Donderdag besteld

Donderdag besteld, vrijdag binnen!!

Michelin Primacy

Een set Michelin Primacy besteld. Deze werden binnen een paar dagen afgeleverd bij Bandenservice in Kapelle. Daar kreeg ik keurig een e-mail van. Netjes gemonteerd en gebalanceerd. Heel prettig verlopen allemaal!

Fout in betselling

In de bestelling had ik aangegeven montage thuis. Ook een datum vastgelegd. In de bevestiging stond levering en montage bij een plaatselijke garage. Hieromtrent een mail gestuurd, waar niet op geantwoord is. Montage bij garagebedrijf laten uitvoeren, want daar werden de banden afgeleverd. Ook goed verlopen.

Aanrader

Top. Zeer tevreden over de service van autobanden-365.

Keurige levering

Mooi op tijd. Mooie kwaliteit, zou er weer bestellen.

Prima geregeld

Prima geregeld

Wat een gemak

Alles helder en duidelijk. Snelle levering.

Prima banden voor een prima prijs

Prima banden voor een prima prijs en lekker snel geleverd bij het bedrijf waar de banden gemonteerd zijn.

Prima aanbod en eenvoudig te bestellen.

Het aanbod en de manier waarop je je aankoop doet bevalt prima. Het is netjes verpakt afgeleverd. Helaas was de levering door DPD erg moeizaam en duurde uiteindelijk 3 weken. Dit weerhoudt me ervan om een volgende keer weer via deze site banden te kopen. Probeer dat via een andere pakketdienst te doen zou ik zeggen.

Goede prijs

Goede prijs, vlotte levering. Precies zoals verwacht. Wat wil je nog meer?

banden OK levering slecht

aankoop in overeenstemming met de bestelling. DPD-bezorging slecht. Binnen een week zag ik de banden verschillende keren terugkeren naar het magazijn, op de 7e dag zag ik dat het eindelijk naar mij toe kwam. Ik raad de banden gemonteerd aan, stil :) Ik hoop op meer positieve dingen, maar de DPD-levering is een grote mislukking.

mooie en goede banden besteld en snel�

mooie en goede banden besteld en snel geleverd, continental all season 155x65x14

Delivery

Delivery time 9 days

top service

Top, snel service

Excellent!

Excellent product and service

Banden zouden op voorraad zijn

Banden zouden op voorraad zijn. Werden echter zonder mededeling 2 weken later pas geleverd. Was voor mij nu geen probleem, maar vind het geen eerlijke communicatie. Banden zijn door bandenhandel Waalwijk gelukkig snel en goed gemonteerd.

Snelle service en goede kwaliteit!

Snelle service en goede kwaliteit!

Een goeie ervaring op deze site

Een goeie ervaring op deze site. Duidelijke bandenkeuze, bestellen en leveren ging zoals het hoort. De vlgd morgen banden en velgen ingeleverd bij een bedrijf in Veendam en voor de middag kon ik ze al weer halen. Supertevreden

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering

Prijzen zijn goed

Prijzen zijn goed, snelle levering maar contact met autobanden-365 krijgen is bijna onmogelijk, zowel mail, als telefonisch. Indien je ze nodig hebt ivm. wijziging voor montage zijn ze niet bereikbaar

Pirelli PZero Ro1 255/40 R21 102Y dot 2017

Snel en netjes binnen de afgesproken tijd op de afgesproken locatie geleverd, kortom zeer tevreden over deze leverancier voor mijn Pirelli PZero Ro1 FR PNCS 255/40 R21 102Y banden die vanwegen een DOT17 zeer aantrekelijk geprijst waren.

Snel en goed geleverd !

Snel en goed geleverd !

Gewoon goed.

Al div. keren banden besteld voor mijzelf en familieleden omdat de prijs/kwaliteit verhouding gewoon goed is en er snel geleverd wordt bij het montagepunt.

Ik heb wat lang moeten wachten op mijn�

Ik heb wat lang moeten wachten op mijn banden besteld op 27/2/21 en geleverd op 11/03/21 maar ik was tevreden over mijn banden en de chauffeur die ze geleverd heeft zal de volgende keer nogmaals aankoop doen ,doe zo verder zou ik zeggen

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!