Makkelijke site, eenvoudig te bestellen, normale levertijd

Snel, goedkoop en vanuit je luie stoel geregeld

De website is volledig en overzichtelijk. De artikelen zijn een stuk goedkoper dan bij garages en je kunt de banden naar een garage in de buurt laten sturen om ze te laten monteren. En nog snel ook

Prima verlopen!

Prima verlopen, voor herhaling vatbaar!

Goed, jammer van de prijsverhoging

In april/mei hadden we het type band, merk en prijs uitgekozen dat we nodig hadden. In juni de bestelling geplaatst i.v.m. aanstaande APK-keuring, waarbij direct allevier de banden vernieuwd zouden worden. De bestelling verliep heel gemakkelijk, omdat we al precies wisten welke we wilden, jammer dat de prijs toen iets was opgelopen t.o.v. een maand daarvoor. Banden keurig thuis afgeleverd gekregen. Helaas waren we de eerste keer niet thuis. Tweede poging is gelukkig succesvol verlopen zodat we op tijd de banden binnen hadden voor de APK-afspraak bij de autogarage.

SUPER

Het bestellen van autobanden gaat snel. Duidelijke webpagina De diverse mogelijkheden van levering, met of zonder montage(punt) zijn ook goed aangegeven. Echt een supersnelle levering (2 dagen). EEN AANRADER !

Popgom is leuk, Autobanden-365 is beter!

Correcte snelle levering tegen zeer scherpe prijs! Bovendien goede montagepunten.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Super, voordelig!

Heel makkelijk om via deze site banden te bestellen en dan zelf te kiezen waar je deze wilt laten monteren.

Prima geholpen

Banden werden keurig thuis bezorgd, daarna door de garage top geholpen. Ga zeker weer terug.

snelle levering en goede producten

Hier moet je bestellen omdat de kwaliteit goed is en dat het snel geleverd wordt

Snel bestellen en snelle bezorging en dat voor een prima prijs. Top

Ik heb nu 4 nieuwe banden veel goedkoper dan via de (merk)dealer. Ook nog eens gratis thuis bezorgd. En dat met een super snelle levertijd.

prima, volgens afspraak!

Banden besteld en geleverd gekregen. De goede banden op de afgesproken tijd. Prima geregeld dus.

Goede banden en snelle service

2x Hankook besteld, snel geleverd en mooie goede banden

Perfecte levering voor prima prijs!

Dit bedrijf levert vrijwel alle merken autobanden tegen de scherpste prijzen. Bij je thuis of bij een partner/ garagebedrijf die ze tegen vooraf bekende prijs monteert.

Uitstekende kwaliteit & Prima service!

Al de volgende dag kreeg ik de door mij bestelde banden geleverd. Behulpzaam in contact. Prima, een aanrader in alle opzichten!

een fantastische firma met een snelle service

Ik heb hier voor de 1ste keer banden besteld. het ging echt vlekkeloos, heel eenvoudige site, goede hulp bij het zoeken, snelle levering en erg betaalbaar. Ik heb de banden bij de dealer in het dorp laten afleveren en erop laten leggen. gewoonweg een goed concept, het scheelde bijna de helft van de dealerprijs voor dezelfde band. kortom, dit gaan we vaker doen . bedankt autobanden-365.nl

goed en snel bezorgd

Bestelling en bezorging waren goed alleen de kosten van de montage waren niet juist en waren 20 euro duurder als vermeld

Perfect!

Makkelijk,snel,goede prijs!

Uitstekende website, waar het makkelijk kiezen is.

Je kunt op de website van autobanden-365 uitstekend de juiste banden uitzoeken, omdat er veel informatie wordt gegeven. Ook prijstechnisch zijn er vele mogelijkheden. Er is altijd een montageplek in de buurt te vinden.

Voordelig goed!

Snelle levering goede banden

Goede banden snel in huis

Op basis van de verschillende testen op de site gekozen voor de beste banden voor een scherpe prijs. Snel aan huis bezorgd en zelf laten monteren. Rijdt prima!

Goed, snel en betrouwbaar.

Makkelijke en veel keuze op de website. Hierdoor werd het overzicht ook makkelijk voor degene die niet veel van autobanden weten. Daarnaast super snelle levering op het door mij gewenste adres.

goede service en qualiteit producten

Goeie ervaring gehad, snelle levering en goede omschrijving van het product.

snelle service duidelijke taal

alles was goed voorbereid en op tijd geleverd

Heldere communicatie, goede afspraken, super!

De site is helder en overzichtelijk, de aanbieding duidelijk en de afwikkeling foutloos. Super dus

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!