Kon direct vinden welke banden ik nodig�

Kon direct vinden welke banden ik nodig had. Bestellen eenvoudig en snel binnen.

Perfect !

Perfect ! Veel keuze, correcte prijzen en snelle service

Bestelde zomerbanden zijn snel en�

Bestelde zomerbanden zijn snel en zonder problemen bij de door mij opgegeven banden firma geleverd. Voorgaande bestellingen in het verleden (winterbanden) gingen ook zonder problemen.

Scherpe prijzen en goede service .Je�

Scherpe prijzen en goede service .Je wordt op de hogte gehouden wanneer de levering plaats vind

Levering verliep vlot en snel

Levering verliep vlot en snel, de bezorger heeft zelfs geholpen de banden in de garage te leggen.

professioneel

heldere website, bestellen gaat soepel, idem afleveren banden bij gewenst montagepunt: het gaat professioneel en effici�nt.

Super snel geleverd.

Super snel geleverd. Geleverd is de bestelde band.

Dit bedrijf doen wat ze beloven

Dit bedrijf doen wat ze beloven. Banden besteld en supersnel in huis. Toppie.

simpel en snel

simpel en snel je vult de gevraagde info in en selecteer merk zoekt tussen de diverse opties besteld de banden. betaald de banden online en binnen een uur ontvang je de bevestiging van de bestelde banden...binnen 48 uur netjes aan huis of op afgesproken locatie geleverd. in 1 woord TOP...

Prima product

Prima product, vlotte levering zoals afspraak.

4 x zomerbanden besteld snelle levering

Duidelijk beschrijving , goede prijs en snelle levering. Dit was mijn 2e bestelling en ik ben zeer tevreden

Super service.en mooie prijs.volgende�

Super service.en mooie prijs.volgende keer weer.

Scherpe prijs en goede service

Ruim aanbod en snelle levering volgens afspraak!

Correcte levering

Correcte levering, nette prijzen

Levering op aangegeven datum en tijd

Levering op aangegeven datum en tijd. Zeer voordelig!!!

prima zaak snel geleverd super

prima zaak snel geleverd super

Geen 5 sterren omdat.......

Geen 5 sterren omdat de banden later werden geleverd door een fout in het magazijn. Wel netjes via mail op de hoogte gebracht betreffende de fout. Verder keurig afgehandeld door de Garage Multicar in Gorinchem, tevens de goedkoopste in mijn omgeving.

De bestelling werd snel en correct�

De bestelling werd snel en correct afgeleverd, Top!

Ik kom echt al jaren bij roadmaster.

Ik kom echt al jaren bij roadmaster. Een vakman, geen gekloot maar eerlijk. Erg flexibel. Altijd goed geholpen. Een echte ouderwetste werkplaats.

Bij vragen op de mail snel antwoord !

Bij vragen op de mail snel antwoord ! Helaas werkte de track en trace niet goed ! Prima prijzen !!! Snelle levering

Goede levering bij het montagepunt

Goede levering bij het montagepunt, maar wel te laat wegens een fout bij de groothandel.Wel goed gecommuniceerd door Autobanden-365.nl

Ik had een linker band die langzaam�

Ik had een linker band die langzaam leeg liep. Ze konden verder niets vinden aan de band. De band gedemonteerd randen opnieuw ingesmeerd , uitgebalanceerd,nieuw ventiel er in.En dat helemaal gratis. Top geregeld mannen. Hier kom je zeker terug.

Winterbanden

Zeer tevreden over het verloop van de bestelling en de levering.

Goede klantenservice en prima prijs voor een goed product

Helaas was het transport van de banden enorm vertraagd (dankzij de vervoerder), maar de beantwoording van de mails verliep netjes en er werden alternatieven aangeboden. Het product is uiteindelijk netjes afgeleverd en de prijs- kwaliteitsverhouding is goed.

Via de mail kregen we bericht wanneer�

Via de mail kregen we bericht wanneer de banden verstuurd en afgeleverd werden bij de betreffende garage. De banden werden netjes op tijd bij het bedrijf in Zwanenburg afgeleverd, dit bedrijf heeft ze vakkundig gemonteerd. Dit alles tegen een prima prijs.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!