Een aanrader

Alles vlot verlopen, goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Een aanrader!

Snel en goed....

Snel en goed....

goeie banden en de goedkoopste die er�

goeie banden en de goedkoopste die er te vinden zijn !!

Snel servies niet al te veel poes pas!!

Snel servies niet al te veel poes pas!!

Peugot

Snel de goede banden gevonden en snele levering

PRIMA

PRIMA, snel en niet duur

Alles verliep naar verwachtingen

Alles verliep naar verwachtingen

prima gewoon goed

prima gewoon goed

Opzich snelle levering

Opzich snelle levering, maar de banden kwamen in 2 leveringen en waren uit begin 2019, meer dan een jaar oud. Beetje jammer.

Snelle levering en goed afgeleverd bij�

Snelle levering en goed afgeleverd bij het afleverpunt in Den Hoorn. Goeie service aldaar en een hele mooie prijs voor de 4 banden

Levering zoals verwacht, duurde wat lang voordat banden op transport gingen

Duurde wat lang voordat de banden onderweg waren maar dat wijt ik maar aan de coronatijd. Heb uiteindelijk voor mijn auto niet de suggestie op hun site gekozen, omdat ik wat meer onderzoek heb gedaan. Maar er was helemaal niets mis met die suggestie want mijn uiteindelijke keuze ging om de 365 suggestie en een ander merk. Was wat sceptisch over het online bestellen van banden als niet-autokenner en ze laten afleveren bij een montagepunt maar bleek ongegrond. Kostenoverweging heeft me uiteindelijk over de streep getrokken.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. Wist niet precies welke orginele velgenmaat eronder moest. De verkoper heeft dit volledig voor mij uitgezocht, klasse. Bedankt

Snelle levering. Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Ben erg blij met de geleverde banden.

goede prijs

goede prijs, levering duurde iets langer dan aangekondigd, maar dat zou zomaar door coronadrukte kunnen komen

Aanrader autobanden-365.nl

Zeer tevreden over autobanden-365.nl Overzichtelijke website dus makkelijk de juiste band gevonden voor mijn auto. In overleg met de mobiele service een geschikte datum gevonden voor de montage van de banden op mijn werk adres. Binnen 30 minuten 4 nieuwe banden op mijn auto en de oude autobanden zijn door de monteur meegenomen. Ik raad autobanden-365.nl aan iedereen aan. Goede service voor een goede prijs zowel de banden als de montage.

Zeer goede banden geleverd??????

Zeer goede banden geleverd??????

Alles perfect in orde .

Alles perfect in orde .

Alles gewoon goed

Alles gewoon goed

Heldere website,makkelijk�

Heldere website,makkelijk bestellen,scherpe prijzen,snelle levering en betrouwbaar! Zeer tevreden.

Goede prijs en goede service bij de�

Goede prijs en goede service bij de garage!!

Snelle levering, uitstekende montage en correcte bejegening

Prima service, tracking gaf aan dat product niet geaccepteerd zou worden. Na belletje bleek dit verkeerd te zijn ingebracht door een medewerker van het transportbedrijf. Hier snel over gebeld door winterbanden-365.. Aflevering conform info website binnen termijn. Prima !

optijd geleverd met link van�

optijd geleverd met link van leverancier Ook prima montage partner

contact met Au 365 was goed

contact met Au 365 was goed. de keuze voor montagebedrijf bleek niet goed.bewuste bedrijf kon de bandemaat 19"niet monteren. dus banden onverrichterzake naar andere montagebedrijf mee moeten nemen. voorkomen is beter dan genezen

Mijn 2 voorbanden van mijn vw Polo zijn�

Mijn 2 voorbanden van mijn vw Polo zijn vervangen binnen 20 min op locatie. Zeer vriendelijk monteur. Ik hoefde niet eens koffie voor hem te zetten :p

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!