Snelle levering, soepele service..

Tevreden klant

Goed, snel en volgens afspraak.

Levering en montage bij Autobedrijf Polman Groessen

Levering en montage bij Autobedrijf Polman in Groessen was prima geregeld. Erg goede en prettige service overigens. Vilgende keer weer.

Superverse banden geleverd gekregen

Superverse banden geleverd gekregen! DOT1118 dus gewoon super kwaliteit en netjes afgeleverd bij een betrouwbaar montagepunt. Kortom super tevreden!

Mixed feelings

Nadat ik eerder mijn winterbanden (met velgen) tot grote tevredenheid bij Autobanden-365 had besteld, besloot ik om nu ook de zomerbanden (zonder velgen) te bestellen. Keuze was snel gemaakt, op de site kun je de banden goed met elkaar vergelijken. Ze zijn niet het goedkoopst, maar voor die paar euro ga ik niet een nieuwe account bij de concurrent aanmaken. Banden werden redelijk snel afgeleverd bij een garage in mijn buurt en die legde ze voor een zeer concurrerende prijs om de velgen. Probleem was alleen dat ik een dag later met een lekke band stond. Was die band slecht? Was de band er slecht op gelegd? Of heb ik er zelf iets mee geraakt? Ik werd wel snel geholpen vanwege de Peugeot-card, maar dat betekende wel dat ik een nieuwe band moest bestellen via de Peugeot dealer. En dat maakte dat het voordeel dat ik had om de banden via Autobanden-365 te bestellen als sneeuw voor de zon verdween. Vandaar de mixed feelings...

Super snelle levering! Ook een pluspunt op de website zijn de aangesloten bedrijven die de banden monteren. Overzichtelijk, met contactgegevens en prijzen. Top!

Helemaal top

Simpel te bestellen site en ideaal dat er met IDeal betaald kan worden?? De banden werden ook netjes daarop geleverd en ze doen het prima. Ben helemaal blij want met 60k per jaar is het fijn om top banden te hebben. Groet gert

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden! Supersnelle service en volgens afspraak geleverd.

Top Bedrijf

Top Bedrijf , Top banden,Top prijzen en Top bezorging op locatie ! 10/10

Fijne Pirelli's gekocht

Fijne Pirelli's gekocht. Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Voor herhaling vatbaar!! Chrid

Snelle levering van setje van 4�

Snelle levering van setje van 4 Goodyear banden. Banden zijn productiedatum week 51 in 2017 dus geen overjarige banden

S�per snelle service

S�per snelle service, tevreden!

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs, banden rijden goed. Door de goede prijs zeker aan te bevelen

Mooie prijzen en snel / netjes levering!

Perfect en snel geleverd

Perfect en snel geleverd

Snelle levering en heldere communicatie�

Snelle levering en heldere communicatie gedurende het hele proces. En dat voor een eerlijke prijs.

Niet nieuw en al eerder gebruikt

Banden snel geleverd, maar ik heb twijfels of ze echt nieuw zijn: er zaten geen stickers meer op en de kleurlijnen zoals op nieuwe banden aangebracht waren er af. Ook zitten er trillingen in de banden die niet verdwijnen bij tweemaal balanceren. Ik heb de indruk dat ze eerder zijn gebruikt of afgekeurd zijn.

goed service

goed service en makkelijke website

Makkelijk en duidelijk.

Makkelijk en duidelijk.

Overzichtelijke site.

Overzichtelijke site. Ruime keuze. Vlotte levering. Banden van recente productiedatum. Montage service is goed

Dit bedrijf kan ik aanbevelen aan�alle autobezitters.

Dit bedrijf kan ik aanbevelen aan iedereen die voordelig zijn autobanden wil kopen. Buiten het feit dat de prijs gunstig is, levert dit bedrijf punctueel wat je besteld hebt Bovendien bleek de dotcode van de banden 2017 te zijn, dus niet uit jarenlange opslag. PRIMA bedrijf en de volgende keer weer autobanden-365.nl

Gewoon prima

Niets op aan te merken, gewoon Prima

Banden plat

Levering was goed. De banden waren plat

Eenvoudig en snel. De middag besteld, volgende morgen in het montage punt!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!