Scherpe prijzen en snelle levering. Top!

Goede website, duidelijke informatie, scherpe prijzen en snelle levering zorgen voor een 5 sterren beoordeling! Aanrader!

Paar prachtige banden en in no time�

Paar prachtige banden en in no time gratis bezorgd! Ik heb mijn adresje gevonden! Hulde!

Snelle levering. Via jullie site banden laten plaatsen bij Salders banden service. Wat een slechte zaak/service is dat zeg, bad publicity.

Goede prijs

Goede prijs, makkelijk bestellen en goede info over volgen bestelling en levering. Achteraf was me niet duidelijk of ik banden voor stalen velgen met wieldeksel of lm-velgen kom kiezen, maar ik had gelukkig de goede banden (voor wieldeksels dus) zonder beschermingsrand in de band voor lm-velgen.

Goed geregeld en waren binnen gestelde�

Goed geregeld en waren binnen gestelde tijd binnen. Perfect

Goeie banden!

Ik had dringend banden nodig net voor ons vertrek op vakantie, ik kreeg ze netjes op tijd zodat ik ze kon laten monteren bij de garage in de buurt. En aan een scherpe prijs, ik maakte 70� winst.

Fijne banden snel geleverd en maar�

Fijne banden snel geleverd en maar 3maanden oud

Snelle levering zoals beloofd

Snelle levering zoals beloofd, bij vragen direct antwoord gekregen via mail. Top service!

De halve levering is keurig opgelost

De halve levering is keurig opgelost. Een sterretje meer als de bereikbaarheid wat beter was geweest. Heeft nu te lang geduurd voor een en ander in gang kwam. Daarna goed opgelost

Goede service, netjes geleverd met recente productie datum! Al met al top!!!

Heldere deal

Heldere deal, goede prijs

Geen gedoe.

Gemakkelijk, snel, goedkoop en meedenken. Verwijzing naar bandenmontage service en vakantie tijd. Kortom top!

Waardeloze service

Waardeloze service. 2 van de 4 banden worden niet geleverd en niemand bij het bedrijf neemt actie (we zijn op vakantie....) Maar verkopen tijdens de vakantie kunnen ze wel) Nooit meet 1 band via Autobanden365!!! En als het aan mij ligt volgt iedereen dit voorbeeld

Fantastisch. Savonds besteld 2dagen later geleverd. En met trace goed te volgen.

Snelle levering, s'morgens besteld de volgende dag s'middags zaten ze er op. Prima prijsstelling.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Alleen het kan wel wat goedkoper . ??????

Snelle levering en een ontzettend�

Snelle levering en een ontzettend duidelijke site met goed vergelijks info onderling. Prima prima prima.

snel en goed

snel, duidelijk, professioneel. gewoon zoals het hoort: direct emailbevestiging, track en trace van bestelling, etc.. erg scherpe prijs voor de zomerbanden, duidelijke alternatieven getoond. compliment! ik kom terug voor de winterbanden!

Uitstekende levering..

Uitstekende levering... Banden niet zo oud ( in 2017 gefabriceerd).... Prima in orde dus.,,

Snelle service en makkelijk te�

Snelle service en makkelijk te bestellen.

Goede service. Ondanks de verkeerd geleverde banden maat. Is er gelijk actie ondernomen. Zodat ik 2 dagen later de goede banden had.

We zijn uitermate tevreden over het Autobandenbedrijf

We zijn uitermate tevreden over het product en de snelle correcte levering van dit bedrijf en zullen onze waardering uitspreken tegenover anderen!

Prima Service Snel Geleverd Met DPD

Prima Service Snel Geleverd Met DPD Je krijgt ook mooi een mailtjes van tevoren hoelaat ze komen.

Helemaal prima!

Niks op aan te merken. Alles is prima verlopen.

Ik heb DNG cars uit Veghel gekozen als�

Ik heb DNG cars uit Veghel gekozen als montage punt. 300pct tevreden. Nette werkplaats met omtzettend klantvriendelijk personeel/ eigenaar. Top garage.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!