Snelle levering. Prima product

Zoals altijd, alles weer perfect verlopen!

Prima prijs, prima service, zoals altijd alles perfect!!

Mooie snelle levering

Mooie snelle levering

Kwalitatief goede Vredesteinbanden voor�

Kwalitatief goede Vredesteinbanden voor een scherpe prijs tijdig geleverd bij de afgesproken garage. Heel blij mee en was onze redding tijdens de hevige sneeuwval de afgelopen wintersportweek.

top site voor alle merken banden

top site voor alle merken banden

Prima banden voor n zeer redelijke prijs

Prima banden voor n zeer redelijke prijs en snelle levering ! Prima service !

Zeer behulpzaam, niet duur!

Zeer behulpzaam! Zelfs de buurman er nog ff bijgehaald om een afgebroken sleuteltje uit mn Alpina velg te halen. Top!

Prima plek om banden te kopen!

Twee maal banden bij besteld voor verschillende auto's. Snel en netjes geleverd.

Snel, goedkoop en duidelijk.

Bandenprijzen vergeleken en bij autobanden-365.nl uitgekomen.Snelheid van leveren was ook 1 vd beste, makkelijk via de website een montagebedrijf geregeld en binnen 2 dagen nieuwe banden op mijn auto.

Super snelle levering

Super snelle levering, top!

Prijs kwaliteit perfect.

Snelle levering,zoals wordt aangegeven. Goede kwaliteit banden, voor een leuke prijs.

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering!

Bijzonder goede web-site en uitstekende�

Bijzonder goede web-site en uitstekende service! Ik ben erg tevreden.

Prima en vlot geleverd

Prima en vlot geleverd

goed service

klantvriendelijke en servicegericht

De prijs is zeer scherp en scheelde�

De prijs is zeer scherp en scheelde ruim 70 euro per band. De levering zeer snel. Uitstekend.

Zeer tevreden!

Site is overzichtelijk en erg fijn dat er bovenaan de best verkochte banden zichtbaar zijn (na filtering van bandenmaat). Bij bestellen kun je ze bij een montagepunt laten leveren, wat voor ons erg fijn was. Snelle levering! Zeker een aanrader.

Camper banden besteld

Ik heb Nankang Cw 20 besteld .Deze waren met 2 dagen geleverd Top service en snelle reactie en goed advies bij de keuze van deze camper banden . Bedankt voor de goede service.

Prima sevice/prijs

Prima sevice/prijs

Correct goed en goedkoop

De banden werden snel afgeleverd bij het montagebedrijf. Hier werd ik prima geholpen. Ik zal volgende keer zeker weer hier mijn banden kopen, een stuk voordeliger en dezelfde service.

Duidelijke website en Zeer snelle �

Duidelijke website en Zeer snelle levering

Alles ging vlot en zoals verwacht mocht �

Alles ging vlot en zoals verwacht mocht worden. Grote keuze en op tijd geleverd. Prima zo.

Aanrader!!

Eenvoudig online bestellen, zeer vlotte levering (volgende werkdag) en een zeer scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

TIP TOP IN ORDE NIET LANG MOETEN OP �

TIP TOP IN ORDE NIET LANG MOETEN OP WACHTEN

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!