Niet de juiste informatie over de�

Niet de juiste informatie over de levering, ineens was de vervoerder er met de banden ik was toevallig thuis

Goed bedrijf.

Goed bedrijf. Snelle levering voor een hele goede prijs. Ik heb heel veel bandenleveranciers bezocht op internet maar deze was absoluut de goedkoopste die ook echt leverde.

Snelle levering en voordelige geprijst

Duidelijke en overzichtelijke website. De winterbanden besteld en de volgende dag al geleverd. In vergelijking met andere aanbieders de voordeligste prijs.

Uitstekende service alles ging zoals�

Uitstekende service alles ging zoals afgesproken en ik zou het iedereen willen aanraden. Het monteren van de banden ging ook super en het kon vlakbij tegen een redelijke prijs, dus het was top.

Snelle service en netjes afgehandeld

Snelle service en netjes afgehandeld

Snel winterbanden nodig voor mijn�

Snel winterbanden nodig voor mijn Toyota yaris. 2 dagen later zijn deze afgeleverd bij mijn garage. Prima banden met velg. Ben zeer tevreden. Echt een aanrader.

Goede banden snel geleverd!

Goede banden snel geleverd!

goedgeregeld makkelijk online besteld

goedgeregeld makkelijk online besteld. jammer dat de bestelling niet direct volgende dag geleverd werd. (ben ik toch wel een beetje aan gewend. maar goed alles netjes afgeleverd en nu liggen mijn 4season banden er onder !

Snelle levering. Nog eerder dan was afgesproken. Was toevallig thuis, maar had anders de zending gemist. Autobanden-365.nl heeft een duidelijke website en bestellingen gaan gemakkelijk. Er is een goede beschrijving van de banden op de website.

vertrouwd !

Je kan thuis op een ontspannen manier je band uitzoeken, omdat alle gegevens van de banden vermeld staan op internet. De aflevering gebeurd snel en correct, Dit geeft een vertrouwd gevoel.

Duidelijk snel en correct,topsite!

Duidelijk snel en correct,topsite!

Grote keuze, goede prijzen

Grote keuze, goede prijzen. Overzichtelijke website. Snelle levering. Goede communicatie.

goed contact,snelle levering

goed contact,snelle levering

Een goede en sneller service

Een goede en sneller service, had de banden binnen 3 dagen binnen en de banden waren een maand oud voor een scherpe prijs (brigdstone potenza)

Goeie service!

Goeie service!! De bestelde stalen velgen met winterbanden waren netjes gemonteerd en gebalanceerd opgestuurd. Deze waren goed verpakt om schade te voorkomen en snel geleverd. De gehanteerde prijzen zijn scherp, ook voor montage en balanceren is de prijs acceptabel. Ook de banden hebben een DOT code van dit jaar dus er worden recent gefabriceerde banden geleverd en geen oude voorraad banden gebruikt. Super service en echt een aanrader als je een set winterbanden of velgen zoekt.

Snel en alles ok voor een dergelijke�

Snel en alles ok voor een dergelijke prijs.

Mijn vergissing bij het opgeven van het�

Mijn vergissing bij het opgeven van het bedrijf dat banden zou plaatsen, werd snel en zakelijk opgelost.

Prima platform

Prima platform. Snel en ongecompliceerd banden bestellen en laten monteren. Tegen een goede prijs

Ging deze keer niet goed maar ik zal weer hier mijn banden kopen

Helaas heb ik een probleem gehad omdat de garage waar ik de banden heeft gestuurd bestond niet meer. Darnaa was een probleem met the email adres. Eindelijk heb ik contact met de bedrijf via zijn autobanden 365 opgenomen en dan hebben zij geprobeerd om alles goed op te lossen. Ik hoop dat volgende keer alles beter doorloopt.

Lekker voordelig en geen problemen

Lekker voordelig en geen problemen

Zeer goede service voor bezorgen�en bandehandel waalwijk voor uitvoering

Zeer goede service voor het bezorgen autobanden van Autobanden 365,Nokian iline banden, bezord bij Bandenhandel Waalwijk Prof van �t Hofweg 15a, hele uitstekende service voor uitvoeren banden vervangen en service, vriendelijk personeel, uitstekend gewoon !

Goede prijs voor goede banden

Goede prijs voor goede banden. Ook de garage waar ze snel geleverd waren heeft keurig en snel de banden gemonteerd. Dikke aanrader

Goede kwaliteit voor de gunstige prijs

Goede kwaliteit voor de gunstige prijs. Snelle levering. Top!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel. Goede prijs voor kuiste band.

prima gegaan.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!