Maak via autobanden-365.nl een keus, beter kan het niet, heus!!!

Na gewezen te zijn op door derden op deze website was de keus al gauw gemaakt.. De prijzen zijn zeer concurrerend en de website zeer duidelijk. De banden besteld, betaald en er onder laten zetten op een steunpunt naar keuze binnen 5 werkdagen geregeld. Keurig werd ik op de hoogte gehouden van het gehele traject en deze is vlekkeloos verlopen! Mijn complimenten!.

pozytywna opinia

snel en effici�nt

In 1 woord Geweldig!

banden binnen 24 uur geleverd voor een mooie prijs. garage "de walden' heeft met goed advies mij geholpen en de banden gemonteerd. groet van een heel tevreden klant.

Goedkoop en snel

Snelle levering en een uitstekende prijs.

Goede snelle levering

De levering was goed en snel. Binnen enkele dagen ben ik voorzien van nieuwe autobanden. Ik werd via track&trace op de hoogte gehouden en er werd netjes binnen levertijd geleverd. De volgende set banden komt ook weer hier vandaan.

Gemakkelijk, goede prijs en snel geleverd

Volop keuze in banden, goede prijs, overzichtelijke pagina en banden snel geleverd. Ook het montage bedrijf reageerde snel, banden keurig gemonteerd.

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Snelle service. Gewoon goed!!

Prima website waar je makkelijk zoekt naar de banden die je nodig hebt. Aanvullende informatie zoals banden testen en montage punten zijn een pluspunt. Banden super snel en prima verpakt geleverd. Volgende keer weer!!

Goede en comfortabele autobanden

Recent gekocht online label CC, zien heel prachtig uit, van zeer goed kwaliteit van Pirelli P7 met hoge europese norm. Het is een aanrader voor de sport auto's, VW en Audi.

Simpel en professioneel tegelijk

Met de gegevens van je oude autobanden in de ene hand en enkele simpele (muis) klikken op de site van Autobanden-365.nl krijg je alle relevante informatie die je nodig hebt voor het bestellen van de voor jouw perfecte autobanden. Het Europees bandenlabel en autobandentest van bv ANWB kunnen daarbij de meer eisende autorijder prima helpen. Een montagepartner zoeken en klaar! Scherp geprijsd en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de snelle levering !

Duidelijke site, snelle levering en tegen een prima prijs!

Duidelijke site waarbij de beoordelingen van de banden worden vermeld. De beoordeling van voorgaande kopers is prettig. Het zoeken op beoordeling, score en prijs is prettig. Je kan op de site goed vergelijken. De banden waren binnen 2 werkdagen al bij de garage geleverd die wij via de website hebben geselecteerd om de banden te verwisselen. En een prima prijs!

snel, soepel en makkelijk geregeld

prima manier om tot een juiste keuze te komen. Een druk op de knop en het is geregeld. Snelle levering naar montage partner die vervolgens voor de juiste afwikkeling/montage zorgt.

Onderscheidend goeie service!

In tijden niet zo'n klantvriendelijk bedrijf meegemaakt! Ik ben perfect geholpen en ga hier zeker terugkomen. Maurice

ik ben tevreden over de gang van de bestelling

Het ging zo soepel , de bestelling snel bezorg , de bezorger had wel de bestelling 3 hoog gebracht , dat is super fijn hartelijk dank

Scherp geprijsde, z��r vlotte levering en correcte afhandeling.

Ik had snel twee -gangbare- banden nodig. Het type -Continental ECO contact 5 215/55 R16 97W- dat ik perse wilde hebben was bij diverse montagebedrijven niet op voorraad. Bij Autobanden-365.nl wel. De volgende dag rolden ze hier al binnen �n voor een lagere prijs dan bij de bandenspecialisten. Aanrader!

snel goed en makkelijk

autobanden-365.nl is een nette en overzichtelijke site. het is makkelijk zoeken naar bepaalde type autobanden en overzichtjes worden mooi en duidelijk getoond. het is leuk om de banden thuis te ontvangen en dan een montage station te zoeken. maar dat is persoonlijk. je kunt je banden natuurlijk ook naar het montage station laten sturen.

perfecte servise en snelle levekring voor een goede prijs

Als je ook eens banden nodig hebt moet je eens bij autobanden-365.nl gaan. Ik dded dat ook en kocht daar banden voor een scherpe prijs. Ik liet die bezorgen bij garage Salders hier in Almere die ze voor een goeede prijs monteerde. Zo had ik nieuwe banden gemonteerd voor een prijs waarvoor je ingeen enkele garage klaar bent. Echt een aanrader.

Niet 123 maar 365 zo snel

Auto had nieuwe banden nodig dus, net zoals vorig jaar voor de auto van mijn vrouw, weer via 365.nl Op de Site v��r en nadelen div. keuzes ge�nventariseerd.en snel besteld. Binnen paar dagen stond ik al bij eigen gekozen garage en na klein uurtje reed ik al weer op de nieuwe sloffen. Prima service over de hele linie.

waar om verder zoeken als je heb.

naar veel zoeken op div sits voor banden op de site van autobanden-365.nl gekomen. Ook de resecties gelezen, en daar bij denken " Ja hoor dat zal wel, dat snelle leveren" maar tot mijn verbazing binnen 15 uur afgeleverd. Wat moet je hier nu van zeggen, er zijn geen worden voor zo snel en netjes gebracht tot aan de deur. Top hoor autobanden-365.nl

snelle service

Verassend is de snelle service waarmee de banden (binnen twee dagen) keurig verpakt werden geleverd!

Absoluut de goedkoopste leverancier op de autobandenmarkt en snelle levering op het gewenste adres.

Als je opzoek bent naar nieuwe banden voor je auto dan kan ik je echt autobanden-365 aanraden. Ze hebben een heel breed assortiment en leveren snel. Daarnaast hebben ze een breed netwerk aan servicepunten waar de banden gemonteerd en vaak ook nog opgeslagen kunnen worden. Ik heb alle leveranciers bekeken en autobanden-365 is absoluut de goedkoopste!

Prima service tegen uitstekende prijs, EN banden met recente productiedatum!

Ga voor nieuwe banden eerst naar autobanden-365, goede prijs, uitgebreide mogelijkheden om banden te laten monteren, snelle levering op de gewenste locatie, goede banden van zeer recente productiedatum.

Betrouwbare levering

snelle en goede levering.

eerste en zeker niet de laatste bestelling bij autobanden -365.nl snel geleverd en snel gemonteerd door montagegarage in de buurt.

snell levering

hallo, goede en snelle service banden waren goed verpakt geleverd. de volgende banden ga ik zeker weer hier bestellen. mvg benny

Goedkoop en zeer snel geleverd

Niks op aan te merken. Goedkoop, binnen 2 dagen geleverd.. Ook goed dat BTW voor zelfstandige uit BE tijdens bestelling verlegd werd

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!