Prima keuze geweest om hier mijn banden�

Prima keuze geweest om hier mijn banden te bestellen. Snelle levering, goeie korting en een fijne garage gevonden die aangesloten is bij winterbanden.365 en ze gemonteerd heeft.

snelle levering, geen problemen

De banden zijn er prima opgelegd door�

De banden zijn er prima opgelegd door Autobedrijf Dennis uit Gilze. De banden liggen er net op en moet ze nog testen.

Dit is al de tweede keer dat ik hier�

Dit is al de tweede keer dat ik hier banden bestel. Snelle levering. A-kwaliteit en goede montage stations!

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd, top weer!

goedkoop

goedkoop , correcte levering, snelle levering

Snelle en zorgzame service zoals je mag�

Snelle en zorgzame service zoals je mag verwachten

Goedkoopste banden

Goedkoopste banden, zeer snel geleverd. Prima en duidelijke info vooraf. Geen enkel probleem. Kortom Top!! Dikke 5 sterren. Jullie staan als favoriet opgeslagen!

Zeer tevreden. Goede prijs, duidelijke omschrijving van de banden. Snelle levering.

Het is gewoon verlopen zoals toegezegd

Het is gewoon verlopen zoals toegezegd, dus geen bemerkingen.

top service

Bandjes uitgezocht en besteld, volgende dag binnen! Top service

Supersnel bezorgd voor een goede prijs

Supersnel bezorgd voor een goede prijs. Voor mijn moeder ook al 4 banden besteld en ook deze zijn binnen 3 dagen geleverd. Volgende keer worden de banden weer hier besteld .

Prima service en snelle levering�

Prima service en snelle levering /afhandeling van bestelling Heb de banden helaas niet kunnen gebruiken ivm verkeerde maat Verder helemaal tevreden over Winterbanden -365.nl

Alles liep perfect

Alles liep perfect, prijs was netjes en de bestelling was er binnen 3 dagen. TOP!!!

De beste prijzen op 4-seizoenenbanden

De beste prijzen op 4-seizoenenbanden. Ook super dat je via de site een garage ijn de buurt kan vinden.

Prima prijzen

Prima prijzen, duidelijke website, snel geleverd

Duidelijk site

Duidelijk site, snelle levering!

Overzichtelijke webside

Overzichtelijke webside; navigeren gaat makkelijk. Goede omschrijving van produkten en makkelijke afhandeling van bestelling. Ook de verwijzing om een afspraak te maken bij de betreffende garage is prettig. Kortom uitstekend om zaken mee te doen.

Zeker aan aanrader

Zeker aan aanrader

Snel en goed geholpen

supersnelle service!

supersnelle service!

Geen twijfel, gewoon doen.

Ik twijfelde een beetje om banden online te kopen, maar dit kun je gerust doen. De communicatie was duidelijk en banden zijn op afgesproken tijd geleverd.

alles perfect verlopen

alles perfect verlopen

Hebben deze banden een rijrichting of�

Hebben deze banden een rijrichting of niet .de vier banden zijn zelfde gemonteerd op de velgen

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!