aanbevelenswaardige site

ik heb hier de banden besteld en nadat ik had aangegeven bij welk montagepunt ik geholpen wilde worden, zijn zij daar binnen de afgesproken termijn naar toe gestuurd. het waren de banden die ik besteld had en in de staat die ik wilde. De keuze was goed en makkelijk te maken voor mij via de verschillende filters die je kan invoeren.

Banden

Hele snelle afhandeling. Uitstekende banden. Gratis levering

Goede website overzichtelijk en goede �

Goede website overzichtelijk en goede zoekmachine. Top levering op veel lokaties in Nederland banden snel geleverd.

Snelle reactie en goed geholpen!!

Snelle reactie en goed geholpen!!

zeer tevreden

zeer tevreden

Banden

Goede service, snelle levering

kwaliteit voor goede prijs

kwaliteit voor goede prijs

Banden besteld via site

Banden besteld via site, goede omschrijving van het type banden, snelle mail en een track en trace, je wordt op de hoogte gehouden wanneer de banden worden verstuurd en eraan herinnerd om een afspraak te maken met het montagebedrijf.

De banden waren snel geleverd bij het �

De banden waren snel geleverd bij het montagebedrijf. De prijs een stuk lager dan dat je langs de kwikfit zou rijden. Zeker een succes

perfect en snelle levering

perfect en snelle levering

Ongelofelijk snel en correct geholpen, beveel dit bedrijf aan.

Geweldig geholpen. Op dinsdag ochtend banden besteld, de volgende dag belde het montage bedrijf al dat de banden binnen waren. Nog niet eens tijd gehad om via track en trac� de levering van de banden te volgen. Kan niet anders dan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mijn eerste bestelling.

Super onderneming. Besteld, binnen 3 dagen binnen zoals op de site vermeld stond. Ga zo door.

Z�ker aan te raden!

Heel goede service bij Autobanden-365.nl, correcte informatie. Ik denk dat ik een eerlijke prijs heb betaald voor mijn banden. De vier banden die ik heb besteld, zijn rechtstreeks naar het montagepunt verstuurd. Geen gedoe, alles is vlot verlopen. Ben heel tevreden.

Bandjes werden na zoals beloofd na drie �

Bandjes werden na zoals beloofd na drie werkdagen geleverd, kan vast sneller maar hier waren ze net iets voordeliger. Ik had de tijd. De Pilot Sports laten de 5-touring weer tevreden over het asfalt zoeven!

Het is niet duur achter het stuur, bij AUTOBANDEN-365.nl.

de leveringen zijn goed en snel,dus bestel bij autobanden-356.nl.

Goed geregeld

Goed geregeld

Levering conform afspraak en goede �

Levering conform afspraak en goede terugkoppeling. Geen manco's in levering

perfect bedrijf

perfect bedrijf, correcte en supervriendelijke medewerkers, snelle levering, bedankt

Snelle levering, goede communicatie en een concurrerende prijs

Betrouwbaar en snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering. Product zoals verwacht. Top!!

Prima kwaliteit banden tegen een goede �

Prima kwaliteit banden tegen een goede prijs. Snelle services gebruiksvriendelijke site.

Goede productinformatie

Goede productinformatie, voorraadinformatie, scherpe prijzen en snelle levering bij montagebedrijf naar keuze.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Perfect geregeld en een snelle levering!

Perfect geregeld en een snelle levering!

Super...nu de winterbandjes....in het �

Super...nu de winterbandjes....in het voorjaar set nieuwe zomerbandjes!!!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!