Vriendelijk contact

Snelle levering vriendelijk contact aan de telefoon.

Beste merk voor een goedkoop prijs.

Beste merk voor een goedkoop prijs.

Slechte ervaring

Mijn bestellingen zijn niet op tijd verzonden.

Ik het een goede en snelle levering.

Ik het een goede en snelle levering.

Top producten en snel geleverd!

Na 2 dagen had ik mijn banden thuis afgeleverd gekregen.

Service goed maar jammer dat ik als�

Service goed maar jammer dat ik als koper geen mail heb ontvangen dat de bande geleverd waren

Snelle levering / goedkoop

Snelle levering / goedkoop

Netjes geregeld.

Prijzen zijn redelijk. Alles is goed geregeld. Bij vragen heb je snel een reactie op de mail. Monteren optie is erg handig!

Snel geregeld en zeer snel bezorgd.

Snel geregeld en zeer snel bezorgd.

Banden correct en snel geleverd aan een�

Banden correct en snel geleverd aan een heel goede prijs.

Betrouwbaar

Netjes en op levertijd af geleverd.

Al meerdere keren banden hier besteld

Al meerdere keren banden hier besteld, altijd goed gegaan. Ook nu zijn ze weer netjes geleverd bij het montagepunt. Ik heb een week lang gewacht op het bericht dat ze verzonden zouden zijn (dit bericht nooit gekregen) zelf maar gaan bellen naar het montagepunt waarbij hun mij vermelde dat ze de banden geleverd hadden gekregen maar absoluut geen idee hadden voor wie deze bestemd waren.. dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd. In de aankoopmail word duidelijk vermeld dat de gegevens van de aankoper ook aan het montagepunt word doorgegeven maar dit is dus niet het geval en moet je dus zelf maar achteraan gaan bellen. Ik vind dit bijzonder slecht aangezien het toch om honderden euros gaat. Puntje bij paaltje komt alles goed maar heel vervelend dat je hier zelf achteraan moet gaan

Beetje klunsig allemaal.

Bestelling niet doorgekomen naar magazijn en door geen verzender mail over verzending en ontvangst moment ontvangen. Na 2x bellen toch nog geleverd na een week.

Verkeerde maat opgestuurd die goedkoper�

Verkeerde maat opgestuurd die goedkoper is. Gevraagd verschil terug te storten maar blijft stil.

Snelle levering van gunstig geprijsde�

Snelle levering van gunstig geprijsde winterbanden van een topmerk. Voor de zomer ga ik hier weer bestellen!

Goed. Direct geleverd aan garage!

Meermaals banden besteld, uitstekende levering

Meermaals banden besteld, zomer- en winterbanden. Altijd snel geleverd, zelfs eerder dan aangegeven. Banden telkens van hetzelfde productiejaar als het moment van bestelling. Goede service, goede prijs.

Band was snel geleverd

Band was snel geleverd en klantenservice reageerde ook snel. Erg jammer dat ik heb geen bericht van levering heb ontvangen, ineens stond bezorger voor de deur. Zou erg fijn zijn als ze van te voren aankondigen toch

Snel versturen

Snel versturen

Vriendelijk contact

Duidelijke site, waardoor bestellen probleemloos gaat. Bij telefonisch contact werd ik uitermate vriendelijk te woord gestaan.

Prima ervaring

Nette, snelle bevestiging van de bestelling en precies geleverd wat besteld was binnen de beloofde termijn, zelfs tijdens de drukte van de feestdagen.

Eerst waren de banden zoek

Eerst waren de banden zoek, toen werd er 1 van de 2 afgeleverd. Na 2 weken eindeljjk de winterbanden. Klantcontact was goed. Er werd gelijk naar een oplossing gezocht.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en nette banden voor die mooie prijs toppie. Ben er blij mee

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!