Scherpe prijs en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering.

snelle levering, gewoon waar voor je geld.

Erg te vreden

Banden en velgen voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Duidelijk en simpel!

Na vergelijk van diverse sites viel autobanden-365 in positieve zin op. Duidelijk en simpel kon ik tot een goede keuze komen. Het aanbevolen montagebedrijf paste hier goed bij: prima service!

Alles wat top !

Alles wat top !

Goede site, hier kan je gerust bestellen

Overzichtelijke site. Eenvoudig bestelproces, loopt voorspoedig. IDeal betaling. Snelle levering (3 werkdagen)

binnen 2 dagen bestelling binnen en�

binnen 2 dagen bestelling binnen en geleverd wat er op de site te bestellen was....ronduit tevreden. mijn vorige bestelling was ook als verwacht een tevreden klant

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

snelle levering, fijne banden

winterbanden

Beschrijving van de banden klopt. Geven goed en snel antwoord op de vragen. Snel verstuurd. Ben een tevreden klant.

Voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Voldoet 100% aan mijn verwachtingen namelijk snel, overzichtelijk en goede service.

Supersnelle levering

Supersnelle levering, binnen 24 uur. Banden van recente productiedatum. Goede prijs. Ben zeer tevreden.

Hoogteslag.

Beste winterbanden-365,

Prima keuze geweest om hier mijn banden�

Prima keuze geweest om hier mijn banden te bestellen. Snelle levering, goeie korting en een fijne garage gevonden die aangesloten is bij winterbanden.365 en ze gemonteerd heeft.

snelle levering, geen problemen

De banden zijn er prima opgelegd door�

De banden zijn er prima opgelegd door Autobedrijf Dennis uit Gilze. De banden liggen er net op en moet ze nog testen.

Dit is al de tweede keer dat ik hier�

Dit is al de tweede keer dat ik hier banden bestel. Snelle levering. A-kwaliteit en goede montage stations!

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd, top weer!

goedkoop

goedkoop , correcte levering, snelle levering

Snelle en zorgzame service zoals je mag�

Snelle en zorgzame service zoals je mag verwachten

Goedkoopste banden

Goedkoopste banden, zeer snel geleverd. Prima en duidelijke info vooraf. Geen enkel probleem. Kortom Top!! Dikke 5 sterren. Jullie staan als favoriet opgeslagen!

Zeer tevreden. Goede prijs, duidelijke omschrijving van de banden. Snelle levering.

Het is gewoon verlopen zoals toegezegd

Het is gewoon verlopen zoals toegezegd, dus geen bemerkingen.

top service

Bandjes uitgezocht en besteld, volgende dag binnen! Top service

Supersnel bezorgd voor een goede prijs

Supersnel bezorgd voor een goede prijs. Voor mijn moeder ook al 4 banden besteld en ook deze zijn binnen 3 dagen geleverd. Volgende keer worden de banden weer hier besteld .

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!