Hele bestelling en aflevering is gegaan zoals je graag wilt dat het gaat. Duidelijk, supersnel en zonder fouten: top!

Ruim voldoende aanbod, snelle levering en concurrerende prijs.

Voor het eerst banden gekocht op deze site. Zeker aan te bevelen, aangezien de site ruim voldoende aanbod heeft, levering binnen 2 dagen en een concurrerende prijs.

perfecte service

komt zeer vertrouwd over ,zal zeker nog een keer iets bestellen . vlot , duidelijk en snel

Goedkoop en betrouwbaar

Perfect contact. De prijzen liggen goed in de markt. Betrouwbaar bij betaling en snelle levering.

Vlot en correct geleverd.

Voor de banden die ik nodig had was autobanden de voordeligste en ik had de banden binnen 3 werkdagen in huis.

Goed ontvangen goede service

Afspraak maken geen probleem, goede service. Het is een bedrijf om zeker aan te raden

Strakke firma strakke levering

Een heldere website en goeie prijzen. Ook de verzending was prima.

Super snelle en correcte levering.

Door de snelle levering was ik niet thuis. Via internet een 2de afspraak gemaakt die keurig is bezorgd op de afgesproken dag. Top geregeld.

Prima service en zeer snelle levering conform afspraak

De besteling van autovbanden is zeer eenvoudig. Ook afleverpunt in de buurt makkelijk te vinden. Na mijn bestelling aren de banden de volgende dag al bij servicepunt voor montage. Kortom Autobanden-365 heeft volledig aan mijn verwahtingen voldaan.

klasse!

Prima organisatie, makkelijk bestellen, makkelijk online betalen en dan al de tweede dag levering. Echt perfect!

Snel correct en voordelig

Hallo autobanden 365.nl, Ik heb de banden besteld, deze zijn 2 dagen later geleverd. Ik was niet thuis maar de bezorger heeft keurig overlegd of de banden bij de buren afgegeven mochten worden. De prijs van de banden is de laagste die ik kon vinden op het internet! Via de site kan je ook een montagepunt selecteren, dit maakte voor mij de drempel om banden te bestellen via het internet een stuk lager omdat je weet dat aangesloten bedrijven het niet vervelend vinden dat je met je " eigen " banden komt. De volgende keer bestel ik zeker weer bij autobanden 365!

prima!!!!!

aflevering op tijd, goed contact met garage

Goed, snel en goedkoop!

Lage of misschien wel de laagste prijs, snelle levering (2 dagen na bestelling) en goede montage. Een groot deel van de totale kwaliteit hangt natuurlijk af van het montageproces (afspraak maken, afspraak nakomen, wachttijd, etc.), maar in mijn geval was dat prima (Verweij Autoschade Den Haag). Ten opzichte van concurrenten was ik 150 euro goedkoper uit (op een totaal van 850 euro). Volgende keer dus weer!

top geregeld

banden besteld via autobanden 365 is echt een aanrader , lekker goedkoop en snel geregeld.

Perfecte en snelle levering

Eenvoudig bestellen via de website, snelle levering en voldoende servicepunten. Prijd kwaliteit verhouding is goed.

Snel en goedkoop

Overzichtelijke site, goedkoop en zeer snelle levering! En inderdaad zeer "verse" banden (5 weken na produktie). Dat is wel eens anders.

Geen problemen snelle levering, goeie webside.

Bij het zoeken naar nieuwe zomerbanden kwam ik al snel op de side van autobanden 365.nl. De side is duidelijk en je kan gericht zoeken, niet geheel onbelangrijk de banden worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Na bestelling snel in huis. groet John

Perfect afgehandeld en zeer snelle levering!

Op maandag 2 banden besteld en de volgende dag al geleverd! Geen oude meuk, maar gewoon recente DOT-codes. De Afterpay mogelijkheid vind ik ook heel fijn. Telefonisch ook zeer goed te woord gestaan, echter is het 0900-nummer wel erg duur (80 cent per minuut)

Gemaakte fout werd gelukkig hersteld

In eerste instantie kreeg ik de verkeerde banden afgeleverd. Ik had de Pirelli P7 "Cinturato" uitvoering besteld, en ik kreeg de gewone P7 geleverd. Gelukkig had ik ze thuis laten bezorgen, zodat er nog de gelegenheid was om eea te reclameren en te laten corrigeren. Dat is ook gebeurd, moest wel even aandringen, maar vervolgens is het allemaal prima in orde gekomen. Alles bij elkaar zo'n 1,5 week geduurd, maargoed, intussen zitten de bandjes onder de auto, en ben ik best tevreden over de afhandeling van eea.

Prima, afspraken nagekomen.

Bestelde banden in 2 dagen afgeleverd bij het garagebedrijf.

Betrouwbaar, snel en goed.

De 4 bestelde banden werden binnen 3 dagen geleverd door DPD, de bestelling kwam overeen met het geleverde, per 2 verpakt in plastic. Mijn volgende banden bestel ik zeker weer op Autobanden-365.nl

perfecte service en super snel!

Banden besteld omdat de ATU prijs 20 Euro per band hoger was, binnen een dag had ik ze in huis en kon ik ze laten monteren. Op tijd voor de APK herkeuring, top!

Snelle levering, goede service

De titel dekt de lading volledig. Niets meer aan toe te voegen. En ook nog voor de laagste prijs!

zeer prettig bedrijf

snelle levering en snelle reactie op mail. volgende keer kopen we de banden ook bij dit bedrijf!!!

persoonlijke hulp

Bij het bestellen van nieuwe zomerbanden dacht ik dat er iets mis was gegaan. hierna telefonisch contact gehad, en hetgeen wat niet helemaal klopte( lag niet aan 365 zelf) werd ter plaatse (op de website) opgelost. Dit vond ik zo'n goede service dat ik direct ook nieuwe winterbanden heb bestelt. niet alleen de banden zijn van goede kwaliteit maar het personeel ook.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!