supper snel en correct

Hbe de autobande besteld, zou 3- 5 werkdagen duuren, maar de twede dag lagen ze al voor de deur. snellen en goede service.

Zo hoort het!

Autobanden-365.nl kan ik iedereen aanraden. Duidelijke site, zeer scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering met een handige tracker code zodat je precies ziet waar jou bestelling zich bevind. Eigenlijk gewoon "zoals het hoort".

Snel geleverd; snel gemonteerd, goed prijs perfect

Via internet een set banden gezocht waarbij de testen van de Duitse Adac doorslaggevend waren voor de keurze. Autobanden-365.nl had de banden, de juiste maat en kon snel leveren. Bovendien keuze genoeg aan montage punten waar de banden afgeleverd zijn. In een paar dagen alles geregeld en weer veilig de weg op. Perfect

Uitstekende manier op je banden te kopen, snel, makkelijk en voordelig!

Als je banden nodig hebt, kijk op de website van Autobanden-365.nl. Overzichtelijk en prima prijzen!

eigenlijk meer sterren waard

Voor de eerste keer banden gekocht bij autobanden-365.nl ga ik zeker vaker doen. Perfecte afhandeling, en snelle levering, en goede prijs.

Topservice! 'S ochtends besteld, volgende dag in huis!

Snelle service! Gratis verzenden! Volgende dag in huis! Nette prijzen! Tot de volgende keer!

Afspraken voor levering goed nagekomen, banden kwamen wel op einde werkdag

Goede prijs gevonden, gemakkelijk garage gevonden in de buurt, die wist ook van de afspraken, banden kwamen op de aangegeven dag. Wel op het einde van de werkdag, dus het lukt nog net om te monteren, goed om rekening mee te houden. Doe het de volgende keer weer zo (en ik heb een leuke garage leren kennen)

Belofte maakt waar, super service!

Mijn eerste keer internet banden. Na bestelling, op dag twee: leveringsbevestiging van koerier, ontvangstbevestiging van montage bedrijf Car Control in Almere en uitstekende montage met balanceren + koffie naar keuze. Ik weet wie mijn winterbanden voor aankomend jaar mag leveren: Autobanden-365.nl!

Is goed op (de)weg!!

Autobanden 365 levert goed, snel en voor een prima prijs je nieuwe autobanden, de montage is goed geregeld bij een montagepunt welke altijd dichtbij is.

snelle levering zoals beloofd

goede prijs kwaliteit

Snel en goed

Keurige prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Top

keurig en precies zoals aangegeven

Hetgeen is aangegeven op de website is exact nagekomen, prima en supersnelle service

Goede service, snelle levering.

Bedankt voor de goede en snelle no-nonsense levering van mijn nieuwe achterbanden! De banden zitten inmiddels onder de auto en ik ben er erg blij mee.

ze doen wat ze zeggen

Banden op zondag besteld, dinsdag binnen. Daarna bij JW Banden in Weert de banden laten vervangen. Volgende keer doe ik het weer zo en het scheelt ook veel geld!

Vlotte uitstekende service voor een zacht prijsje.

Als je ooit banden nodig hebt kan ik je deze site aanraden. Mooi geprijsd en een zeer vlotte levering. Gisteren besteld is vandaag geleverd. Netjes ingepakt. Beter kan niet.

Snelle levering en goede montagepartner

Mijn banden waren APK afgekeurd dus moest ik een snelle oplossing zoeken. Via Autobanden365 vond ik de juiste banden wat bij andere sites niet lukte (SLK heeft verschillende maten voor en achter). Snelle levering en bij een goede montagepartner in de buurt.

Uitstekend geregeld!

Zeker aan te bevelen.

Goed geregeld niks te klagen

Super snel makkelijk,dat de garage die ik uitgezocht heb ook al wist dat ik de banden naar hun heb laten sturen. Harry Meijndert in Spijkenisse, prima geregeld en goed gebalanceerd heb eindelijk weer eens banden die niet trillen.

Prima service, niets op aan te merken.

Goede service. Auto op tijd gereed.

Duidelijke site en snelle levering

Uitstekend, correspondentie was goed, scherpe prijs

Voordelig, goed en snel

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Had gegoogled op recensies en kwamen er het best uit in de combi betrouwbaarheid en prijs

betrouwbaar en duidelijk goedkoper dan de concurrent

goede service en ze komen na wat beloofd wordt!

Eenvoudig, betaalbaar en conform afspraak, perfect, blij mee

Aan te bevelen als je nieuwe banden nodig hebt, eenvoudig te bestellen, goede keuze mogelijkheden, betaalbaar en levering volgens afspraak, ben zeer tevreden. Als mijn achterbanden vervangen moeten worden bestel ik ze zeker hier!

zeer goed

zeer tevreden met de vlotte service reeds tweede maal banden gekocht :-)

goedkoop, makkelijk en snel

Doen wat ze beloven.punt

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!