Snelle levering zonder problemen.

Snelle levering zonder problemen.

Prima service.

Prima service. Banden besteld en twee dagen later in huis.

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt.

Autobanden 365: aanbiedingen om bij stil te staan!

Scherpe prijzen, snelle verzending, groot assortiment, goede kwaliteit vergelijking.

Duidelijke site,zeer snelle levering.

Duidelijke site,zeer snelle levering.

Aanrader, zeer tevreden.

Uitstekende ervaring! Op maandagavond een paar banden besteld en op donderdag ochtend zaten ze al onder mijn auto. Je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling en wanneer je een afspraak dient te maken met het montage punt.

Beste van Nederland

Beste levering van nieuw geproduceerde kwaliteits banden tegen een nog betere prijs!

snel,goedkoop,kwaliteit en betrouwbaar

snel,goedkoop,kwaliteit en betrouwbaar

Prima! Snelle service, uitstekend product en voor een heel lage prijs.

wat moet ik zeggen,super service,derde�

wat moet ik zeggen,super service,derde keer gebruikt alles heel netjes geregeld ,prjizen nergens goedkoper en echt top bedrijf dank je wel

Super snelle service en levering!

Super snelle service en levering! Bestel zeker weer hier mijn banden.

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Goede Service en levering

goede service, meteen antwoord op mijn mail, daarnaast super snelle levering. helemaal tevreden

Duidelijke website om een juiste keuze�

Duidelijke website om een juiste keuze te maken voor autobanden en eventueel montage voor een scherpe prijs en snelle levering volgens afspraak. Het is een bedrijf om aan te bevelen.

Vlotte afhandeling van bestelling en�

Vlotte afhandeling van bestelling en levering

Snel geleverd, genoeg keuze in garages

Zeer snelle levering en producten niks�

Zeer snelle levering en producten niks op aan te merken ga zo door

Perfecte service en prijs kwaliteit is�

Perfecte service en prijs kwaliteit is perfect ook de levering ging perfect bedankt

Echt perfect

Echt perfect. Goede prijs; snel en effici�nt. Ook montage concept is heel klantvriendelijk. Aanrader!

Snel geleverd voor de beste prijs

Snel geleverd voor de beste prijs.

Ik ben in grotelijnen tevreden met mijn�

Ik ben in grotelijnen tevreden met mijn bestelling. Ik heb per ongeluk 4 banden besteld i.p.v.2 banden. Bij de eerste bestelling gaf system fout melding en ik had nog een keer besteld. 'nu heb ik 2 banden over terwijl ik maar 2 banden nodig had.

Snel en helemaal volgensp afspraak�

Snel en helemaal volgensp afspraak geleverd

Snelle service en prima qua�

Snelle service en prima qua prijs/kwaliteit verhouding

Onzettend handig

Onzettend handig! Goede service en kwaliteit

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!