Goeie deal, snel geregeld, helaas daarna veel gedoe met trilling (vaak balanceren), uiteindelijk netjes afgehandeld.
Er zijn nog goedkopere aanbieders, maar ik vond deze site erg prettig en vertrouwenwekkend werken. Bestellen en leveren ging keurig, waarna montage ook vrij makkelijk geregeld was. Helaas bleek dat de banden niet de originele continental kwaliteit hebben. Bij 60 en 120km/u trilt de auto, doordat er zit hoogteslag in de banden zit. Helaas ben ik al maanden, 3 x balanceren (helpt natuurlijk niet bij hoogteslag) en kilometers verder voordat ik hierachter kwam. Zodra ik van autobanden online hoor pas ik deze beoordeling weer aan. Update 26-11: contact gehad met Autobanden-365. In overleg besloten nog 1 x de banden te laten controleren en dan de resultaten te delen. Zo gezegd, zo gedaan: behalve balans is ook de krachtvariatie gemeten, wat uiteindelijk het effect weergeeft als je bijv. hoogteslag hebt. Er was nogal wat krachtvariatie, dus werden de banden 'gematcht' (gedraaid op de velg) en uiteraard opnieuw balanceren. Uiteindelijk resultaat is acceptabel, voor mijzelf een twijfelpuntje, want er is nog wel een beetje trilling over. Maar ja, zowel de resterende krachtvariatie als de hoeveelheid lood lijken binnen de grenzen van de fabrikant en daarom zou een retourprocedure weinig zin hebben. Autobanden-365 heeft mij aangeboden alsnog de retourprocedure te starten of een korting voor het ongemak geboden. Ik heb het laatste geaccepteerd. Ik neem aan dat ik toevallig een uitzonderingsgeval ben, als ik de andere reviews zo lees. Mijn ervaring: 4-5 sterren voor de bestelling + monteren 2 sterren voor het gedoe en de extra kosten wederom 4 sterren voor de aftersales Totaal: 3 sterren