Zeer tevreden ruim assortiment.. Mooie prijzen En goede service

Super snel geleverd

Super snel geleverd! Met Dot code van dit jaar!

Zeer goede service voor een scherpe prijs!

Zeer goede service voor een scherpe prijs!

�Levering uit voorraad�

Levering uit voorraad maar toch 1,5 week moeten wachten op de banden.

Goede afwikkeling

Door vertraagde afwikkeling van DPD kwamen de banden later bij het montagepunt. Werd keurig tijdig ingelicht. Goede service.

De banden zijn 100% prima

De banden zijn 100% prima, alleen liet de verzending het afweten. De expediteur was laks en langzaam.

Goede service. Jammer dat de bezorgdienst te wensen overliet.

mooie service

mooie service

Prima aankoop

Prima aankoop. Uitgebreide keus in banden, scherpe prijzen en duidelijke uitleg/informatie. Banden zijn keurig op tijd bezorgd bij een deelnemend montagebedrijf. Kortom zeer tevreden.

bande zijn snel geleverd en perfect�

bande zijn snel geleverd en perfect gemonteerd door een montage partner in veghel

Tja banden

Tja banden. Gewoon uitzoeken welke volgens de ANWB o.i.d. de beste zijn voor jou doel en bestellen. Helaas versturen ze met dpd. Track en trace werkt vaak niet goed en ze zijn vaak te laat. Ik heb autobanden-365 gekozen omdat de dot code ( de datum dat de banden geproduceerd zijn) goed zou zijn. Helaas wat oudere banden gekregen. Besteld in juni en geproduceerd in september van het vorige jaar. Volgende keer toch maar direct naar benelux types in Nistelrode (mijn keus voor het montagepunt) Wel iets duurder maar gegarandeerd nieuwe en goede banden. Ze hebben zelfs de wielenmoeren met torquesleutel vast gezet. Dat zie niet veel meer tegenwoordig.

Snel geleverd, goede prijs.

Mede wegens de garantie dat de banden niet ouder zouden zijn hier besteld. Verliep snel en makkelijk. Banden waren nog net geen jaar oud, prima dus!

Dikke prima

Dikke prima snel en perfecte levering.

Banden binnen een paar dagen bij�

Banden binnen een paar dagen bij gekozen garage. Wegens probleem bij garage konden ze daar niet gemonteerd worden. Heb ze meegenomen en elders laten monteren. Dit gaf geen problemen verders.

Snelle levering en scherp geprijsd!

Snelle levering en scherp geprijsd!

Betrouwbaar en goed

Bestelling verliep makkelijk, banden in goede orde ontvangen, en nu rij ik met nieuwe zomerbanden onder mijn auto. Zeker voor herhaling vatbaar.

Supersnelle levering!

Supersnelle levering! Dankzij de vele reviews had ik toch beslist om mijn banden bij winterbanden-365.nl te kopen. O wat ben ik blij dat ik overtuigd ben! Goedkoop! A-merken! Snelle levering! Een super tevreden nieuwe klant!!!

Maandag besteld, donderdag in huis

Maandag middag besteld, donderdag afgeleverd bij montagepartner. Dotcode 20 weken oud. Sneller reactie op vraag over levering.

Zeer tevreden!

Zeer tervreden zoals altijd! Snelle levering (48h), goed verpakt! En sterke prijzen!

Eeste beleving is goed...!!!

Eerste bestelling bij autobanden-365.nl geplaatst, deze is van A tot Z goed verlopen, bedankt hier voor...!!!

Vaste bookmark!

ik heb een vaste bookmark in mijn systeem voor Autobanden-365.nl in mijn systeem (hier had de link gekomen als dat mocht), waarmee ik direct bij de band uitkom die ik al heb uitgezocht voor mijn auto. Toch loont het om nog even de lijst van beschikbare banden langs te lopen voor een betere deal. Meerdere keren al besteld, verschillende banden, andere afleveradressen en alles gaat soepel. Autobanden-365.nl is een blijver!

Goede info en een snelle levering bij�

Goede info en een snelle levering bij het afleveradres voor montage.

Goede banden voor weinig.snelle�

Goede banden voor weinig.snelle levering op adres naar keuze

Snelle bezorging

Snelle bezorging, overzichtelijke site

Goede service en prijs

Goede service en prijs. Aanrader voor se volgende set banden.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!