snelle levering. Banden zijn geheel conform de beschrijving

Volgende keer weer!

Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd op montagepunt. Volgende keer bestel ik hier weer!

prima service ,bestel daar vaker

prima service ,bestel daar vaker

5 sterren

snelle levering en goede prijs

Top servies geen minpunt te noemen op�

Top servies geen minpunt te noemen op tijd levering .alles goed gergelt netjes

prima levering prima montagepartner

prima levering prima montagepartner

Prima ervaring, aanrader.

Prima ervaring. Alle belangrijke testen van banden zijn op de site opgenomen, dus een keuze was snel gemaakt. Het bestellen ging vlot, levering van de banden ging probleemloos. Op de site is ook een lijst van montagepunten te zien, er was keuze genoeg in mijn omgeving. Al met al zo ik de Autobanden-365.nl aan iedereen aan durven raden!

Snelle levering , goede kwaliteit , en betaalbaar

Snellere levering dan verwacht en�

Snellere levering dan verwacht en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Duidelijke site

Duidelijke site. Snelle levering.

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Prima prijs/kwaliteit verhouding! Komen afspraken perfect na.

Goedkoop, kwaliteit en snelle levering

Goedkoop, kwaliteit en snelle levering. Aanrader!

goede banden snel leverbaar

goede banden snel leverbaar

Goeie en duidelijke site om een banden keuze te maken. Snelle levering en de banden netjes gemonteerd bij voordeel garage, bij ons in de buurt. Helemaal tevreden hoe het allemaal geregeld is.

demo banden rijden als nieuw.

Ik wist dat het demo banden waren maar profiel van de banden zaten vol met grind ook kon je aan de banden zien dat ze van een auto kwamen die lang op de zelfde plek had gestaan in de het prut. het zou 2 dagen duren maar het waren er 8 en de herkomst was oost Duitsland. Na uren grindjes peuteren en schoonmaken, gemonteerd en ze rijden verders prima ook was de prijs desondanks redelijk. Service van autobanden-365 is top, volgende keer ga ik er zeker weer bestellen.

Goede prijs en een snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijs en een snelle levering.

Banden zijn snel geleverd.

Banden zijn snel geleverd. Geen problemen met betaling. Tevreden

Duidelijke site

Duidelijke site, correcte en snelle levering. Banden per set ingeseald

Uitstekend servis

Uitstekend servis

uitstekende site

uitstekende site, scherpe prijzen snel geleverd en snel bezorgt op montagepunt.

Autobanden365.nl prima betrouwbare�

Autobanden365.nl prima betrouwbare site. Duidelijk informatie en goede en vlotte terugkoppeling via de mail. Echter de bezorging kan wel veel beter. Zoals aangekondigd op de track en trace site van DPD, levering op vrijdag. Helaas niet geleverd zie later op de avond in een mail van DPD dat adres niet klopte. Wat niet waar is. Hebben ook niet van te voren gebeld zoals gevraagd. Weekends werd niet bezorgd en levering maandagmiddag.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring Dit was de eerste keer dat ik banden bestelde De prijs was goed de montage is snel en vakkundig gedaan ben echt tevreden hier over Bestel voortaan mijn banden via deze site Echt top ??????????????

Goedkope prijzen en netjes verzonden�

Goedkope prijzen en netjes verzonden een echte aanrader als je banden zoekt

Scherpe prijs, snelle levering bij aangesloten garagebedrijf en daar een scherpe montage prijs

Snelle levering Overzichtelijke website

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!