Banden worden snel geleverd zonder verzendkosten. In combinatie met een garage die ze er op zet bespaar je zonder moeite veel geld!

Keurige site en heldere informatie

Keurige site en heldere informatie. Ik heb echter tot op heden alleen nog banden besteld en kan hiermee niet oordelen over het totaal proces inclusief montage bij een aangesloten dealer.

Ervaring tot nu toe steeds heel�

Ervaring tot nu toe steeds heel positief! Snelle en keurige levering. Beslist aan te bevelen!

Snelle levering en goed kwaliteit voor een betaal baren prijs ik raad het jullie aan

De banden werden op tijd en goed�

De banden werden op tijd en goed geleverd. Geen klachten.

Prima website, snelle levering

Nu 2 keer banden besteld bij winterbanden-365. Makkelijke en duidelijke website met goede informatie. Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Prima!

Goede ervaring.

Goede banden, voor een hele goede prijs! Snel en netjes verzonden. Ik ben dik tevreden.

Dankjewel Ron voor je inzet om de�

Dankjewel Ron voor je inzet om de banden ondanks de drukke dagen toch op tijd te leveren.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Autobanden

Banden geheel volgens bestelling geleverd.

Perfecte aflevering!!!!!!.......Goed�

Perfecte aflevering!!!!!!.......Goed geholpen door klanten service. Top!!!!!!

Snel en goed

Snel en goed.

Niet helemaal zoals beloofd!

Makkelijk uitkiezen en behoorlijk snel geleverd... maar helaas niet zoals beloofd... namelijk de banden zijn in Slowakije gemaakt (oftewel een soort Oostblok in mijn opinie) en ze komen niet van dezelfde bauw-week, maar hebben een verschil van 20 weeken tussen elkaar. Daarom drie sterren en niet helemaal satisfied :( Jammer!!!

super zoals altijd veel banden hier�

super zoals altijd veel banden hier besteld en tot nu toe nooit geen problemen gehad

Betaalbare banden

Betaalbare banden Snelle levering, netjes ingepakt.

Alles verliep zoals beloofd

Alles verliep zoals beloofd. Prima ervaring.

Vlotte, transparante en correcte afhandeling.

Snelle levering en zonder probleem�

Snelle levering en zonder probleem afgeleverd bij mijn eigen top garage anadolu2!

Ik heb mijn banden besteld en af laten�

Ik heb mijn banden besteld en af laten leveren bij het montagepunt. Deze heb ik gebeld en aangegeven dat het moment van montage naar verwachting midden december zal zijn. Zowel de communicatie met beide bedrijven alsmede de bestelling van de winterbanden was uitstekend. Ik hoop dat die ervaring blijft als ik mijn banden laat monteren :-)

Heb 4 banden besteld en maar 2 banden�

Heb 4 banden besteld en maar 2 banden geleverd gekregen omdat ze niet meer banden hadden. Daarna een afspraak gemaakt om op te halen kwamen ze een dag eerder dan afgesproken en had ik de pech dat ik niet thuis was. Daarna nog 2 dagen gewacht voor de 2e poging om op te halen. Weer gebeld hierover kwam op laatst op neer dat ik zelf de bezorging moest regelen. Nou nog afwachten of ik mijn geld terug krijgt.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Snelle bezorging bij montageadres

Snelle bezorging bij montageadres

Vaker banden besteld hier

Vaker banden besteld hier. Altijd snel en netjes geleverd. ??

Eerste klas afhandeling.

Eerste klas afhandeling. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!