snel en simpel, betrouwbaar en betaalbaar

Je krijgt wat je wilt hebben tegen een betere prijs dan bij de dealer

Goede snelle levering voor de beste prijs.

Dit is de 3e keer dat ik hier banden bestel. Van maat 195/55/15 tot 275/40/18 tot nu toe altijd goede banden gekregen die niet ouder waren dan 6 maanden na productie. Alle keren een snelle levering gehad (de volgende dag na bestelling geleverd). Meestal valt er met deze prijzen te niet te concurreren. Kortom erg tevreden!

Winterbanden 365 werkt goed, kijk goed waar je de banden laat monteren!

Het aankoopproces van de banden verliep goed, er waren een groot aantal serivcepunten in mijn regio, ik had helaas een mindere ervaring, het servicepunt had anderhalf uur meer nodig dan het geplande uurtje en dat zorgde ervoor dat ik afspraken af moest bellen

Snelle levering en goede prijs

Top!! Snelle levering en goede prijs

Snel conform afspraak geregeld.

Snel conform afspraak geregeld en door de garage gemonteerd.

Goeie prijs! Topservice!

Goeie prijs! Topservice!

Gewoon waar je naar op zoek bent, banden!! Snel en efficient...

Gewoon waar je naar op zoek bent, banden!! Niet meer en niet minder. Duidelijke, overzichtelijke site zonder opsmuk. Handig dat ook testresultaten per merk/type worden vermeld. Snelle mail met bevestiging na bestelling. Betrouwbare levertijdvoorspelling, banden werden op verwachte datum/tijd geleverd. 's Avonds besteld na 22.00, 1,5 dag later binnen. Simpel en betrouwbaar!

Autobanden-365, makkelijker en duidelijker kan niet.

Bij het zoeken naar autobanden op internet, kwam ik al snel bij Autobanden-365 terecht. Een vergelijking site voor autobanden waar alles terug te vinden is over banden. Compleet, duidelijk en overzichtelijk. Het invoeren van de bandenmaat is gemakkelijk, maar ook als leek wordt je goed duidelijk gemaakt hoe je de juiste maat terug kunt vinden. De zoekmogelijkheden zijn groot en ook gebruiksvriendelijk gemaakt. Er kan bijvoorbeeld ook per automerk of bandenfabrikant worden gezocht. Al snel krijg je een overzicht met banden, prijzen en mogelijke leveranciers. Ook de plaats op de banden top 100 wordt weergegeven. Het bestellen is simpel en zonder verzendkosten. Verschillende betaalmogelijkheden en een beveiligd bestelproces is uiteraard ook van toepassing. Een afleveradres naar keuze maakt het nog gemakkelijker doordat ook gekozen kan worden voor een levering bij een montage punt. Met twee dagen waren de gekochte banden in huis middels de DPD waarbij de levering te volgen is middels de site. Van alle mogelijke ontwikkelingen wordt per email gecorrespondeerd wat het erg vertrouwd maakt. Maar voor vragen kan je altijd terecht en zijn er op de site al diverse zaken geregeld zoals "FAQ, Garantie, Klachten, Privacy, Levering" etc. Kortom, bij mijn volgende bandenwissel zal ik zeker terugkeren bij Autobanden-365.nl

Alles naar wens

Banden besteld, waren de volgende dag al afgeleverd bij de garage, goede keus, goed aanbod en een goede prijs. Zou hier zeker de volgende keer weer banden bestellen.

Snel, helder en bij klein probleem adequaat opgelost. Volgende bestelling weer ;-)

Zo hoort een website service te zijn. Gebruikersgemak, snelle levering, goede prijs, zoals een website hoort te zijn. Daarnaast ook snel antwoord op vragen en goede oplossing bij problemen.

winterbanden 365.nl maken waar wat ze zeggen

ik heb winterbanden besteld bij winterbanden 365.nl. kreeg meteen de bevestiging en een inlogcode, snelle levering (1 dag) en factuur via de mail uitgeprint. TOP !!!

