Snel en simpel

De winterbanden waren supersnel besteld en afgeleverd voor de scherpste prijs. Beter kan niet.

snel goed

toch maar weer proberen. al eerder op internet banden besteld maar dat ging goed fout. dit keer ging het wel goed

Snelle correcte levering

Vandaag besteld, overmorgen in huis. Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving goede reviews. Concurrerende prijs. In een woord: prima. Volgende keer weer.

In ��n woord: uitmuntend!

Autobanden-365.nl heeft de door mij bestelde banden volledig conform de afspraak laten bezorgen bij Autohuis Hoorn, alwaar de banden op een voortreffelijke wijze zijn gemonteerd. Hulde voor beide ondernemingen!

uitstekend

Er zijn geen woorden aan vuil te maken. Prima service.

Banden waren er zeer snel

Super snelle levering

correcte afhandeling en snelle levering

duidelijke site ,hierdoor gemak bij het bestellen

Snelle service!

Gedaan wat ze beloven, kwaliteit leveren.

Bestellen en volgende dag binnen, bezorgdienst was zo vriendelijk om de banden zelfs binnen te zetten wegens fysiek ongemak! Alles prima geregeld zoals het hoort!

betrouwbaar en goed

banden-365, na problemen bij het centrale magazijnen , hoefde ik zelf niet te reageren, dit deed banden-365 snel en duidelijk naar mij toe. uiteindelijk goed en degelijk opgelost.

goede keuze tegen concurrente prijzen en prima levering

Veel keuze in soort banden met uitleg, prijzen zijn gunstig en levering is prima geregeld.

okay goede formule communicatie van vragen wat complex

Mijn bestelling en de follow-up zijn zonder problemen verlopen

Duidelijke site. Snelle service. Alles ging zoals verwacht. Dat hoor je ook nog wel eens anders. Ik heb de indruk dat de eigenaars van winterbanden-365 geen "snelle jongens" zijn die alleen maar gaan om snel geld te verdienen, Ik denk dat ze veel tijd en moeite in hun product stoppen om de kwaliteit op een hoog nivo te houden. Dus complimenten voor iedereen van het bedrijf.

zeer goed

zeer goed. Nette afhandeling.

Erg snel, duidelijk en gewoon goed,

Zondadags heb ik banden besteld, en donderdag middag zaten ze onder mijn auto. 70 db is veel stiller al mijn oude banden en ze liggen goed, ik ben tevreden.

Doen, zeer snelle levering en goede prijs

beste prijs en snelle levertijd

uitstekende prijs-kwaliteit ...

Snelle levering, prima geregeld.

Banden laten afleveren bij montagepunt. Geen problemen ondervonden. Geleverd wat is besteld. Prima.

Precies wat je verwacht

Laatst winterbanden besteld. Een van de montagepunten in de buurt uitgezocht via de site, toch voor de zekerheid maar even na-gebeld. De autogarage kon mijn banden niet leveren voor de prijs waarvoor ik ze kocht. Banden werden binnen enkele dagen bezorgd en daarna bij het bedrijf van mijn keuze gemonteerd. Ik zou het zo weer doen.

bandensnelweglevering

Goede behandeling, snelle levering. TOP

correcte afhandeling

Op zondag heb ik 4 winterbanden besteld, op woensdag werden ze keurig aan huis afgeleverd. snel en correct, super.

Supersnel supergoedkoop. Meer dan tevreden

Supersnel Supergoedkoop Keurig gecommuniceerd. Aflevering bij buren was geen probleem. Heel tevreden

Winterbanden razendsnel en scherp geprijsd!

Ik heb de zomermaanden uitgekozen om winterbanden uit te kiezen. Scheelt je dus echt bakken met geld.... Nog even wachten tot het echt flink kouder wordt, en dan stijgt de prijs van die banden bij jouw bandenboer sneller dan de temperatuur nu begint af te nemen. Advies: snel doen!

alles ok. zoals beloofd.

Gemakkelijke site en snel geleverd.

Banden zijn snel geleverd alleen jammer dat beide banden die ik besteld had een andere productiedatum hadden.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!