super geregeld

goedkoop handig en snel

Zeer snelle levering, zeer scherpe prijs

Perfecte banden voor een perfecte prijs. Via internet ook nog een adresje gevonden om de banden op de velg te leggen.

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen...

Gewoon straight forward, zoek een band, betaal de band en band wordt binnen 2 dagen geleverd. Tijdens afwikkeling steeds voldoende info om te zien wat de status van je bestelling is.. Grote Klasse... Was het maar altijd zo simpel... Bedankt !

Eindelijk een prijsvergelijkingssite voor autobanden!

Prima site die een duidelijk overzicht geeft van alle prijzen van alle types. Met name de ANWB test oordelen zijn handig, want je weet als autobezitter toch niet wat je moet kiezen, er is zo veel aanbod. De prijs was prima, mijn garage kon 'm daar niet voor inkopen. Levering binnen twee dagen, keurig dus!

mijn verwachtingen overtroffen

Zoals zo vaak het internet afstruinen naar een leuke deal, dit maal voor banden. Ik kwam terecht bij Autobanden-365 ?? beetje sceptisch (eigenschap van me) wat verder door zoeken over dit bedrijf, besloot ik ermee in zee te gaan , zij overtroffen mijn verwachtingen mooie duidelijke site en binnen 2 dagen de bestelling keurig binnen. Bedankt mensen en graag tot een volgende keer

besteld en binnen een dag geleverd. perfect!!!

's ochtends besteld, de volgende dag aan huis geleverd en dat alles voor een goede prijs. Hier komen we vaker terug.

Superprijs en snelle levering

Na vergelijken van verschillende aanbieders autobanden-365.nl zeker de goedkoopste en ook nog eens op voorraad, helemaal top. Ook de levering supersnel. Alles dan ook naar verwachting.

Een top bedrijf

Bij Autobanden-365.nl 2 nieuwe banden besteld ik had gedacht dat gaat een dag of 3 duren, maar nee hoor de volgde dag werden ze al op mij adres afgeleverd Als ik weer eens banden nodig heb ga ik ze weer hier bestellen

Keurig en op tijd afgeleverd

Netjes binnen de tijd afgeleverd, donderdagavond besteld, maandag ochtend afgeleverd.

Autobanden-365 levert goede service!

Snelle service en levering. Erg klantgericht en vooral snel!

Snelle levering en goed verpakt.

Gewoon goede service en snelle levering

Gewoon goede service en snelle levering

super snel af gehandeld echt een aan rader

banden waren al hier voor dat ik de mail kreeg een aan rader voor snelle service zaterdag besteld en dinsdag in huis vriendelijke groeten ad v d heijden

Zeer snel...top

Mooie duidelijke site,snelle levering goede prijs.

supersnelle levering!

besteld en n dag later in huis!

fantastisch binnen een dag in huis

Winterbanden besteld bij winterbanden -365.nl. Na betalen binnen een dag binnen.

bijna helemaal goed

Ik heb deze bandjes nu onder mijn alfa Romeo 166 liggen. Ze rijden heerlijk en houden goed grip. Enigste minpuntje is als je volgas weg trekt (automaat) dan verliest hij even grip.

Goede en snelle service

Bestellen ging makkelijk en voor en goede prijs en de banden werden snel geleverd.

Goed en snel

Ben erg tevreden, zal volgende keer weer via winterbanden365 kopen. Kleine tegenvaller vond ik wel, toen de monteur meldde dat de banden goedkoop waren, omdat het volgens hem B keuzes zijn vanwege het grote onbalans.

Aangenaam verrast

Meestal kijk ik op internet wat de voordeligste prijs voor banden is, wanneer ik daarna het autobedrijf (montagepunt) bel om aan te geven dat ik banden via internet wil kopen, komen zij vaak met een tegen-aanbieding van een paar euro duurder per band. Uit voorzichtigheid laat ik dan toch het autobedrijf zelf de banden leveren. Echter nu scheelde het 30 euro per band. Dus toch besteld via internet. Autoband-365 was veruit de goedkoopste aanbieder. Resultaat: binnen 2 dagen de banden afgeleverd bij de garage. Kortom voor mij was een prima ervaring!

Heel correct in levering

Ik koop nu mijn banden altijd bij deze mensen ik heb geen probleem ondervonden zodus was heel tevreden

Supersnelle goede levering voor concurrerende prijzen

Makkelijk bestellen alle prijzen van de overige bandenaanbieders staan ook vermeld. Dus op 1site makkelijk vergelijken en bestellen. De banden binnen twee werkdagen in huis dat is ook het snelste wat ik heb meegemaakt. Bij andere aanbieders duurt het veel langer voordat je je bestelling in huis hebt.

Betere prijs dan in de garage + snelle (traceerbare) levering.

Zeer nette en vlotte behandeling

Alles netjes en snel behandeld. Banden snel thuisgeleverd gekregen.

Zeer snelle en correcte afwikkeling

De levering en afwikkeling is,al was het tussen de feestdagen door, toch snel en netjes verlopen. Daarnaast waren de banden heel goed te volgen via het volgsysteem. Grote klasse!!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!