Prima eerste ervaring

Voor het eerst banden online besteld omdat die simpelweg stukken goedkoper zijn dan banden bestellen via de bandenboer of garage. Bestellen verliep snel en vlekkeloos, net als de verzending. Na verzending contact opgenomen met de montagepartner en een afspraak was snel gemaakt.

Ondermaatse klantenservice en geen samenwerking met de montagepartner

Ondermaatse klantenservice; reageert niet op e-mails en stuurde per abuis een e-mail bedoeld voor de montagepartner. Na contact met de montagepartner blijkt dat ze herhaaldelijk hebben aangegeven geen zaken meer te willen doen met autobanden-365 vanwege fouten in eerdere bestellingen. Een teleurstellende ervaring en dit zal mijn laatste aankoop bij autobanden-365 zijn.

best price!

best price!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

?s Heel Goed

?s Heel Goed

Ten eerste banden waren betaalbaar en�

Ten eerste banden waren betaalbaar en vlotte en juiste levering

Binnen 3 werkdagen daardwerkelijk�

Binnen 3 werkdagen daardwerkelijk bezorgd!

Snel en juist geleverd

Veel keus, snel geleverd en de banden zijn met een productiedatum van dit jaar.

Netjes en optijd geleverd.

Netjes en optijd geleverd.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en product zoals beschreven.

Zeer ontevreden over de gang van zaken

Zeer ontevreden over de gang van zaken. Ruim 3 weken geleden 2 banden besteld en nog steeds geen banden binnen. Ook in de tussentijd eenzelfde tweede bestelling geplaatst door de backoffice maar nog steeds geen banden. Blijkbaar gaat er logistiek veel mis en wacht ik nog steeds op de banden terwijl de doorlooptijd enkele dagen zou zijn.

Prima banden voor nette prijs

Banden besteld en laten opsturen naar bandencentrum in Eindhoven. Prima mailverkeer over order en levering. Echter, banden zijn per 2 stuks verstuurd maar op 1 paar zat verkeerde sticker met andere bandenmaat. Niet handig wanneer er hele stapels banden liggen. Tip! Plaats naam en ordernummer met bandenmaat op de sticker, is makkelijker zoeken

Banden snel geleverd

Banden snel geleverd. Alleen de monteur die 89 euros vraagt voor de montage tegen 50 euros op de website vermeld.

Nette prijs voor de banden

Nette prijs voor de banden. Opsturen duurde iets langer dan verwacht

Gemakkelijk bestellen vlot gebracht

Gemakkelijk bestellen vlot gebracht

Levertijd

1-3 werkdagen stond er nou het was toch langer..

Snel , goed, niet duur

Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit

Goed profiel op tweedehands banden.

Goed profiel op tweedehands banden. Netjes en op tijd bezorgd bij mijn garage.

Goed geholpen vriendelijk en staan je�

Goed geholpen vriendelijk en staan je goed te woord

Doen wat ze beloven hou ik van!!!

Prima service levering top op tijd

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk! gaf ons zo een startbooster mee omdat we met een lege accu bij hem in de buurt stonden, zonder dat hij wist wie we waren gaf hij deze mee. Geweldig!

Juiste banden makkelijk te vinden op de�

Juiste banden makkelijk te vinden op de site. Na bestellen op afgesproken tijd geleverd. Ook nieuwe banden en geen ongebruikte oude.

Alles prima

Alles prima. Duidelijke site, scherpe prijzen, en bestelling en shipment naar montage punt alles probleemloos.

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging, volgens afspraak.

Ik had 4 grote terrein banden besteld�

Ik had 4 grote terrein banden besteld die doorgaans nogal wat kosten! Was door hun goedkope prijs wel wat wantrouwend,maar ze waren netjes in de 3 aangegeven dagen gratis bezorgd! Ook had ik een vraag omdat ik maar 3 Track en Trace codes had gehad, reageerde ze gelijk de zelfde dag nog dat hun er een vergeten waren door te sturen! Ja ik ben erg tevreden!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!