uitstekende service!

uitstekende service!

Ik heb m'n banden prima op tijd geleverd gekregen! Super!

Ik ga zeker de site delen met m'n vrienden!

Super snelle levering, tegen zeer scherpe prijzen!

Super snelle levering, tegen zeer scherpe prijzen! Vrijdags besteld, maandag werden de banden al geleverd.

top service

Goede prijs, duidelijk info, snel geleverd

snel, correct en voor een goede prijs

Banden binnen 24 in huis en dat voor een scherpe prijs. De site is overzichtelijk en informatief

Snelle levering van de bestelde autobanden

De autobanden die ik bestelde waren binnen de 3 werkdagen geleverd

Goed en snel geregeld

Had deze site gevonden alle banden op voorraad en goedkoper dan waar ik ze normaal haal en netjes thuis bezorgd.

Verdraaid snel geleverd en zeer gunstig geprijst!

Fijne site, goedkope banden tegen topprijzen!! Snelle levering. Een echte aanrader!

uitstekend bevallen.

Overzichtelijk, breed assortiment bereikbaar en makkelijk te bestellen. Alles verliep prima volgens afspraak.

Snelle en perfecte levering

Dank zij de grote keuze heb ik de perfecte band gevonden . Bedankt en tot de volgende.

alles ging gewoon goed-goede prijs-snelle levering en duidelijke website

alles positief en snelle levering-geen minpunten kunnen ontdekken. goed zo ik ben blij.

zeer snelle service tegen een scherpe prijs

zeer goed en scherp geprijst

zeer snelle levering, 2 dagen na betaling.

Erg duidelijke en overzichtelijke website. Wat handig is, is dat je meteen de prijzen ziet van diverse aanbieders

Goed geregeld

Goede geregeld en korte doorlooptijd

waar voor je geld! goede service en zeer tevreden

De site van autobanden-365 is goed overzichtelijk en geeft je een ruime keus om je gewenste type band te kunnen uitzoeken en mogelijkheden om een garage bij je in de buurt te vinden die de banden monteert. Ben zeer tevreden en het was een stuk goedkoper in vergelijking met mijn merkdealer.

zeer goed

Gewoon goed en super snel

De banden snel en netjes geleverd

TOP!

De site is overzichtelijk en duidelijk. De bestelling is op tijd binnen de gestelde termijn afgeleverd. De tracking informatie tijdens de levering is overigens ook zeer klantvriendelijk. Kortom, bij mijn eerstvolgende bandenbestelling staat Autobanden-365 bovenaan!

Prima, laagste prijs en snelle levering

Prima, laagste prijs en snelle levering

Banden waren snel afgeleverd en netjes in plastic verpakt.

prima actie

Goed advies, goede levering, goede prijs

stomverbaast dat het kan

Banden besteld tegen hele lage prijs. Razendsnel geleverd. Garage had me wel gezegd goed op te letten. Zij waren tevreden over de kwaliteit gewoon originele banden. Blijft wel een beetje vreemd om banden per post te krijgen.

Snel geregeld, snel thuis voor een prima prijs

Zou ik de volgende keer zeker weer doen.

Prima snelle service

Geen problemen geconstateerd. Snel afgeleverd bij mijn garage. Goede banden, prima prijs.

Goede info over de banden,wel invervolg de klant laten weten dat de banden voor de deur staan en ze niet zonder info voor een gesloten deur laten liggen ivm diefstal.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!