perfecte en vlotte afhandeling tegen een scherpe prijs

Een ideale manier om de kwaliteit van de banden te vergelijken met een scherp prijskaartje.

Pas geleden wat besteld bij autobandenmarkt nu 2,5 week verder en niets in huis dus ik weet wel waar ik voortaan mijn banden ga bestellen...;-)

Beter en goedkoper dan de andere aanbieders

Heldere, overzichtelijke site. Zonder de verstopte kosten bij aanschaf of levering, zoals vaak het geval is. Wat ik een pre vind is dat je gelijk een bedrijf kunt selecteren waar je de banden wilt laten bezorgen en kunt laten monteren. Wat ik jammer vind is dat niet gelijk duidelijk is wat de bijkomende kosten zijn voor montage van de banden.

Goed en nejes geregeld en afgehandeld

Winterbanden bsteld, en keurig een montage-bedrijf uit kunnen kiezen in de buurt. Aldaar gehanteerde tarieven voor montage netjes zictbaar gemaakt. Na bevestiging krijgt men een email, met contactgegevens van het montage-bedrijf om afspraak te maken. Banden worden op verzoek hierheen verzonden. Prima geregeld, en ook bij garage alles netjes geregeld en afgehandeld.

Super snel! en een uitstekend product! .

Perfecte service en snel geleverd. Uitstekende banden.

Goede service, goede afspraak, kortom alles naa wens

Voor de eerste keer banden via internet bij autobanden-365.nl besteld en gekozen voor Garage Dino. Ik ben zeer tevreden met de bestelling, verzending naar Dino, afspraak maken door Dino en de verdere afhandeling. Ik ga het zeker vaker doen op deze manier. Dit is gewoon geld verdienen op de goede manier.

Snel, betrouwbaar en voor een goede prijs!

Onlangs een setje winterbanden gekocht. Site is duidelijk,het bestellen verloopt heel soepel. Winterbanden naar een ander adres dan mijn woonadres gestuurd, en verliep prima. Ook de prijs is gunstig, niet onbelangrijk ;)

Snelle afhandeling en levering

Snelle afhandeling en levering

Een goede en duidelijke E2E-informatie per product.

Kan iedereen adviseren om ook gebruik te maken van deze mogelijkheid om geld uit te sparen t.o.v. de (traditionele) dienstverlening bij de (vak/dealer)garages.

Zeer snel en goed geregeld

De banden werden netjes en snel geleverd bij het bedrijf dat ze ging monteren! Alles was via internet af te handelen en ging snel en zonder horten of stoten!

Prime service voor prima prijs

Banden besteld via de zeer overzichtelijke site, duidelijk te zien of banden op voorraad zijn. Besteld en 2 dagen later al beschikbaar op het montagepunt. Een aanrader!

Snel en goed

Goede merk banden piet en goedkoop bij 365.nl

snelle en goede service.

No nonsens. Ze doen wat ze beloven en zijn de goedkoopste. Mijn volgende banden gaan ook bij hun vandaan komen.

Scherpe prijzen, goede service.

Zeer scherpe prijsstelling en goede service. Levering volgens verwachting (maandag besteld en donderdag geleverd) en montage door Garagebedrijf Roos in Almere was zoals altijd prima. Van 't voorjaar maar 's shoppen op Autobanden-365.nl voor nieuwe zomerbanden!

Betrouwbaar!

Overzichtelijke site! Snel bestellen, alleen eetje jammer voor een extra dag qua levering, maar dit lag niet aan Autobanden-365.nl, maar aan de vervoerder. Verder prima!

Voordelig kopen met een goed advies

Autobanden-365.nl wil ik iedereen aan raden, het is een uitstekende vergelijking site en geven je advies bij je aankoop.

Snel en goed.

Perfecte snelle levering .

Goede en duidelijke service

Bestelling word duidelijk weergeven en je kan hem goed volgen. Banden binnen 2 dagen binnen.

Prima geregeld

Naast dat ze de goedkoopste waren konden ze ook direct uit voorraad leveren. Hierdoor had ik ze al in 2 dagen in huis. Netjes toch.

Uitstekende deal!

Service is goed. De levering duurde langer dan is afgesproken. DPD levert niet op mijn gevraagde tijdstip. banden zelf opgehaald op afgesproken adres. Dat dan weer wel!

Zeer snel en goede kwaliteit

Binnen 2 werk dagen bezorgd op t adres van mijn garage....prijs vele malen goedkoper dan bij andere sites of garages. Zeer tevreden

Zeer overzichtelijke vergelijkingen en een snelle levering van mijn bestelling

Een snelle en nette levering van mijn autobanden. Via de website alle banden (onafhankelijk) kunnen vergelijken met een heel ruim aanbod aan banden. Niks op te merken aan de service, website of levering.

Supersnelle levering en alles overzichtelijk !!

Ik had nieuwe winterbanden nodig. Via banden365 had ik snel de juiste gevonden voor de goedkoopste prijs. Besteld en betaald en binnen 48 uur geleverd volgens afspraak. Alles was goed te volgen met de pakket tracking. Al met al zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen

toppie

snelle levering, wordt netjes op de hoogte gehouden, netjes thuis bezorgdt.

Duidelijk en overzichtelijk. Goede afspraken.nette levering

Zeer uitgebreide webshop, maar wel erg duidelijk. Prettig winkelen online,duidelijk en zeer overzichtelijk. Ook de levering volgens afspraak en keurig netjes aangeboden. Ook de prijzen zijn zoals ze er staan en erg scherp aangeboden

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!