2x kosten milieu heffing !

Bij de afrekening van de banden wordt direct 4x � 6,50 afgerekend. Nu blijken deze kosten ook door de garage waar de banden worden uitgewisseld eigenlijk alleen maar gerekend te mogen worden. Kortom , we worden weer een sop het verkeerde been gezet. De garagist in Ulft was zo vriendeljk om dit ongemak voor mij op te lossen zodat ik me niet verder hoefde te ergeren ! mvg.

Snelle levering, goede prijs.

Zeer dik tevreden

Overzichtelijke website makkelijk bestellen , snel geleverd bij de garage van onze keuze. en autobanden-365 geeft een vertrouwd gevoel.

goed bevallen

voor de eerste maal gedaan via internet goed bevallen zondags besteld en dinsdags al in huis en gratis bezorgd een aanrader voor de toekomst

alles goedgeregeld en snelle levering

alles goedgeregeld en geen problemen gehad

Goeie site, prima service.

Nieuwe zomerbanden gekocht en laten bezorgen bij mijn garage, zodat ik gelijk een afspraak kon maken om ze er op te laten leggen. Was zo gergeld. Puntje van verbetering is bij het kiezen van het type band dat je niet fijn kunt selecteren op soort of merk, prijs en dat soort dingen. Maar voor de rest: Prima service!!

Uitstekende, zeer goede site en vlotte afhandeling!

De site biedt een zeer informatieve bandenkeuze-hulp, en verwijst duidelijk door naar beschikbare montagepunten. Duidelijk, en uitstekend vormgegeven :-)

samengedrukte banden

Er zijn 2 banden geleverd die samengedrukt waren. Monteren om de velg volgens de gebruikelijke methode was hierdoor niet mogelijk. Dit kostte nu een langere en intensievere aanpak, waardoor de banden niet tijdig gemonteerd konden worden.

perfecht

een tien voor de serves

Gemak dient de mens!

De overzichtelijke website maakt het bestellen van banden een fluitje van een cent en een afspraak voor montage was ook zo gemaakt. Zeer aan te raden!

Uitstekende banden

Uitstekende banden super,echt een aanrader

Topper!

Goede service. Klantvriendelijk. Snelle reactie en veel mogelijkheden qua afspraak plannen. Ook in de avond geopend, erg handig als je overdag werkt.

Topbedrijf voor autobanden

Heb net vier nieuwe banden besteld bij 365.nl toen deze al aan de telefoon waren, of alles goed was verlopen met de bestelling. En dat mijn opdracht al verwerkt was. De volgende dag al gebeld door de garage welke de banden zou monteren dat de banden binnen waren en ik dus een datum kon prikken voor de montage. Morgen, vroeg ik? Prima, was hun antwoord en dus reed ik de dag erop al op m'n nieuwe banden.Ben uiterst tevreden. H.Richardson .

goede prijs en snelle levering

ik heb hier voor de eerste keer besteld en beviel prima ga hier zeker vaker bestellen en hoop dat het dan net zo goed verloopt

Zoals het hoort, goede prijs en zeer snelle levering!

Goede prijs en een ruime keuze. Ook retourneren (ivm verkeerde maat besteld) is gemakkelijk gegaan. 's middags besteld en volgende ochtend geleverd. top!

super goed. voor 12.00 besteld en volgend dag in huis

Goede site. Zoals aangegeven voor twaalf uur besteld en de volgend dag in huis. Banden onder auto en rijden super. Dit is een aanrader als u banden zoek. Ga zo door mensen.

Betrouwbaar en zeer snel

Autobanden-365.nl heeft een zeer grote keus in elke prijsklasse. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. Banden dinsdag besteld woensdag al thuis bezorgt . Dus echt super.

Een bedrijf die een voorbeeld is voor andere

Via internet bestellen is altijd afwachten hoe het afloopt, maar ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de levering. Mocht er iemand in mijn omgeving banden nodig heeft zal ik autobanden 365 aanbevelen.

Zoals het hoort!

Autobanden-365 is de goedkoopste en heeft een supersnelle levering! Dus ja... Mijn volgende set bestel ik hier weer!

Snelle en makkelijk manier om een badje thuis te krijgen.

Met deze vriendelijke en makkelijke site is het simpelweg eenvoudig om een leuk bandje, zomer of winter, thuis te krijgen, klasse en bedankt.

Prima banden voor een prima prijs

De banden zijn na bestelling snel thuisbezorgd. Het is mij prima bevallen.

Aanrader!

Vandaag besteld Morgen geleverd Overmorgen gemonteerd AAA

goede prijs, snelle en betrouwbare levering

Duidelijk overzicht van de banden. Voorraad gegevens. Prijs is goed. Snelle levering van de bestelde banden.

Gemak dient de mens !

Wat een overzichtelijke site. Je kunt de banden goed met elkaar vergelijken. En met alle extra informatie ook heel goed de juiste keuze maken. Bestellen en laten bezorgen bij een montagepunt naar eigen keuze ging allemaal reuze snel. Al met al heeft me dit veel tijd, en ook ruim � 200 besparing opgeleverd ten opzichte van wat mijn dealer vroeg. TOP

De bestelling van mijn vier banden is door jullie goed en snel afgehandeld. Bedankt hiervoor, rij ik tenminste weer veilig.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!