Zeer Goed bedrijf en correct!!

Goederen zijn zeer goed en correct ontvangen , de bestel pagina is zeer duidelijk. In de toekomst maak ik hier zeker gebruik van .

Snel en professioneel afgehandeld voor een scherpe prijs.

Heldere website, bestelling verliep vlot. Banden werden twee dagen later keurig afgeleverd bij de gekozen garage. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Prima club.

Snelle levering.

Snelle levering was in mijn geval heel prettig, want mijn oude banden bleken bijna door te zijn...

Snelle en betrouwbare afhandeling

Donderdagavond besteld en maandagmorgen bezorgd. De banden waren, per 2, netjes met plastic ingeseald.

Zeer snel en correcte afhandeling

Betrouwbare levering voor een scherpe prijs

Scherpste prijs voor Good Year Effecient Grip in de maat die ik zocht. Levering conform opgegeven levertermijn. Een pluim voor dit bedrijf!

De service was prima binnen 1 dag de banden binnen.

Alleen betaal je ook voor verwijderingsbijdrage en de banden ging ik weg brengen naar de gemeente en die waren niet blij. Je betaald eigenlijk aan jullie en je brengt ze bij de gemeente. Zijn daar al niet meer klachten over geweest? Wel zou ik mijn vrienden adviseren om banden bij jullie te kopen. Met vriendelijke groet, Guusta van Hoekelen.

Lage prijs en snelle levering

Door Autobanden-365 is het mogelijk om tegen niet al te hoge kosten je auto te voorzien van kwaliteitsbanden. De levering aan en de montage door het montagebedrijf verliepen probleemloos. Een volgende keer zou ik zeker weer voor Autobanden-365 kiezen.

uitstekende service

ik maak mond op mond

fantastisch

Keurig geholpen. .ging niet goed op website..werd terug gebeld anders zou telefoon kosten zo oplopen. Andere dag banden geleverd! Helemaal goed, kan garage voorbeeld aan nemen en helemaal aan de prijs!

TOP!! In de middag rond 16:40 besteld...de volgende dag om 09:00u werden de banden geleverd! Betere service bestaat niet..TOP!!

Algemeen goedservice en follow up maar te duur retourkosten

In het algemeen service was wel goed. De banden waren beste snel geleverd (na de eerst levering poging heb ik zelf een personelijk afspraak kunnen maken). Maar een paar dagen na die aankoop heb ik mijn auto verkocht en dus heb ik de banden niet meer nodig. Dus heb ik besloten om ze terug te sturen. Helaas hier komt het min punt: ik moet 25 � als retourzendingkosten betalen !!! Het lijkt me een veel te hoog bedrag overal als je denkt dat ik heb 79 � voor die banden betaald. Maar hier komt weer dat goed service van autobanden-365 te voorschijnen. Ik werd teruggebeld van een van hun medewerkers en ze hebben me aangeboden om de helft van de retourkosten op hun eigen rekening te nemen. Ik vind dit een hele goed aanbieding een zeker een goed service. Ik zal, ongetwijfeld, weer bij autobanden-365 bestellen.

Snelle zaak

Banden op maandag besteld en op dinsdag gekregen. Banden waren van een zeer recente productiedatum,nog geen 6 weken oud en voor een aantrekkelijke prijs. Ben hier zeer tevreden over.

keurig verzorgd en geleverd

Om voordelig autobanden aan te kopen ga naar www.autobanden- 365.nl goede ervaring

Fantastische afhandeling

Voor de eerste keer bestelling gedaan, Perfecte afhandeling.

alles duidelijk en netjes afgeleverd.

de pagina is duidelijk en overzichtelijk en de levertijd is netjes en het word goed en netjes verpakt afgeleverd

Gewoon toppie

Geloof me de banden voor 14.00 uur besteld en ja hoor de volgende morgen om 10.00 uur de bezorger met 4 nieuwe banden op de stoep. De banden op de achterbank en naar de garage. Voor 40 Euro zijn ze er gelijk omgelegd.

Prima geregeld

Keuze via site erg uitgebreid verwerking loopt vlotjes Laten sturen naar werkplaats tbv montage verliep vlekeloos

superscherpe prijs en snelle service

Scheelt gewoon erg veel geld, voor mij was dit de eerste keer, maar voortaan bestel ik op deze manier nieuwe banden!

perfect

perfect op tijd en juist naar het opgegeven montage bedrijf verstuurd!

Goed, makkelijk en niet te duur

bestellen, laten afleveren bij mobiele banden service (in de buurt) werkt echt perfect. Wel iets duurder (3 euro per band) in vergelijking met de goedkoopste montage punt maar dan hoef je ook niet te thuis te zijn bij levering, en niet te wachten bij montagepunt (of er naartoe te rijden), enkel een afspraak maken met de mobiele banden service. Dik tevreden.

perfect service

Hartstikke snelle service. Echt tevreden over deze koop. Ik zal deze winkel aan iedereen aanraden.

Perfecte service

Doet wat er wordt beloofd

Alles correct afgehandeld!

Nou heb mijn bestelling geplaatst en binnen 3 dagen heb ik mijn banden gekregen, alles naar wens verlopen super.

geweldig!!!

�ltijd huiverig en voorzichtig als ik ben bij aankopen op internet, je kent t bedrijf niet, je kent de mensen niet, je ziet, voelt en ruikt t product niet.... En fan t�ch je geld overmaken.... M��r in ��n woord ; geweldig!!! Zondagavond via internet �lles ingevuld, en betaalt. Dinsdagochtend alles keurig bezorgd per koerierbedrijf... Over circa 80.000 kilometers ga ik w��r mijn banden bij jullie bestellen!!!!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!