Alles duidelijk en snel geleverd

Alles duidelijk en snel geleverd. Duidelijk site ook.

Scheelt een stuk qua prijs tov garage�

Scheelt een stuk qua prijs tov garage en de levering is behoorlijk snel. Bezorger belde mij de 2e poging levering, dat vond ik ook super, zo blijf je elkaar niet mislopen.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering

Nog ingepakte bestelling ruilen.....?

Bestelling ging goed, snel geleverd. Echter op een verzoek mijn geleverde, nog ingepakte ( niet gemonteerde !!!) velgen met winterbanden te mogen ruilen voor een andere maat, wordt niet (snel) gereageerd. Erg jammer, dit doet afbreuk aan de snelle service van de (achteraf) door omstandigheden niet meer bruikbaar gebleken maat bestelde winterbanden m�t velg.

Snelle levering en uitstekend op de�

Snelle levering en uitstekend op de hoogte gehouden van de afhandeling van de bestelling. Banden zijn 8 mnd oud, is prima.

Niks aan op te merken, snel geleverd en goede service via de garage voor een competitieve prijs.

zeker de moeite waard

goed. banden binnen 5 dagen bij de garage naar keuze. banden zien er goed uit maar zal nog moeten wachten tot de tempratuur gaat dalen ik doe ze pas onder de auto als het rond de 10 graden gaat worden ander slijten ze te hard. wil er wel 2 jaar mee doen . heb er een hoop geld mee bespaard door online banden te kopen.

banden en meer

overzichtelijke website met veel keus en een goede prijs, en banden zijn supersnel geleverd. mijn volgende banden zal ik zeker weer kopen bij autobanden-365.nl.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, banden met een hele verse dotcode en ook nog eens een hele mooie prijs. Aanrader!

Snelle levering!

Snelle levering!

Zoals het hoort!

Voorbeeld functie in service, prijs & kwaliteit!!! #nietverderzoeken ;-)

Super goeie banden voor weinig geld

Super goeie banden voor weinig geld

Banden werden vrij snel geleverd in�

Banden werden vrij snel geleverd in goeie conditie

Snelle levering en simpel te bestellen.

Snelle levering en simpel te bestellen.

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Goede merkbanden voor een schappelijke�

Goede merkbanden voor een schappelijke prijs.

Enorm snelle levering en netjes�

Enorm snelle levering en netjes verpakte banden!

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd ! (Binnen 24 uur)

Alles was prima

Alles was prima! Dankje

goed en snel zoals het hoort.

goed en snel zoals het hoort.

Gewoon goed geregeld !!!

Gewoon goed geregeld !!!

Banden woensdag avond besteld

Banden woensdag avond besteld, en ze waren vrijdag ochtend al binnen. Superrrr

Zeer snel en goed geregeld.

Zeer snel en goed geregeld. Af laten leveren bij mijn garage. Mijn garage wilde zelfs de link van dit bedrijf. Deze heb ik natuurlijk doorgegeven.

Prijs en levering top!

Prijs en levering top!

Duidelijke site je kan makkelijk�

Duidelijke site je kan makkelijk vergelijken en vinden wat je zoekt. Aanrader!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!