Nuttige site, snelle levering

De site was overzichtelijk, met handige extra info voor de niet-kenner. De banden werden snel en netjes afgeleverd. Heel tevreden!

De 4 banden kwamen in twee dagen wat�

De 4 banden kwamen in twee dagen wat wel lastig was. omdat ik er opzat te wachten

Prima service, niks te klagen

Vrij snelle levering en genoeg�

Vrij snelle levering en genoeg bedrijven om uit te kiezen waarmee word samen gewerkt.

Al enkele malen banden besteld

Al enkele malen banden besteld, het zoeken en bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering binnen 2 � 3 dagen. Steeds gebruik gemaakt van dezelfde montagepartner ook tot volle tevredenheid.

Wij kenden autobanden-365 nog niet maar�

Wij kenden autobanden-365 nog niet maar omdat wij graag 'nieuwe en onbekende wegen berijden' wilden wij het eens proberen. Welnu: positieve ervaring! Vanaf de site, de bestelling en ook de montage in Alblasserdam door Autobedrijf Kelvinring 5: echt prima! De banden netjes verpakt (!) en ook volgens bestelling. De montage door een vakman die interesse heeft in zijn werk en accuraat is. Tsja: aan te bevelen dus!

Super tevreden

Super tevreden, banden snel geleverd bij montagepunt en daar verder ook goed geholpen. Kom hier een volgende keer weer terug!

snelle levering goede kwaliteit banden

snelle levering goede kwaliteit banden

Goede snelle afhandeling/levering

Goede snelle afhandeling/levering. Ik vond alleen de transporteur de banden wat "serviceloos" afleveren.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en deskundige montage�

Snelle levering en deskundige montage winterbanden

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Wel een foutieve check van mijn btw nummer. Dat geeft extra rompslomp.

verhouding prijs kwaliteit is ok,

verhouding prijs kwaliteit is ok,

100% tevreden.

Goede sevice,snelle levering bij het door mij gekozen montagebedrijf dat keurig de banden aan huis kwam monteren.

Bestelling is snel afgewikkeld en�

Bestelling is snel afgewikkeld en correct in de garage bezorgd, alwaar deze worden gemonteerd.

Betrouwbaar en snel!

Prima bedrijf waar je met vol vertrouwen je banden kunt bestellen. Ik heb de onze bij een garage laten bezorgen, dit ging vlekkenloos en de levertijd was sneller dan vermeldt op de website.

Snel en keurige levering

Snel en keurige levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden klant ??

Zeer tevreden klant.

Mijn winterband bestelling, welke zeer makkelijk te bestellen zijn, werden zeer correct afgeleverd. Als in zomerbanden nodig heb, zal ik deze zeker op dezelfde wijze bestellen.

De banden die ik bestelde waren na 3 dagen bij de bandenboer die ze monteerde. Snel, goede prijs en prima service! Z��r tevreden en de volgende keer dat ik banden nodig heb, bestel ik ze zeker weer hier!

Betrouwbaar, snel en voordelig

Inmiddels al weer voor de derde keer via banden.365 nieuwe banden besteld. Ging weer vlekkeloos, snel en voordelig.

Duidelijke en overzichtelijke site met scherpe prijzen. Banden prima geleverd op ander adres op het beloofde moment (DPD) Contact zoeken via mail eenvoudig en heel snel een vakkundig antwoord. Deze tevreden klant zal ook een volgende keer hier de banden bestellen.

Uitstekende levertijd en ook bij de�

Uitstekende levertijd en ook bij de garage goed geholpen.

Top bedrijf

Top. Zeer snelle levering. Mooi setje banden. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Probleemloze levering tegen de laagste�

Probleemloze levering tegen de laagste prijs!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!