Goede kwaliteit wielen en banden, snel geleverd.

Goede kwaliteit wielen en banden. Goed gebalanceerd en snel geleverd.

Zeer tevreden snelle levering zeker aan�

Zeer tevreden snelle levering zeker aan te raden.Ik heb ze zelf gemonteerd op de auto en passen perfect.ook zeer goed uitgeballanseerd geen slag op het stuur ben zeer tevreden bedankt.

Goede prijsprestatie

Goede prijsprestatie. Ook de geselecteerde garage om de banden te wisselen was prima.

Makkelijk bestellen en netjes�

Makkelijk bestellen en netjes afgeleverd!

Prima winter banden met een jonge productiedatum

Bij gericht zoeken naar SUV winterbanden, kwam ik bij Wnterbanden365.nl terecht. De keuze was zeer ruim en met scherpe prijzen. In combinatie met het aangeboden montagebedrijf vlakbij, dat keurig werk leverde, en de snelle levering naar dat bedrijf, was dit een uitermate goede keuze. Als ik het hele kostenplaatje zo vergelijk met het aanbod van mijn garage, scheelt het me een aanzienlijk bedrag! Een zeer tevreden klant.

Veruit de voordeligste in de categorie�

Veruit de voordeligste in de categorie A-merk banden. Banden worden snel geleverd bij het montagebedrijf. Pluim.

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Zeer scherpe prijsstelling

Banden werden zeer vlot geleverd. Probleempje werd vlot opgelost. Zeer scherpe prijsstelling.

Na een avond uitzoek werk op het internet de juiste banden gevonden bij Autobanden-365. Snelle levering bij het geselecteerde montagepunt, die de dag van levering meteen belde voor een afspraak. Banden hebben DOT code van dit jaar dus al met al prima service

Snelle service, top werk van gemaakt. Had niet anders verwacht.????

Perfect, kan niet better. Banden uit 2019 bouw jaar ontvangen.

Levering was conform afspraak

Levering was conform afspraak. Helemaal goed en snel.

Correcte en vlotte afhandeling

Correcte en vlotte afhandeling

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld, van info op de site en bestellen tot aflevering op de gekozen plek.

Goude informatie en de banden tijdig�

Goude informatie en de banden tijdig geleverd

Tevreden

Bestellen gaat eenvoudig en een snelle levering.Ro

prima, banden werden volgens afspraak bezorgd

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Juiste bestelling ingeleverd.

Helemaal Top keurig netjes

Helemaal Top keurig netjes

prima snel geleverd

prima snel geleverd

Top bandjes .en snel geleverd

Top bandjes .en snel geleverd

Geheel volgens afspraak en op tijd geleverd

Geheel volgens afspraak en op tijd geleverd.

6 banden besteld, maar er kwamen er maar 4 binnen. Omdat daar enige onduidelijkheid over was heb ik gemaild met de klantenservice. Binnen no-time kreeg ik een reactie dat het werd uitgezocht. En niet veel later de bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. Wat ook zo was. Ik was zeer tevreden hoe er met mijn vraag werd omgegaan. Ik was al langer een tevreden klant en dat is zo gebleven. Top.

Alles Top

Alles Top. Snel geleverd.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!