Prima site!!

Aankoop was prima, kom voor de volgende keer vast weer terug! Over het garagebedrijf die de banden monteerde was ik (veel) minder te spreken, vandaar geen 5 maar 4 sterren.

Goed geregeld

Snelle levering en een goed product

Geweldige snelle accurate service

Alles at er word gezegd maken ze waar. Voor 17.00 uur besteld is volgende dag in huis. Zonder bezorgkosten ook nog. Ik kan het iedereen aanraden om hier ook te bestellen.

Heldere site, snelle en goede levering

Heldere site, snelle en goede levering

Het werkt zoals je het zou verzinnen, simpel en top!

Goed en eenvoudig zoeken, mooi filteren en goede prijzen. super, geheel tevreden!

snel besteld en snel geleverd, klasse

De keuze na een uitgebreide voorselectie werd snel geleverd bij een zeer gedreven garage. Banden waren snel gemonteerd en binnen een paar dagen ( 3!) al onder de auto. Daar kan menig (snel) montagebedrijf niet aan tippen. de volle 5 stereen zeker verdient

Super eenvoudig!

Ik wou dat ik eerder bij Autobanden-365.nl was uitgekomen, dat had me geld bespaard! Ik de site al bij vrienden bekend gemaakt en zijn zeer enthousiast! Mvg. Dhr. van der Sande

Top service, binnen 24 uur de banden erop!

In de ochtend besteld, de volgende dag in de middag reed ik er op rond !

betrouwbaar

No nonsens, prima betrouwbare service voor nette prijs

Snelle levering van de autobanden.

De autobanden waren snel geleverd bij Bandplus in Veghel. Echter de banden leken niet helemaal nieuw, mogelijk demobanden of erg lang in het magazijn gelegen.

Snelle levering tegen scherpe prijs

We zijn zeer tevreden over de snelle levering tegen zeer gunstige prijs. Ook de verwijzing naar de montagepunten op de site werkte prima.

Dezelfde kwaliteit 40% goedkoper dan bij de dealer!

Makkelijk en snel bestellen, levering binnen 3 werkdagen. Voor de tweede keer op deze wijzer besteld, opnieuw prima bevallen.

gewoon top geregeld binnen drie dagen in huis

als je nog eens banden nodig heb zou ik ze bij winterbanden 365 bestellen groetjes je maat

goede en snelle service

Mijn Banden werden snel geleverd

Ik heb hier al een tweede goede ervaring opgedaan, vorig jaar mijn winterbanden, nu weer de zomerbanden.

Ik ben zeer te spreken over deze leverancier. Een duidelijke website met goede zoekmachine Goed advies qua montagepunten in de buurt Snelle levering Schappelijke prijzen Wat wil een mens nog meer? Ik ben zeer tevreden!

Precies gekregen wat was beloofd , artikelen en levering

Een overzichtelijke site met nette prijzen .De levering op tijd met een tijdstip van tevoren . Ik ben tevreden

Perfecte service

Voor mij is het duidelijk, volgende keer w��r Winterbanden-365.

Goeie deal, snel geregeld, helaas daarna veel gedoe met trilling (vaak balanceren), uiteindelijk netjes afgehandeld.

Er zijn nog goedkopere aanbieders, maar ik vond deze site erg prettig en vertrouwenwekkend werken. Bestellen en leveren ging keurig, waarna montage ook vrij makkelijk geregeld was. Helaas bleek dat de banden niet de originele continental kwaliteit hebben. Bij 60 en 120km/u trilt de auto, doordat er zit hoogteslag in de banden zit. Helaas ben ik al maanden, 3 x balanceren (helpt natuurlijk niet bij hoogteslag) en kilometers verder voordat ik hierachter kwam. Zodra ik van autobanden online hoor pas ik deze beoordeling weer aan. Update 26-11: contact gehad met Autobanden-365. In overleg besloten nog 1 x de banden te laten controleren en dan de resultaten te delen. Zo gezegd, zo gedaan: behalve balans is ook de krachtvariatie gemeten, wat uiteindelijk het effect weergeeft als je bijv. hoogteslag hebt. Er was nogal wat krachtvariatie, dus werden de banden 'gematcht' (gedraaid op de velg) en uiteraard opnieuw balanceren. Uiteindelijk resultaat is acceptabel, voor mijzelf een twijfelpuntje, want er is nog wel een beetje trilling over. Maar ja, zowel de resterende krachtvariatie als de hoeveelheid lood lijken binnen de grenzen van de fabrikant en daarom zou een retourprocedure weinig zin hebben. Autobanden-365 heeft mij aangeboden alsnog de retourprocedure te starten of een korting voor het ongemak geboden. Ik heb het laatste geaccepteerd. Ik neem aan dat ik toevallig een uitzonderingsgeval ben, als ik de andere reviews zo lees. Mijn ervaring: 4-5 sterren voor de bestelling + monteren 2 sterren voor het gedoe en de extra kosten wederom 4 sterren voor de aftersales Totaal: 3 sterren

een zeer snelle levering en service

De banden waren na 1 dag al afgeleverd.wat een goede service.

Site prima, maar toch niet besteld

Bij het bezoeken van de site leek aanvankelijk de prijs het laagst van alle sites die ik vergeleek (dunlop bluresponse 195/65/15). Dit verschil werd al aanzienlijk kleiner toen er in stap 2 nog een verwijderingsbijdrage werd toegevoegd. Als laatste stap wilde ik met creditcard betalen en kwam er nog ruim �7 bij. Dat maakte de prijs ineens hoger dan de concurrenten. Tip aan de webshop beheerder: zorg dat de getoonde prijzen inclusief alle kosten zijn en reken ook geen kosten voor afwijkende betaalmethodes. Dit jaagt klanten weer weg bij de laatste stap.

Goede service en snelle levering

Ik was niet thuis toen de levering kwam, de volgende dag stonden ze weer voor de deur terwijl ik eigenlijkm eerst comtact met de bezorger moest opnemen. Perfecte service. Inmiddels heb ik ze zelf gemonteerd en onder de auto zitten.

Transparant en snel

Meer wil je niet. De garage die de montage deed, was perfect en handelde zelf niet in banden. Win, win win situatie mijn inziens

Betrouwbaar en snelle levering

We hebben vier banden besteld en waren benieuwd hoe dat zou gaan. We ontvingen al snel de bevestiging en drie dagen later werden de banden geleverd. Het was een prettige ervaring dat ook voor dit soort zaken bestellen via internet prima werkt. Bedankt.

Verrassend snel en betaalbaar in huis.

Bij autobanden-365.nl kan je vergelijkbaar je banden goed en snel bestellen.

Perfect super goede klanten service

Ik geef een 10

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!