prima banden -goed afgelverd op het�

prima banden -goed afgelverd op het gekozen aflever adres. - jammer dat we geen verzend bericht hebben gekregen

Prima prijs

Prima prijs, alles goed geregeld.

snelle levering en de banden waren�

snelle levering en de banden waren goedkoop

Perfecte banden en snelle levering.

Perfecte banden en snelle levering.

Easy and Fast delivery

Very easy to order and fast delivery

Besteld al vaker

Besteld al vaker, keuze van banden vind ik zeer belangrijk. Ook waar de banden gestuurt kan worden is een pre.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering. Helemaal prima

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, tijdige levering. Al met al prima dus.

De bestelling is perfect uitgevoerd�

De bestelling is perfect uitgevoerd het enigste wat ik kwijt wil is dat je het mag aankondigen als het komt het even laten weten

Goedkoop en snel geleverd.

Goedkoop en snel geleverd.

Banden gekocht omdat ze op voorraad�

Banden gekocht omdat ze op voorraad waren. Na met de klantenservice gemaild wanneer ik de banden zou ontvangen werd gemeld dat er een fout was gemaakt in hun magazijn en de banden niet meer geleverd werden. Kreeg wel redelijk snel mijn geld terug.

Blij mee

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service. En snelle levering.

Produkt zoals omschreven en zeer snel�

Produkt zoals omschreven en zeer snel geleverd

Banden snel en goed geleverd

Banden snel en goed geleverd. Prima gemonteerd. Zeer tevreden.

Alles goed snelle service

Alles goed snelle service

snel en effici�nt

zeer vlotte en correcte afhandeling; ook de montage van de banden in een bandencentrale liep gesmeerd

Heel vlotte en snelle service

Heel vlotte en snelle service. Prima banden.

Top bedrijf!??

Alles ging snel!!! Top??

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit

afgesproken voor 4 seizoen banden van�

afgesproken voor 4 seizoen banden van Hankook, na montage bleken er zomerbanden op te zitten van het merk Hankook. Meneer zegt zich er niks van te herinneren van de afspraak nu 160 euro betaald per band. terwijl je voor deze prijs gewoon 4 seizoenen kunt krijgen schandalig behandeld gewoon en weigert met een oplossing te komen.

Banden voor kleine aanhanger

2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exemplaar, dus ook de nazorg nadat je besteld en betaald hebt is formidabel. Zou er zo weer banden bestellen.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!