Autobanden-356.nl, meteen weer soepel en veilig rijden!

Autobanden-356.nl is mijn redder in nood geweest. "Een dagje langer met mijn versleten banden was zeer zeker niet goed afgelopen.", vertelde mijn monteur nadat hij m'n nieuwe banden had gemonteerd. Maar gelukkig had ik mijn banden snel en op tijd binnen via Autobanden-356.nl!!! Dus ik kon meteen weer soepel en veilig rijden!

Bespaar!! Goede prijs/prestatie bij autobanden-365.nl

Ik was op zoek naar nieuwe banden voor de caravan. Had er 3 nodig en bij de caravandealer 130-140 euro per stuk (incl balanceren). Even google geraadpleegd wat een goed merk was en toen hier naar gezocht: Autobanden-365 kwam als een van de goedkoopste naar voren. Deze besteld en de volgende dag al afgeleverd. En niet onbelangrijk bij caravans: productie datum was slechts 3 maanden oud!!! (caravan banden worden voornamelijk beoordeeld op leeftijd, want je rijdt ze vaak niet op). Bij mijn eigen garage de banden laten opzetten en uitbalanceren en had nu dus 3 banden voor de prijs van 2.........(tov de caravandealer)

Zeer duidelijke site , snelle en goede levering

Ik ben zeertevreden

SUPER! Veel keus, scherpe prijzen �n snelle levering! Zeer tevreden, volgende keer weer hier terug!

Dit was de 1e keer dat ik banden online heb besteld en ik ben er zeer blij mee! Durfde het eerst niet goed aan, want je weet nooit hoe het uitpakt en of het allemaal wel goed gaat, maar in mijn geval kan ik alleen maar zeggen: Fantastisch! Snel geleverd, scherpe prijs en daarna snel gemonteerd �n je hoeft z�lf niet te slepen met de banden als je ze direct bij een montagecentrum af laat leveren. Kortom, dit is zeer goed bevallen...

Ruime keus snel en goedkoop

Autobanden-365 heeft veel keuze in banden en een prettige website om deze te vinden. Tevens voor de montage links naar bedrijven om ze te monteren. Een prima samenwerking

Zeer goed en goedkoop

Zeer goed en goedkoop

Geweldige site!

Een beetje bang geweest om de stap te zetten, de site is wel duidelijk en ik kon meteen de juiste band kiezen in mijn budget. De juiste garage kiezen die maar voor 7,50 per band de banden zou wisselen. Prijzen verschillen per garage, daar moet je wel op letten, dus zoek op de kaart bij wie je het goedkoopst uit bent. Na bestelling meteen garage gebeld om door te geven dat de banden zouden binnen komen. Toen de banden binnen waren binnen een dag hebben ze gebeld of ik kon komen. En ja hoor, binnen 30 minuten reedt ik alweer op de weg met m'n spiksplinternieuwe banden die netjes waren afgeleverd bij de garage. Ik doe dit zo weer opnieuw over enkele jaren, en raadt dit aan bij familie en vrienden!

zondermeer goed

geleverd wat ik besteld heb

goed en snel

goede service

Goeie banden en service

Banden waren niet te duur, werden snel geleverd en konden ook snel gemonteerd worden.

goede site en een snelle levering, echt top

De site ziet er goed uit en werkt heel fijn. De levering is mooi snel en de garage die samenwerkt zijn erg klatvreindelijk.

Prima bandenhandel

Ik dacht bij mijzelf, er zullen nog wel meer kostten bijkomen.Maar niets hoor!!! De opgegeven prijs klopte precies, dus had ik wel mooi � 200,- verdiend, en de levering was super snel. Prima adres !!!!!!!!!

prima manier om tegen eerlijke prijs banden te kopen

Duidelijke website; snelle verzending en dat alles voor een prijs die concurrerend is.

Goede prijs, perfecte service, dat is waar de klant naar op zoek is.

Netjes geleverd op de aangegeven adressen. Goede prijs en goede kommunicatie cq informatie. Hier kun je gerust je banden bestellen en de meeste garagebedrijven monteren de banden graag.

Een goede, duidelijke en eenvoudige site voor aankoop autobanden

Deze site autobanden-365.nl kan ik jou adviseren omdat er heel duidelijk, kwalitatief en kwantitatief informatie wordt gegeven. Eenvoudig bestellen en de banden worden op jouw verzoek bezorgd op aangegeven adres. Ook is een keuze van diverse bandenwissel garages in de buurt beschikbaar. Kortom eenvoudig en goedkoop en de keuze bepaal jij.

Lekker scherp geprijst!

Snelle levering en veel goedkoper als mijn garage

Erg content met de snelle levering van de banden aan de garage. Binnen 48 uur zaten ze onder mijn auto. En tegen een zeer scherpe prijs. Bedankt!

snel goede kwaliteit en goedkoop

de bestelde banden kwamen binnen op afgesproken tijd ,goed verpakt en een goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Superbanden, supersnel!

Helemaal perfect en snel geleverd, bedankt!

duidelijke site, goede prijzen en snelle levering.

Iedereen die nieuw banden nodig heeft zou ik aanbevelen om ze bij Autobanden-365.nl te bestellen. Een stuk lagere prijzen dan adviesprijzen en een overzichtelijke site waarop je altijd jou beste banden kunt vinden. Je kunt ze dan bij een montagepunt wat je selecteerd af laten leveren of gewoon thuis af laten leveren en dan bij je eigen garage laten monteren.

Gewoon super

Je kiest je banden zet ze in de winkelwagentje, afrekenen en 2 werkdagen later staan je banden voor je deur echt geweldig. En kwa prijs valt het reuze mee.!

Uitstekende kwaliteit van service

Ik heb van me collega gehoord van de website autobanden-365.nl. Ik heb deze vergeleken met andere websites. Niet alleen zijn de prijzen goedkoper, ook is de website duidelijker en makkelijker te bedienen. Er wordt voldoende en nuttige informatie getoond over de banden. Het assortiment is zo groot dat je mooie en grote selecties van banden kan maken. De website is gebruiksvriendelijk en de banden werden exact als beloofd geleverd aan het juiste adres. Nogmaals uitstekende kwaliteit van service. Ik heb geen verbeter- of minpunten op te noemen. Sterker nog, ik heb de website aanbevolen aan meer mensen in mijn omgeving.

Een scherpe prijs en snelle uitlevering

Voor mijn APK had ik snel 2 nieuwe Continental banden nodig. Bij mijn dealer koste deze 40% meer en had ze niet op voorraad. Via autobanden-365 heb ik ze besteld en binnen 24 uur afgeleverd op de plaats waar ik ze wilde hebben. Ze zitten met de prijs bij de laagste 5 aanbieders.

Zij doen wat ze beloven.

Zeer goed en met de aangesloten bedrijven bespaar je ook nog eens op de montagekosten.

Snel en juist afgeleverd.

Banden waren na betaling binnen twee dagen aangekomen en heb ze gelijk erop laten zetten. Op de E-mail die ik geschreven had kreeg ik de volgende dag antwoord. Ik zou ze weer hier bestellen. Natuurlijk ook vanwege de prijs.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!