Perfecte levering en snel.

Besteldt en binnen 2 dagen binnen. Super !!

goede zaak

Duidelijke, overzichtelijke webwinkel met gecontroleerde verzending.

efficiente snelle service, maar toch duurkoop

Bestelling en betaling ging snel en makkelijk, levering was snel. Niets op aan te merken. Helaas waren de banden al meer dan twee jaar voor aflevering gefabriceerd. Dit kwam mogelijk dat de maat wat incourant was maar had dit graag van tevoren geweten. Normaal zou dit geen probleem zijn echter de banden zijn voor een oldtimer en die slijten namelijk niet maar verouderen en nu heb ik twee jaar minder totdat ze 10 jaar zijn. Banden waren overigens wel in een goede nieuwe staat. Een ander iets dat een schaduw werpt over de deal is dat er geen systeem is waarbij banden teruggenomen worden als de particulier de banden zelf op de velg legt, nu moet ik uiteindelijk 2 x verwijderingsbijdrage betalen waarbij die van de gemeente het opdrijft naar 2,50+3.70 = 6.20 per band. Hier zou Autobanden.nl echt wat mee moeten doen, zoals een contract afsluiten met een montagepunt dat daar (gratis) ingeleverd kan worden. Het blijft uiteindelijk de verplichting van de leverancier.

Alles is snel en vooral goed geregeld op de afgesproken tijd. Volgende set banden worden ook weer op deze manier gekocht..

Snelle service tegen goede prijs

De banden waren binnen 2 dagen geleverd en op een mail van mij met een vraag werd direct gereageerd. Volgende keer ga ik hier weer mijn banden bestellen.

prima geregeld, volgende keer weer!

Prima geregelde on-line bestelling, volgende keer weer! levering was snel en contact met montagebedrijf was goed gecommuniceerd.

zeer goed

goedkoop, snel (1 dag) en goed jc. Ede

werkelijk niets op aan te merken ...

Uitstekende web-tools om de juiste banden te zoeken, met goede informatie, probleemloze bestel- en betaalafhandeling en als kers op de taart een razendsnelle correcte levering; aanbevelenswaardige ervaring voor mij dus, bedankt!

snel en accuraat geleverd

snelle levering en een mooi prijsje, nu maar afwachten hoe de banden zich houden.

Makkelijk besteld en snelle levering.

Banden besteld en 2 werdagen later lagen ze er al op. Banden worden rechtstreeks naar fitter gestuurd die mij belde voor afspraak...had niet eens de tijd om de voortgang te controleren. Super!

Geen fratsen; super helder

Duidelijke website, met duidelijke informatie en aanwijzingen. Het straalt vertrouwen uit. De ene dag besteld en de volgende dag reed ik met vier nieuwe banden. De afhandeling ging allemaal supersnel!

goede prijs, heldere site, fijne afhandeling via montagepartner!

aankoop en montage scheelde me op 4 banden �120 t.o.v. de dealer of andere bandenhandel !

snel en correct!

Banden besteld voor beste prijs, afgeleverd bij de garage, afspraak gemaakt. Overzetten banden duurde wel lang wegens drukte in de garage.....

goede service en gemakkelijk

Aanrader voor iedereen, bestel hier de volgende keer weer.

Alles naar wens verlopen. Goede communicatie en naar tevredenheid banden afgeleverd bij montagepunt.

vlot geleverd op het juiste montage-adres

ze zending was ok; de banden ook. alles vlot verlopen

Helemaal top!

De volgende dag waren de banden al geleverd! Het montagebedrijf heeft de dag erna de banden er omgelegd, dus in 2 dagen alles geregeld! Enige minpunt is dat verwijderingsbijdrage er nog bijkomt en niet direct bij de bandenprijs te zien is.

Snelle levering voorheen aantrekkelijke prijs

Informatieve website. Levering zoals aangekondigd. Steeds werd ik ge�nformeerd m.b.t. de voortgang. Ook de koppeling met bedrijven die kunnen monteren is erg handig.

Alles super

De keuze is goed overzichtelijk voor de bandenmaat die je zoekt. Belangrijke items als grip, geluid en verbruik maken je keuze snel en overwogen. Daarbij nog goede compacte info over je keuze. Dan de bestelling met de mogelijkheid deze ergens anders te laten bezorgen. Bij mijn werk duurde een interne verscheping een week maar dit stond er de volgende dag al in mijn kantoor. Keurig in een plastic folie en duidelijke labels erop. En het rijdt super.

Duidelijke orderbevestiging, snelle levering, duidelijke website.

Na op een duidelijk website met voldoende aanbod de keuze gemaakt te hebben voor de banden die via autobanden-365 het goedkoopst waren, kreeg ik een duidelijke bevestiging en werden ze zeer slechts 2 dagen later al afgeleverd, prima dus!

Een aanrader voor andere

Bestelling keurig op tijd binnen en met een aangesloten montage punt laten monteren. kan niet anders zeggen dan tot ziens

Keurig en snel!

Overzichtelijke site en snelle levering.

Snelle levering, goede prijs, maar banden niet perfect.

Ik heb 4 stuks Dunlop SP Sport Fast Response besteld. De banden werden snel geleverd, en voor een goede prijs. Het aantal montagepartners is groot, ook niet onbelangrijk. Over de banden zelf ben ik iets minder tevreden; ze zijn meer dan een jaar oud en 3 van de 4 stuks vertoonden een behoorlijke mate van onbalans, misschien ten gevolge van de lange opslagtijd(?). Bij ��n exemplaar was met het blote oog zichtbaar dat-ie niet rond was Met een flinke hoeveelheid lood op de velgen rijdt het nu behoorlijk goed, maar niet perfect.

Gewoon 5 sterren

Al voor de tweede maal bij dit bedrijf banden besteld , overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering . Dit zelfs al eerder dan op gegeven , ook heel erg makkelijk om een montagepunt in de buurt te kiezen . 100 % tevreden en volgende keer, gewoon weer hier bestellen .

Vlot en vriendelijk geholpen

Het wisselen van mijn banden verliep vlot. Vriendelijke monteur en goede service.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!