prima levering !

Het was comford de afspraak

Fantastsch !! vergelijken, uitzoeken, betalen en de volgende dag in huis !!!!

He vriend, ik heb godver........ nu wat moois !!! Bij autobanden-365 jouw banden kiezen betalen en de volgende dag in huis !! en dat 365 dagen per jaar....meteen doen man, ik hoor wel als je ze binnen heb. Je hoeft ook niet naar een ander te kijken, want deze komen toch altijd als goedkoopste uit de test / site.........................ik spreek je !!

lage prijs, snelle levering

Ik dacht toen ik op de site kwam van autobanden 365, dat het alleen een vergelijkingssite was. Maar niets was minder waar. Ik had 2 niruwe banden besteld op donderdagavond en de maandag daarna waren ze al geleverd. Super snel dus.

Overzichtelijk, duidelijke informatie, snelle afhandeling

Fijne site, makkelijke betaling en de banden waren ondanks de vakantieperiode snel geleverd aan het door mij opgegeven montagepunt.

prima informatie vooraf en levering klopte als een bus

duidelijke informatie van te voren gekregen. Klopte allemaal en de levering aan het montagepunt kwam perfect in orde, ook al was het een drukke tijd rond kerstmis. Echt een aanrader!

prima service,snel geregeld en voor een redelijke prijs

Zeer goed en op tijd geleverd , Een aanrader voor iedereen

Overzichtelijke en duidelijke website, communicatie over bestelling en verzending zonder problemen, montagepunt in de direkte nabijheid, dus samengevat: klasse.

Vanuit je stoel de keuze maken, bestellen en na levering de banden laten monteren bij het montagepunt. Het kan niet makkelijker en voordeliger in mijn optiek.

prima geregeld

Prima geregeld.

Ik ben tevreden om de bestelling!

5 sterren! Super snel delivery!

gewoon prima

Uitstekende service; precies zoals beloofd!

Uitstekende ervaring met Winterbanden-365 gehad. Levering binnen een dag aan huis, goede prijzen. Dik voor elkaar, ik beveel Winterbanden-365 aan iedereen aan.

Doen wat ze beloven !!!!

Website is duidelijk, prijzen zijn ok� en de aflevering zoals vermeldt de volgende dag. Prima !!

Snel nieuwe banden voor een intressante prijs.

Omdat bleek dat mijn zomer banden een beter profiel hadden dan mijn winterbanden, moest ik op zoek naar nieuwe winterbanden. Na wat surfen kwam ik terecht bij Winterbanden-365.nl. Ik heb voor het bestellen nog wel even contact opgenomen met het montage servicepunt en die vertelde dat het ok was. Ik mocht mijn stalen velgen alvast brengen. Dus bij het omwisselen bijna geen wachttijd. W�l een heerlijk kopje koffie. ERNSTIG MINPUNT: Je moet twee keer verwijdering bijdrage betalen. ��nmaal bij Winterbanden-365.nl �n bij het montage servicepunt.

Ideale service, juiste prijs

En handig de montageservice. Autobedrijf Peter Bakker is ook een zeer klantvriendelijk autobedrijf.

snel, betaalbaar en betrouwbaar

Winterbanden binnen 2 dagen geleverd bij een door mij uitgekozen montagepunt. Kon snel komen voor het wisselen van mijn banden, en dat voor maar 5 euro per band. Top service van leverancier en monteur!

Snel geregeld!

Makkelijk en snel geregeld!

Alles zeer snel zonder problemen, de ene dag besteld volgende dag in de middag al in huis, perfect dus.

Had dit nog niet eerder gedaan, en moet zeggen is ons niet tegen gevallen. Scheelt veel geld, en snel in huis. Voor iedereen die het vraagt zullen wij zeggen dat dit een echte aanrader is.

uitstekend

Goede website, uitstekende service prima materiaal keuze goede prijs gelinked aan essentiele montage adressen

prima prijs, prima service - montagepunten in de buurt met prijs is fantastisch

Winterbanden-365.nl heeft een uitgebreid aanbod, snelle service en goed doordacht koopproces, waarbij ik zeer prettig verrast was dat ik een montagepunt in de buurt kon kiezen. Die zou ik zelf niet gevonden hebben. En uitstekende prijs - aanrader.

perfect en snel

prima en op tijd geleverd. 16.57 order geplaatst en zoals ze beloven andere dag geleverd. helemaal goed tegen een scherpe prijs.

365 x ja

Banden besteld, volgende dag in huis. netjes verpakt en vers van de pers.!!!!!! Dus mijn volgende bestelling zal zeker weer hier zijn. :) Super, zoals een klant het wil... H.Ruyselaar.

een absolute aanrader

een perfecte afwerking na levering had ik nog wat vragen waarna ik teruggebeld werd en alle vragen persoonlijk beantwoord ik kan alleen zeggen TOP.

Goede communicatie en snelle aflevering.

Banden besteld , 2 achter en 2 voor vanwege verschillende maten. Achterbanden kwamen de volgende dag al en de voorbanden een paar dagen later.binnen het aangegeven tijdstip en netjes verpakt. Na een afspraak de banden bij een montagepunt laten monteren . Binnen een half uur was het monteren gebeurd. Als ik opnieuw banden zou bestellen zou ik het zeker weer bij WINTERBANDEN-365 doen. Groet Ton

Laat die sneeuw maar komen.

Snelle service en voordelige prijs! Garage gaf wel aan dat de banden moeilijk te plaatsen waren daar ze mogelijk voor langere tijd ergens onder hebben gelegen.

Snel en goed geleverd, met ��n kanttekening

Besteld en binnen 48 uur geleverd aan mijn garage. Bij het monteren van de banden (Snowtrac 3 van Vredestein) bleek het erg moeilijk om ze op te pompen, aangezien de wangen sterk naar binnen krulden. Kostte monteurs erg veel moeite, uiteindelijk wel gelukt. Kwam vaker voor bij banden via Internet, was hun commentaar. Mogelijk verkeerde opslag of banden die niet volledig aan kwaliteitcriteria voldoen?

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!