Helemaal tevreden.

zeer goede en snelle service

Goed geinformeerd over levering en bestelling. Goede prijs kwaliteitgarantie. Prima en handige site. Snelle levering. Fijn dat levering bij de garage kon. Zeer tevreden klant. Zou het cijfer 9 geven.

oudere banden en niet voordeliger.

Ik ben op de site gekomen via een tip en heb de proef op de som genomen. De banden echter die zijn geleverd zijn ruim een jaar oud. Voor dezelfde prijs heb ik bij mijn vertrouwde bandenzaak nieuwere banden (6 maanden oud) inclusief de montage. Ik ben in mijn geval dus helemaal niet voordeliger uit daar de kosten van de montage er nog bij kwamen. Volgende keer weer gewoon naar de bandenzaak.

Bestelling en aflevering van banden vlot en goed geregeld

Alles prima verlopen, banden bij een montagepartner laten afleveren en daar perfect gemonteerd/gebalanceerd.

met banden van 365.nl, kan iedere auto weer veilig op de weg.

In een woord fantastisch een zeer goede service , banden worden keurig afgeleverd ook op het werk adres . Ze zijn keurig per twee verpakt, en een zeer goede prijs.

Prima snelle levering zonder enige vertragingen

Besteld en binnen de beloofde termijn geleverd. Een aanrader dus !!!

Duidelijk, overzichtelijk en snel geleverd.

Bij mijn zoektocht naar banden kwam ik deze site tegen en de overzichtelijke zoekfuncties en de korte levertijd waren voor mij doorslaggevend. De banden bestelde ik om 17:00 en 08:00 de volgende ochtend had ik ze al binnen. Erg netjes

Supersnelle bandenservice voor een z��r scherpe prijs!

Op vrijdagavond twee banden besteld bij autobanden-365. Ik kreeg de maandag erop bericht dat de banden verzonden waren naar het door mij gekozen servicepunt. De dag erop reeds een afspraak kunnen maken voor de montage! Autobanden-365 heeft zeer snel en netjes geleverd en heeft z��r scherpe prijzen! Absolute aanrader; ik ben vanaf nu vaste klant!

Niet correct

Banden besteld volgens de website met een beoordeling C voor brandstof verbruik nadat de banden op de auto zaten zag ik pas de sticker dat de banden een beoordeling E hebben. Hierover een mail gestuurd via de website en zit nu al drie weken op antwoord te wachten. Denk niet dat ik hier weer bestel tenzij met verzekering dat wat op de website staat ook geleverd kan worden.

netjes afgeleverd!!

de banden waren netjes afgeleverd en binnen de afgesproken tijd! Vriendelijk bedankt!

Snelle correcte afhandeling

Internet tja! Werkt goed via 365.nl

interessante prijs, vlotte levering en betrouwbaar

Banden zijn netjes binnen de gestelde termijn geleverd, de firma die ze gemonteerd heeft belde vlot om een afspraak voor montage te maken en hebben dit netjes en vakbekwaam uitgevoerd. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe banden

De kwaliteit en snelle service wat ik ervaren heb bij de bestelling Makkelijke bestelling, een snelle levering en voor een aannemelijke prijs.

Autobanden-365 maakt de kracht en sterkte van banden nog makkelijker bereikbaar.

Zeer goede en snelle service en ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn product.

Perfecte en snelle service.

Was op zoek naar 4 nieuwe banden en ben gaan zoeken op internet. Daar kwam ik de naam Autobanden-365.nl tegen.Ik heb op deze site de benodigde maat ingetoetst en kwam uit op een heel aantrekkelijke prijs. Mijn besluit snel genomen en besteld!Een dag later had ik de 4 banden al in huis. SUPER!! Wat een snelle en perfecte service.

Goede prijs, snelle levertijd en netjes verpakt!

Service was heel goed, snelle levering, goedkoop en netjes verpakt!

Prima in orde

Prima in orde, zoals je dacht verwacht.

Prima internet bedrijf met een perfecte service EN een levertijd van 2 werkdagen!

Zeer overzichtelijke site die goed te "lezen" is. Uitstekende service. zeker met het track en trace systeem. Heel handig. En de levertijd van 2 werkdagen. Prima!!

Snelle duidelijke service tegen scherpe prijzen.

Duidelijke site, waar je voldoende keuzes hebt. De gekozen banden waren direct te leveren. De voortgang is ook prima verlopen met het bedrijf die de banden heeft gemonteerd. Ook daar was ruim voldoende keus in. Al met al: Prima service tegen scherpe prijzen!

Zeer snel en goede service

Fijne site voor het bestellen van banden. Ik had een fout gemaakt in de bestelling. Ik had 225/35 besteld. Moest zijn 235/35. Nadat ik ze telefonisch niet kon bereiken heb ik een berichtje op de site achtergelaten. Binnen het uur werd ik teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. De oplossing was snel gevonden. De gelden van het product eat ik retour stuurde ontving ik snel. En de juist band was de volgende dag al bij de aangewezen garage.

Uitstekende service

Alles verlopen zoals afgesproken. Banden binnen 2 dagen geleverd, afspraak voor montage via de autobanden-365.nl gemaakt, prijzen voor montage klopten. In een zin: Uitstekende service. Een aanrader!!

voor de tweede maal tevreden

Ook dit keer ben ik niet teleurgesteld in mijn verwachtingen. Het is gewoon heerlijk als alles zonder problemen verloopt. Een compliment voor de mannen en/of vrouwen die dit bedrijf runnen! Bedankt allemaal!.

Goed en snel geregeld!

De juiste banden zijn snel bezorgd bij het montageadres dat ik had geselecteerd op de site. Ook het monteren ging vlekkeloos. Kortom top!

Banden besteld bij 356.nl. is besparen op tijd en geld.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en prijs zal het ook zeker bij familie en kennissen aan bevelen.

Autobanden 365 probleemloos!

Goede duidelijke website met goede keuze hulp! Bestelling zonder een enkel probleem gedaan en het geheel is snel , effici�nt en correct afgehandeld waarna de bezorging snel en op de voorgezegde tijd heeft plaatsgevonden! Prijs kwaliteit van de banden is geweldig en de banden bevallen zeer goed en voldoen aan de verwachting!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!