Oke.

Alles prima in orde

Snelle levering en tegen een redelijke�

Snelle levering en tegen een redelijke mooie prijs

Tevreden klant.

Snelle levering voor een gunstige prijs.

Top gedaan

Top gedaan En snelle levering

Duidelijk, goedkoop en snel

Duidelijk, goedkoop en snel. Heb mijn banden na bestelling snel ontvangen in prima conditie.

Goede banden tegen goede prijs.ik ben helemaal tevreden.

Goede banden tegen goede prijs.

Helemaal tevrede met mijn aankoop.

Alles is netjes afgehandeld en ik ben tevreden met het product.

Bedankt voor jullie fijne service

Bedankt voor jullie fijne service. Snel en goedkoop.

Prima prijs en correcte levering aan�

Prima prijs en correcte levering aan het aangegeven garagebedrijf.

Autobanden-365.nl een Topper!

Goede Service, goed bereikbaarheid en ze geven goede advies. Een topper voor nieuwe banden. Veel keuzes en vaak ook op voorraad.

snelle levering en niet duur

snelle levering en niet duur

Zie review

Snel en vriendelijk

Nuttige site, snelle levering

De site was overzichtelijk, met handige extra info voor de niet-kenner. De banden werden snel en netjes afgeleverd. Heel tevreden!

De 4 banden kwamen in twee dagen wat�

De 4 banden kwamen in twee dagen wat wel lastig was. omdat ik er opzat te wachten

Prima service, niks te klagen

Vrij snelle levering en genoeg�

Vrij snelle levering en genoeg bedrijven om uit te kiezen waarmee word samen gewerkt.

Al enkele malen banden besteld

Al enkele malen banden besteld, het zoeken en bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering binnen 2 � 3 dagen. Steeds gebruik gemaakt van dezelfde montagepartner ook tot volle tevredenheid.

Wij kenden autobanden-365 nog niet maar�

Wij kenden autobanden-365 nog niet maar omdat wij graag 'nieuwe en onbekende wegen berijden' wilden wij het eens proberen. Welnu: positieve ervaring! Vanaf de site, de bestelling en ook de montage in Alblasserdam door Autobedrijf Kelvinring 5: echt prima! De banden netjes verpakt (!) en ook volgens bestelling. De montage door een vakman die interesse heeft in zijn werk en accuraat is. Tsja: aan te bevelen dus!

Super tevreden

Super tevreden, banden snel geleverd bij montagepunt en daar verder ook goed geholpen. Kom hier een volgende keer weer terug!

snelle levering goede kwaliteit banden

snelle levering goede kwaliteit banden

Goede snelle afhandeling/levering

Goede snelle afhandeling/levering. Ik vond alleen de transporteur de banden wat "serviceloos" afleveren.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en deskundige montage�

Snelle levering en deskundige montage winterbanden

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Wel een foutieve check van mijn btw nummer. Dat geeft extra rompslomp.

verhouding prijs kwaliteit is ok,

verhouding prijs kwaliteit is ok,

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!