Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service. Gewoon top!

Goede banden, kwaliteit en prijs..

Goede banden, goede prijs en keurige service. Je kunt precies volgen wanneer je bestelling komt. Echt een aanrader. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling

4 x goodyear banden besteld tegen een�

4 x goodyear banden besteld tegen een nette prijs. Vlotte levering bij het montagebedrijf. Prima communicatie over het totale proces. Kortom wij zijn helemaal happy.

goed product tegen een betaalbare prijs

goed product tegen een betaalbare prijs

Snelle verzending prima en prima garage�

Snelle verzending prima en prima garage die de banden plaatste

Super goed en snel geleverd

Super goed en snel geleverd

Netjes binnen gekomen en volgens�

Netjes binnen gekomen en volgens verwachting. Maar of de fout bij 365 banden is of de dpl transport laat ik in het midden na 9 dagen pas binnen en track and trace klopte ook niet. lag lang in depo en plotseling voor de deur.

Conform afspraak geleverd

Conform afspraak geleverd. Ik woon in een flat, de bezorger belde aan. Ik zei dat ik er aan kwam, toen ik beneden kwam stonden de banden al in de hal, maar de bezorger was al vertrokken. Dat vind ik een beetje vreemd. Verder prima banden.

Sorry heb nog niets ontvangen.

Sorry heb nog niets ontvangen.

Gewoon goed.

Bestel al jaren mijn banden bij autobanden365 voor mijn auto�s. Snelle levering goede service duidelijk site. Leveren altijd jonge banden als ik naar mijn familie of vrienden kijk hebben zei altijd te maken met oudere banden van andere sites. Die zijn nu ook overstag en klant bij 365.

Snel geleverd en fatsoenlijk�

Snel geleverd en fatsoenlijk montagebedrijf

Aanrader; goede prijs, duidelijk communicate en snel in huis

Na veel zoeken ben ik door de goede reviews op deze website uitgekomen. Website werkt goed, communicatie is duidelijk. Ik had de banden, twee stuks Michelin Primacy 4, woensdag besteld en vrijdag ochtend in huis. Dot code was 03-19 dus prima. Ik ga zeker hier een volgende keer bestellen.

Smooth van A tot Z

Ik bestel inmiddels voor de zoveelste keer mijn autobanden hier. Lekker groot aanbod, goede zoek-filters, smooth levering... dus gewoon een simpele tevreden klant.

Heel snel en netjes gedaan besteld paar dagen later binnen

Snel geleverd netjes hoor top

Vandaag veranderd banden in CS Auto Service BV

Vandaag veranderd banden in CS Auto Service BV. Alles is zeer goed gedaan, snel en effici�nt. Wie wil veranderen, banden en doen in evenwicht, dan moet je gaan naar deze garage.

Prima verkoper

Prima verkoper ! Alles in orde !

Prima bandenwinkel!

Prettige website, duidelijk, thuiswinkel waarborg, snelle verzending naar montagepunt. Verse banden gezien de productiedatum. Netjes verpakt.prima prijs... ik doe het voortaan altijd zo...

Goede site om keuze te bepalen en�

Goede site om keuze te bepalen en snelle levering.

Goede scherpe prijs

Goede scherpe prijs. Banden vlot afgeleverd bij montagepunt. Handig, hoef je niet zelf te slepen met de banden. Produktiedatum banden ongeveer 6 maanden geleden. Dus ook geen "over-de-datum" banden.

Levering duurde vrij lang vergeleken�

Levering duurde vrij lang vergeleken met collegas. Ook al was het dpd ik heb 1 dag erna iets anders in een andere winkel besteld wat ook via dpd verstuurd werd en wat er dagen sneller was. Prijzen relatief hoog vergeleken met autodoc en grip500 en bandenleader. ( scheelde op 4 banden toch 50 euro met autodoc. Kwam daar later pas achter en had er wel een beetje spijt van dat ik bij autobanden-365 besteld had maarja). Banden zelf waren ook al een jaartje oud volgens de DOT en dat terwijl dit een veelvoorkomende maat en merk was, heb ik ook beter meegemaakt.

Zoals het hoort

Zoals het hoort

Goede banden voor een redelijke prijs

Goede banden voor een redelijke prijs, keurig bezorgd

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Net als vorige keer. Zeer tevreden!

Banden besteld, ging prima .De levering duurde wat langer maar dat lag aan de bezorgdienst.

Dinsdag aan het einde van de dag besteld, vrijdagochtend geleverd bij het montagepunt. Niet slecht in deze tijd. Duurde wel lang voordat ik een track and trace code (van DPD) ontving (pas een uur voor levering), maar er werd zeer snel op mijn mail gereageerd door autobanden-365.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!