overzichtelijke internet pagina

Voordeligste banden van Nederland

Bestelling op wieltjes

Door mijn zoon , die reeds een paar maal banden heeft besteld, kwam ik op deze website terecht . Deze is zeer duidelijk, geeft een goed overzicht van het aanbod en is zelfs voor een leek zoals ik zeer gebruiks vriendelijk. De betaling liep heel vlot en op een veilige manier door dat er meerdere codes moesten worden ingegeven .De bestelde banden werden dan ook nog op de voorvermelde tijd afgeleverd en ik hoop dat ze naar prijs/kwaliteit aan mijn verwachtingen voldoen . Ik zal bij winterbanden 365 zeker nog bestellingen plaatsen . Met vriendelijke groet.

dit zou iedereen moeten doen

laatst banden besteld bij winterbanden 365.nl was zo geregeld in de garage van de dealer waren ze 80 euro duurder voor de zelfde banden afspraak gemaakt met de garage AUTOBEDRIJF HARRY MEIJNDERT t.a.v. E GERRETSEN NEWTONWEG 1B 3208 KD SPIJKENISSE ging ook goed De banden waren alleen bij de garage luveto afgeleverd door de pakket dienst Dus mijn vrouw ging er voor niks heen s 'morgens ze hadden de verkeerde banden gekregen middags om 5 uur gebeld met de garage luveto had ze omgeruild Ik kon nog komen en om half 6 reed ik met nieuwe banden weg mijn volgende banden doe ik weer precies het zelfde

simpel, snel, goed en zeker niet de duurste

Prima snelheid, was al na 1 dag bij de zaak waar ik wilde ,die ze ook snel en goed op heeft gezet

Snelle service en betrouwbaar

Banden snel in huis, keurig verpakt, erg tevreden en goedkoper als bij de dealer!

Ruime keus, scherpe prijs, snelle levering, klantvriendelijk en betrouwbaar!

Makkelijke bestelwijze. Heldere levertijden. Service!! want na een foutieve levering werd er zeer snel op mijn mail gereageerd met een voorstel tot oplossing. Daarna snel en naar volle tevredenheid afgehandeld! Echte klantvriendelijkheid bestaat nog! Hier kun je met een gerust hart banden bestellen.

Prima service. De goede banden waren binnen 2 dagen binnen.

Niks op aan te merken. Alles ging vlekkeloos net als de vorige keer.

Scherpe prijs. Op tijd geleverd. Veel keuze uit montage-centra

Winterbanden-365 had de all-seasons banden die ik zocht voor een zeer scherpe prijs. Zij waren uiteindelijk de voordeligste omdat ze geen verzendkosten vragen. Ik had keuze uit verschillende montage centra in mijn omgeving en de kosten die deze centra hiervoor vroegen werden gelijk weergegeven. Voor montage was ik uiteindelijk 10 euro per band kwijt. Veel scherper kan volgens mij niet. Ik ben dik tevreden.

Goede en snelle service

Goede service, goede prijs. Levering was alleen niet binnen een dag zoals beloofd, maar kwam de 2e dag.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en vlekkeloze levering, TOP

Makkelijk zoeken en navigeren op de site. Het plaatsen van de bestelling is zo gebeurd. De levering vindt plaats volgens de aangegeven leveringsperiode.

in 1 woord idiaal

snel en gemakkelijk te bestellen en een vlotte aflevering voor een redelijke prijs

Je krijgt exact wat je wil! Je banden zijn goedkoper en ze worden zeer snel geleverd!

Op deze manier je banden kopen is goedkoper als bij de garage. De banden worden direct de volgende dag geleverd. Het is ook top dat je ze direct naar de garage kan laten sturen.

ik had ze niet nodig en daarom werden ze weer keurig bij mij opgehaald.

Door omstandigheden had ik de banden niet nodig en daarom werden ze weer keurig bij mij opgehaald. Dat koste natuurlijk wel 25 euro.

Winterbanden kopen is een feest

Veel keuzemogelijkheden, duidelijke website, goede prijzen en veel montagepunten. Binnen no-time zijn de banden geleverd. En dat alles tot volle tevredenheid.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!