prima service en snel bovendien

Prima rubber voor in de winter.

Prima service snel in huis!

Betrouwbaar, goede en snelle service.

Grote keuze, scherpe prijzen en snelle levering.

Bij Autobanden-365.nl heb ik op de gebruiksvriendelijke site snel de juiste keuze kunnen maken voor de gezochte banden tegen een zeer scherpe prijs. En de volgende dag had ik ze al in huis. Klasse!

Goede afhandeling

Mijn bestelling is snel afgehandeld en netjes bezorgd.

Super snel !!!!

Super snel verzonden en ontvangen tegen een Super prijs WELL DON:

top geregeld

Bestellen betalen laten bezorgen net als koken met mannen wie wil dat nou niet

Eenvoudig bestellen en zeer snelle service voor een prima product.

Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit en service van autobanden-365 betreffende mijn aangekochte product.

Super goed en snel zaken doen met dit bedrijf top!!

Deze winkel is niet de aller goedkoopste maar wel een super snelle afhandeling en geen gerommel met demo banden enz. Kort om ik ben goed geholpen bij deze winkel 365.nl Een aanrader voor iedereen!!! Mvg. Richard

Super snelle levering

Top kwaliteit. Goedkopen prijzen en super snelle levering. In 1 woord TOP!!

Voor een goede prijs snel een set banden geregeld!

Alles verliep heel soepel, van bestelling tot en met levering aan de deur op tweede verdieping.

Goede en snelle service

Bestelling was snel en goed verlopen. Daarnaast niet te vergeten ook nog de lage prijs die ik heb betaald voor de banden. Aanrader en zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken wanneer ik nieuwe banden nodig heb.

Geheel volgens verwachting!

De site is overzichtelijk, de prijzen transparant. Levering is binnen de gestelde termijn. Top.

Gunstige prijs, prima site en snelle bezorging

Gunstige prijs, prima site en snelle bezorging

Super prijs en snelle levering!

Ik kwam deze website bij toeval tegen en ben meteen gaan kijken en uiteraard ook besteld.

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van mijn banden!

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van mijn banden!

Super! Makkelijke betaling zeer snelle levering!

Aanrader! Makkelijk en snelle levering!

Snel,goed en goedkoop.

Goedkope kwaliteitsbanden en zeer snel aan huis geleverd. Een aanrader voor iedereen!

Snel, duidelijk, goedkoop, gewoon ideaal

Ik heb de banden besteld en ze zijn netjes binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Goed verpakt (geen enorme dozen maar on folie gewikkeld). Gewoon goed en zoals het hoort.

volgende keer gewoon weer bestellen 100%

alles goed geleverd maat,merk,levertijd 110%

Gemakkelijk en voordelig

Goede prijzen, duidelijke en overzichtelijk website en betaalproces, banden werden tevens snel thuis bezorgd! Top!!!

Prima afhandeling en levering, zeker een aanrader!

Snel besteld en geleverd, en dan voor een prijs die zeer concurerend is. Top !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Vandaag besteld 2 dagen later, netjes afgeleverd op opgegeven adres.

Prima prijs en snelle levering

Snelle levering en een goede prijs

Het gemak van bestellen en de service van het afleveren is om door een ringetje te halen!

Na het zoeken van Continental-banden op de goedkoopste site kwam ik uit bij Autobanden-365. Hier hadden ze meerdere maten van hetzelfde type welke ik zocht op voorraad. Het gemak van bestellen was boven mijn verwachting. Terwijl ik nog geen klant was kreeg ik een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd die ik de volgende keer gewoon weer kan gebruiken en dus niet weer de gegevens hoef in te vullen. De levering was binnen 2 werkdagen en dus volgens de afspraak. Kortom ik ben super tevreden en ga er de volgende keer sowieso weer banden bestellen!

Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom ik niet zou aanraden om bij winterbanden-365.nl de banden te kopen

Zeer goed en op tijd geleverd ,net zoals vermeld en op het internet aangegeven. Ik kan het bij een ieder aanbevelen om bij winterbanden-365.nl banden te bestellen.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!