Snel en een goede prijs

Snel en een goede prijs, ook een goede keuze in bedrijven die de banden eronder zetten. Top een aanrader ??

Top kwaliteit.

Prijs, kwaliteit, service zijn goed.

Het werkt perfect

Het werkt perfect

Fast and qualitative service

Really easy to order on their website. My tyres have arrived on time and we'll packed. I would buy my tyres at autobanden again.

perfecte service

perfecte service, en simpel besteld.

Vriendelijke en snelle service, zeer goede prijs!

Ik had 3 banden besteld voor mijn caravan en een montagepunt gekozen in Bergeijk. Bestellen ging vlot en gemakkelijk. De banden werden in 2 paketten verstuurd, rechtstreeks geleverd door de groothandel. En daar ergens ging het mis. 1 pakket bevatte een compleet verkeerde band. Ik werd vriendelijk geholpen door de klantenservice en ze legden gelijk een omruil-opdracht in bij de groothandel. Helaas liep het daar weer scheef en bleef de opdracht liggen. Uiteindelijk is de juiste band alsnog geleverd. Spijtig van de vertraging bij de groothandel, maar daar kon Autobanden-365 niks aan doen! Vriendelijke en snelle service, zeer goede prijs!

Snel keurig on time & vriendelijk.

Snel keurig on time & vriendelijk. Goede prijs

prima service en keurig afgewerkt door �

prima service en keurig afgewerkt door Gemmink uit Alphen aan den Rijn

Snelle verzending en scherpe prijzen

Snelle verzending en scherpe prijzen

Goed geregeld

Goed geregeld, snelle levering

Snelle levering, juiste banden, goed gemonteerd door montagepartner Steyger in Voorschoten

Veel ervaring met de service hier

Veel ervaring met de service hier. Altijd top in orde.

Ik ben zeer te vreden over de�

Ik ben zeer te vreden over de handelingen heb er al verschillende keren banden besteld met succes en zal in de toekomst er ook zeker gebruik van maken levering is goed word netjes gemailt en prijs is goed

Goed betaalbaar en snelle levering

Goed betaalbaar en snelle levering

Levering op tijd en telefonisch altijd�

Levering was op tijd en ik heb ze telefonisch gebeld waren altijd berijkbaar, goedeservice. Ik ben tevreden Volgende keer ook bij de zelfde zaak ga ik kopen.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Fijne website, goede levering.

Voor de tweede keer mijn autobanden besteld via hun. Ze bezorgen ze op een montagelocatie in de buurt. Website, betaling en levering gaan uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de actuele stand is van bestelling en levering. Prijstechnisch zijn ze prima. Volgende keer weer zo.

Telefonisch goed bereikbaar!!!

Telefonisch bereikbaar!!! Goede info Snelle levering Recente Dot code

Goedkoop en snelle levering ik ben�

Goedkoop en snelle levering ik ben tevreden??

Prima band voor een goede prijs!

De banden zijn snel en juist geleverd. Een vraag die daarna bij mij opkwam is accuraat beantwoord. Prima band voor een goede prijs!

Zeer goede prijs maar niet zo best�

Zeer goede prijs maar niet zo best geinformeerd.Als ik voor 14.30 zou bestellen zouden ze dezelfde middag verzonden worden.Dit gebeurde dus niet.Beter niet beloven. Verder prima

Snelle levering en een prima prijs

Uitstekende banden en snelle levering.

Uitstekende banden en snelle levering.

Aanrader! Kwaliteit-prijs verhouding is top!

Kwaliteit-prijs verhouding is top! (Vooral voor een student als ik ;) ) Donderdag banden besteld, kreeg de banden pas op woensdag binnen maar voor die prijs klaag ik nie en misschien kwam het door deze moeilijke tijden waar we nu in leven. Goed ingepakt.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs, snelle levering.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!