Vlotte en correcte afhandeling

Prima adres voor autobanden, ook de door mij gekozen montagepartner was ok en betaalbaar.

keurig behandeld snelle levering netjes afgeleverd

beste vriend als je banden nodig hebt beveel ik dit bedrijf aan goedkoper dan elders en een prima aflevering Tiny

Erg tevreden!

Ik heb de banden via internet gekocht. En bij een garage in mijn woonplaats om laten leggen. Ben erg tevreden over de snelle levering en over de prijs. Ik had de banden nergens goedkoper kunnen krijgen.

Gloednieuwe banden, zoals beloofd in 2 werkdagen binnen, prima!

Er zijn heel wat bandenwebshops, en ze leveren uiteraard dezelfde producten, dus je kunt gewoon op prijs vergelijken. Autobanden-365 kwam er voor mijn band als goedkoopste uit en leverde zonder problemen zoals beloofd in 2 werkdagen. De banden waren nog geen maand daarvoor geproduceerd, dus ook echt nieuw. Zeer tevreden!

goede service, geen enkel negatief punt

De banden zijn op tijd geleverd. juiste banden, goede korting. Geen problemen verder. Een aanrader dus

Banden tegen zeer scherpe prijzen

Banden gekocht tegen een scherpe prijs. Helaas waren de banden, door het vervoerbedrijf, bij een verkeerd adres afgeleverd, zodat ik wat langer op de banden moest wachten. Autobanden-365 is netjes achter de banden aangegaan en heeft het snel opgelost.

Prima prijs en top snelheid

het zoeken van banden gaat snel en de keuze is ruim. Goede selectie van bedrijven die de banden kunnen opleggen. alles bij elkaar heel erg tevreden en een echte aanrader.

makkelijk en betrouwbaar

Het was de eerste keer dat ik op deze manier mn banden kocht. Dit is super, ruime keus, overzichtelijk en heel mooie aanbiedingen. Banden werden netjes bezorgt bij het montage punt. Communicatie via mail was vlekkeloos. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar zeker zn 5 sterren waard.

Voor snelle levering moet je bij Winterbanden-365.nl zijn.

Ik was op zoek naar winterbanden voor mijn Mercedes 190. Eerst heb ik uitgezocht welke de beste zijn. Dat bleken de Michelin Alpin A4 te zijn volgens de Duitse ADAC en de ANWB en nog diverse andere instanties. Toen ging ik op zoek naar de goedkoopste en snelste leverancier. Zo ben ik uitgekomen bij Winterbanden-365.nl. Ik heb voor 50 Euro 4 zg. putdeksel velgen kunnen kopen die nog wel gestraald en gespoten moesten worden. dat koste me 200 Euro. Alles bij elkaar heb ik nu voor 550 Euro 4 originele MB putdeksel velgen met de beste winterbanden.

Gebruiksvriendelijk, compleet en overzichtelijk alle informatie om tot een juiste bandenkeuze te komen!

De website is compleet en overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en bevat alle informatie om tot een juiste bandenkeuze te komen, passend bij ieders budget!

goed geregeld, maar moet wel af en toe fitters checken op prijzen.

Mooie aanbiedingen, goede prijzen. Concurrerend met veel Duitse prijzen.

Ondanks foutmeldingen toch snel geleverd.

Ik had 2 banden besteld en bij na de betaling kreeg ik een foutmelding, dat er iets was mis gegaan bij de betalingsverwerking. Ik begin al te balen, maar de volgende werkdag (ik bestelde zondag avond) hebben ze alles zelf alsnog verwerkt en dinsdag ochtend lagen de banden bij mij. Erg netjes gedaan!

Super snelle levering!

Super goede service, snelle levering.

Super.

Snelle levering, overzichtelijke site, duidelijke informatie.

Geen gedoe, goede snelle levering, top!

Gewoon goed en snel!

Prima, niks op aan te merken!

Goede prijs, de banden snel geleverd en duidelijke informatie per mail

Banden netjes geleverd maar waarom heb ik verwijderingsbijdrage aan u betaald?

Banden besteld en netjes ontvangen. Echter op de rekening werd een extra bedrag in rekening gebracht voor Verwijderingsbijdrage. Dit is vreemd want u heeft immers geen banden verwijderd en dit werd bij het montage bedrijf wederom in rekening gebracht. Ditmaal terecht want deze heeft de banden daadwerkelijk verwijdrt en afgevoerd. Ik zou graag deze verwijderingsbijdrage van u terug ontvangen. En u doet er verstandig aan deze verwijderingsbijdrage van de rekening te verwijderen.

Perfecte afhandeling

Bestellen en betalen ging zonder problemen. De banden zijn netjes op tijd afgeleverd bij het montagepunt. De banden hadden een recente productiedatum. Dat is wel eens anders als je via internet banden koopt.

Goede vergelijkings site en snelle levering

Goede site en de levering is snel

Ik heb op een middag 4 (op voorraadzijnde) winterbanden besteld en betaald met IDeal. De volgende ochtend voor 10 uur 's ochtends had ik ze al in huis! Grote voordeel dat je je niet eerst hoeft te registreren.

Scherpe prijs, snel geleverd

Die autobanden website is echt geweldig. Eindelijk betaal ik de marge op die banden niet meer aan de garage.

Prima bedrijf en een goede en snelle service

Goeie site en overzichtelijk verder bestellen en de andere dag in huis Grote klasse

goed en snel afgehandeld

goed en snel afgehandeld

goede kwaliteit banden

De auto rijd prima met deze banden geen herrie legt goed op de weg Prima service bij jullie netjes afgeleverd

goedkoop maar levering kan beter

het was goed maar de levering ging verkeer 1 pakket in polen gekomen dus dat is het verbeter punt

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!