Prima , snel en niet te duur

Geloofwaardig bedrijf. Doen wat ze beloven.

Geloofwaardig bedrijf. Ik kocht voor een schappelijke prijs A-merk demo-banden zgan en dat was ook zoals omschreven. Heb ook weleens anders meegemaakt.

Kwaliteit voor een goede prijs

Kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering.

Ruim assortiment en eenvoudig zoeken

Ruim assortiment en eenvoudig zoeken op maat band, wegligging bij regen (A tm E), brandstofgebruik (A tm E), etc. Goede prijzen te vinden. Zeer handig dat de mogelijkheid bestaat om tijdens de afhandeling op de site een autobedrijf te vinden die monteert en waarnaar de banden worden gestuurd. Nu al meerdere malen besteld via deze site en erg tevreden. Aanrader.

Goede kwaliteit banden

Goede kwaliteit banden. Al 2 keer een set van 4 banden besteld en zeer tevreden.

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering.

Alles verlopen volgens afspraak

Alles verlopen volgens afspraak. Ben goed op de hoogte gehouden. Zal volgende keer zeker weer kijken om hier te kopen !!!!!

Alles prima levertijd lang

Alles prima levertijd lang

prima geregeld

prima geregeld, heb gekregen wat ik wilde voor een goede prijs.

Super snel geregeld.

Super snel geregeld. En de keuze uit zo veel verschillende garage erbij maakt het echt top. Super netejs! De volgende zijn weer via jullie.

Aardige eigenaar

Aardige eigenaar. Uitstekende service met verstand van zaken en niet duur. Een echte aanrader.

Top! Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering Duidelijke website Goede prijs, kwaliteitsverhouding

Scherpe prijzen!

Prima service en scherpe prijzen! Mooie deal voor nieuwe winterbanden. Keurig op tijd verzonden naar de garage waar de banden zijn omgewisseld.

zoals altijd en elke keer perfect

zoals altijd en elke keer perfect

TOP!!!

TOP!!! Zaak !!!!!!!!!!!!!!

Snelle levering goeie kwaliteit banden

Snelle levering goeie kwaliteit banden

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Voor mij was deze samenwerking tussen�

Voor mij was deze samenwerking tussen een internet provider van winterbanden en een garage in de buurt die voor de montage zorgt, nieuw en is mij uitstekend bevallen. Bovendien werden de banden snel geleverd, prachtig in het plastic. Daarnaast was er een terugnamegarantie als de bestelling toch niet de juiste zou zijn. Ik vond het toppie!

Bekledigimden cok daha hizli bir kargo�

Bekledigimden cok daha hizli bir kargo oldu.cok iyi calisiyorlar.benim icin en onemlisi lastiklerin tarihiydi.ve tum lastiklerin uretim tarihi bundan yalnizca 6 hafta oncesi idi.yani tum lastiklet yepyeni.

Prima geregeld

Prima geregeld, lage prijzen en goede banden (Intercontinentals) Heb ze besteld, werden binnen paar dagen keurig bezorgd tegen een stuk lagere prijs als de locale garage.

Snel geleverd en interessante prijs

Snel geleverd en interessante prijs

Prima service en producten

Prima service en producten, duurde wat langer omdat de feestdagen ertussen zat en het transportbedrijf niet op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag werkt met aansluitend een weekend (waarin ook niet wordt gewerkt)

Snelle levering tegen de juiste prijs

Snelle levering tegen de juiste prijs. Ook het montagebedrijf was prima.

Snelle levering, goede prijs & kwaliteit verhouding. Demo banden besteld waren waarvan 1 uit eind 2019 en de ander mid 2020. Prima voor de gevraagde prijs.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!