelle levering, op donderdagavond besteld en op dinsdagochtend geleverd. De banden waren in paren goed in plastic verpakt. Winterbanden-365.nl is een aanrader, lage prijzen en goede service.

Best in Class Service

Snel, effici�nt, betrouwbaar, en zekerheid van levering ! Super !

Winterbanden365 schept een band

Doen joh! Ze zijn echt vet snel en ook nog eens de goedkoopste.

Prima site, ruime keuze snelle levering.

Super,

perfect, fast and furious, without any problems

Perfect!

Alles super voor elkaar! Einde van de middag besteld, de volgende dag aan het einde van de middag de banden in huis. De banden hadden een zeer recente DOT code en hebben dus niet eerst nog een lange tijd in een magazijn gelegen. Zou hier zo weer bestellen.

Helder, adequat, kwaliteit en Snel!!

Een duidelijke heldere website geeft je in een paar klikken info, bestelling en betaling en 24 uur later liggen de banden klaar voor montage, ik vind het top! Aanrader want de prijzen zijn goed en nergens goedkoper in ieder geval voor ee banden die ik wilde, je kunt zelfs kijken wat prijs was de afgelopen tijd in een grafiek, waardoor je nog beter kunt zien of het gunstig is om te kopen op dat moment, hoe transparant wil je zijn,nogmaals, top!

Voor een redelijk goede prijs een zeer goede betrouwbaare autoband.

Goed geprijst maar ook zeer betrouwbaar.

Snelle en accurate levering

Na de makkelijke bestelprocedure werden de winterbanden volgens afspraak na 2 dagen geleverd. Voorafgaand mailcontact gehad waarop meteen werd gereageerd. Ik vind Winterbanden-365.nl, een aanrader.

Klantvriendelijk, behulpzaam en een zeer goede service

De klantvriendelijkheid is heel hoog en zeker ook dde behulpzaamheid toen bleek dat mijn email verkeerd gespeld was. Ik kreeg een telefoontje en het probleem werd opgelost. Kortom een hele goede service.

Correct en snel afgehandeld

Op een schaal van 0-10 is het een 9.

Aanbevolen

Dit keer voor onze andere auto banden gekocht via autobanden-365.nl en bij een garage in de buurt laten bezorgen. Ook nu weer snel geleverd en (na montage) een stuk voordeliger uit !

Overzichtelijke, voordelige en gebruiksvriendelijke website

De website is overzichtelijk, na invullen bandenmaat een duidelijke vergelijking van banden mogelijk. De prijzen zijn scherp, weinig tot geen voordeligere websites te vinden die dezelfde banden verkopen. Handig is ook het selecteren van een montagepunt en het leveren van de banden bij dat montagepunt. Helaas (nog) geen PayPal betaling mogelijk.

Zoals verwacht

Besteld, betaald en volgende dag in huis. Geweldig

uitstekend

Het bestellen ging makkelijk en snel, zo ook de levering de volgende dag, ook kon je het afleveringstraject goed volgen. Kortom, zeker aan te bevelen

Goeie Service

Goeie service, gelijk de distributieriem vervangen voor een strakke prijs en een top service met halen & brengen !

Voor herhaling vatbaar, erg snelle service.

Heb via de site de banden van mijn keuze snel kunnen vinden. Daarna besteld en de volgende dag waren ze al afgeleverd op het opgegeven adres van het montage punt. Kreeg netjes een belletje dat ik kon komen voor de montage. Al met al 40 euro besparing per band t.o.v. de bekende fast fitters. Dus voor mij in de toekomst geen fast fitter meer maar Autobanden-365.nl

de banden rolden de dag na de bestelling binnen

Banden nodig. Kies dan 365.

Snelle service en een goede product/prijsverhouding

Snel geleverd voor een concureerende prijs.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!