Communicatie gaat het best via de�

Communicatie gaat het best via de e-mail. Telefonisch waarschijnlijk te druk. Banden besteld en via Bandenoplocatie.com laten bezorgen en monteren. Binnen 1 uur zitten alle vier de nieuwe banden aan de wagen.

Snelle levering Goede kwaliteit banden Zeer scherpe prijzen Is voor mij al de 3e bestelling bij autobanden-365.nl dik tevreden

In een korte zin

In een korte zin: Heel goed geregeld. Geen minpunten.

Bestelling ging prima. Klein beetje vertraging vanwege corona, maar uiteindelijk snel bezorgd. Ook fijn dat er samenwerking is met garages om te monteren. De banden zijn goed

Handige website en makkelijk!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd! Alleen geen mogelijkheid gezien om soort banden nog specifieker te selecteren op groeven.

Great service

Great service, quick and quality..

Super geregeld

Banden super snel geregeld totaal geen klachten

Een lange levertijd

Een lange levertijd. Op de site staat dat de banden snel geleverd worden. Ik heb er bijna een week op moeten wachten.

Banden voor een mooe prijs

Niet de allergoedkoopste, maar zeker niet de duurste. Banden met een DOT code van eind 2020 en snelle levering. Helemaal top.

Fijne banden onder mijn wagen

Fijne banden onder mijn wagen, scherp geprijsd, verse productie datum week 40 2020.

Beoordeling bestelprocedure

Simplel bestel procedure, scherpe prijs, goede informatie.

All season banden gekocht

All season banden gekocht, kwamen later dan verwacht. Er werd netjes uitgelegd waardoor dit kwam, en werden de banden alsnog op het aangegeven tijdstip bezorgd, dus over 2 jaar weer een bestelling??

Een aanrader

Alles vlot verlopen, goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Een aanrader!

Snel en goed....

Snel en goed....

goeie banden en de goedkoopste die er�

goeie banden en de goedkoopste die er te vinden zijn !!

Snel servies niet al te veel poes pas!!

Snel servies niet al te veel poes pas!!

Peugot

Snel de goede banden gevonden en snele levering

PRIMA

PRIMA, snel en niet duur

Alles verliep naar verwachtingen

Alles verliep naar verwachtingen

prima gewoon goed

prima gewoon goed

Opzich snelle levering

Opzich snelle levering, maar de banden kwamen in 2 leveringen en waren uit begin 2019, meer dan een jaar oud. Beetje jammer.

Snelle levering en goed afgeleverd bij�

Snelle levering en goed afgeleverd bij het afleverpunt in Den Hoorn. Goeie service aldaar en een hele mooie prijs voor de 4 banden

Levering zoals verwacht, duurde wat lang voordat banden op transport gingen

Duurde wat lang voordat de banden onderweg waren maar dat wijt ik maar aan de coronatijd. Heb uiteindelijk voor mijn auto niet de suggestie op hun site gekozen, omdat ik wat meer onderzoek heb gedaan. Maar er was helemaal niets mis met die suggestie want mijn uiteindelijke keuze ging om de 365 suggestie en een ander merk. Was wat sceptisch over het online bestellen van banden als niet-autokenner en ze laten afleveren bij een montagepunt maar bleek ongegrond. Kostenoverweging heeft me uiteindelijk over de streep getrokken.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. Wist niet precies welke orginele velgenmaat eronder moest. De verkoper heeft dit volledig voor mij uitgezocht, klasse. Bedankt

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!