Uitstekende service

Duidelijke website, scherpe prijzen en prima service. Het is prettig om een mailtje te ontvangen wanneer de banden verstuurd zijn. Al met al een aanbeveling!

BSB: Banden Service op zijn Best!

Snelle en vakkundige montage van mijn twee banden, plus een vriendelijke uitleg van de computergestuurde balancering. Kortom, helemaal top!

Perfecte service.

Deze mensen begrijpen hoe het werkt.

Betrouwbare en Uitstekende service

De gehele transactie kiep vlekkeloos. Prima.

snel en correct

goede duidelijke site en geen valkuilen, alles helder.

perfect.

Prijs zeer goed, keurig geleverd op beloofde datum. Klant erbij!

perfecte service en snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd. En in goede staat ontvangen.

Het hele jaar rond banden, goedkoop en snel met autobanden-365.nl

Prima. Overzichtelijke site, snelle verwerking en accurate levering. Top!

Goede prijs maar goed opletten.

Ik had 18 inch banden gekocht en laten afleveren mij een montagepunt. Later bleek dat ze daar geen 18 inch konden monteren en moest ik de banden ophalen en naar een ander montagepunt brengen. Wel heb ik 10 euro korting gehad voor het ongemak. Het zou bij de bestelling op de site moeten staan maar het is mij niet opgevallen. Prijzen en levertijd prima, bij speciale banden opletten dus.

Nieuwe banden bestellen en laten monteren? Autobanden 365. nl eens proberen.

Voor 't eerst banden besteld via internet bij Autobanden 365.nl en bij een aangesloten montagepunt de banden laten monteren, nooit geweten dat dit zo eenvoudig, vertrouwd en goedkoop is, dit zou iedereen moeten doen, ben uiterst tevreden over de wijze waarop dit is gebeurd, ik kan iedereen die toe is aan nieuwe banden dit aanraden, anders ben je een dief van je eigen portemonee. Voor mij geen andere wijze van bestellen meer, AUTOBANDEN 365.NL

Goede deal!

Ik heb goed gezocht en nergens anders waren deze banden zo goed geprijsd. Verzending was gratis(!) en supersnel, namelijk de volgende dag waren de banden al binnen. Goed verpakt ook. Wat wil je nog meer?

Goede site, goede prijs, goede levering !

Goede site, goede prijs, goede levering !

Top voor nop!!

Nieuw rubber voor onder t Honda monster!.. Hij is er blij mee en ik ook!!

Exact volgens mijn wensen!

Snelle levering tegen een perfecte prijs!

Toch tweede keus banden?

Hallo, Ik had bij Autobanden 365 twee stuks Michelin Energy Saver Plus 185/65 R15 88T besteld maar bij aflevering kreeg ik de Energy Saver 185/65 R15 88T, dus zonder Plus. Nu blijkt het energielabel hetzelfde te zijn (en dat is voor mij het belangrijkste) maar toch heb ik het idee dat ze een verouderd model hebben geleverd. Jammer. Verder vond ik dat de banden niet goed verpakt zaten toen ze bezorgd werden. Ze waren gewikkeld in plastic folie en zagen er niet heel schoon uit. Ook de stickers die bij nieuwe banden altijd op het loopvlak zitten waren verwijderd. Zou het dan helaas toch slechts tweede keus zijn of zoiets?

kort samengevat geweldig

Zou fijn zijn als je ook per set van twee banden kunt kopen

Blij verrast en zeer tevreden.

Ik heb voor het eerst online banden bestelt , en was best wel een beetje bang of het wel allemaal goed zou komen.Je hoort zo vaak van die rare dingen op het Internet .Maar ik moet zeggen het is allemaal heel netjes correct verlopen.Dus ik zal zeker ook mijn volgende banden ook weer hier bestellen. Gr alfred

Via google deze site gevonden, banden besteld en prima afgehandeld. Had nog gereageerd op een automatisch verzonden mail, en zelfs daarop kreeg ik netjes antwoord terug :) ik verslijt bandjes dus kom graag nog eens terug voor een bestelling. Bedankt!

Top service!

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit!

Topbedrijf!

Goede en overzichtelijke website, concurrerende prijzen en vrijwel alle merken uit voorraad leverbaar. Kortom zeer tevreden!

Autobanden-365.nl komt de afspraken na.

Prijs-kwaliteit verhouding liggen gunstiger dan andere sites. Hetgeen besteld is, wordt ook daar afgeleverd waar men het afgeleverd wil hebben naar alle tevredenheid. Volgende keer weer.

easy bying

Vanuit je luie stoel eenvoudig bestellen wat je wilt. Snelle levering tegen een scherpe prijs. Aanrader.

Snelle levering, goede service en duidelijkheid

Banden tegen een zeer goede prijs 's avonds besteld en die werden na 2 dagen thuis geleverd. Zoekmogelijkheden op de site zijn heel goed. Track&Trace werkt prima. De volgende banden koop ik weer bij Autobanden-365.nl !

Goede prijs voor de banden en goede service! Banden waren snel binnen! Zondag besteld, dinsdag in huis!

Duidelijke website, snelle en accurate levering bij aangegeven montageadres

Uitgebreide website met veel keuzes, tegen super scherpe prijzen en ook nog eens onafhankelijke testrapporten . De keuze voor dit bedrijf en haar samenwerkende montagebedrijven bespaarde mij t.o.v. de reguliere garage waar ik mijn onderhoud aan de auto laat doen circa 160,- euro op vier banden. Conclusie: Een zeer goede keuze en een minder dunne portemonnee.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!