Tevreden van de banden en de prijs �

Tevreden van de banden en de prijs kwaliteit. Alleen levering later als voorzien door problemen bij de leveringsdienst.

Prima zaak om banden te bestellen

Prima zaak om banden te bestellen. Wel opvallend dat vier banden per twee verpakt een dag na elkaar bezorgd worden.

Super geregeld

Super geregeld

Ruime keuze en snelle bezorging top.

Ruime keuze en snelle bezorging top.

snelle levering, en het zijn super banden.

Snel geleverd, goede prijzen!

2 nieuwe michelin cross climate besteld �

2 nieuwe michelin cross climate besteld op maandag en dinsdag in huis. super snelle service en levering. AANRADER...!!

Redelijk snelle levering bij garage �

Redelijk snelle levering bij garage ondanks dat het niet de volgende dag is.

Superprijs snelle levering

Superprijs snelle levering

Website duidelijk

Website duidelijk Betaling gemakkelijk en levertijd is dik in orde. Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Ben een zeer tevreden klant. Gerard Gulikers

makkelijker kan haast niet

duidelijke website. bestelling keurig op afspraak bezorgd montage voor de deur met goed advies over bandenspanning e.d. door Zenik Autobanden Nieuwegein

Prima, snel en goede prijs.

Goede en duidelijke website

Goede website voorzien van veel belangrijke informatie en scherpe prijzen. Gemakkelijk te bestellen en op juiste tijd afgeleverd. Door zelf gekozen montagebedrijf vakkundig gemonteerd

Uitgebreid assortiment en snelle �

Uitgebreid assortiment en snelle levering naar het montagebedrijf. Ook hier werd alles perfect geregeld.

Makkelijk en snel

Duidelijke site, makkelijk bestellen en een snelle levering! Meer moet dat niet zijn!

heel goed ga zeker terug en geef het �

heel goed ga zeker terug en geef het door aan bekende

Makkelijke zoektocht naar voor mij de �

Makkelijke zoektocht naar voor mij de ideale banden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. En veel montagepartners te vinden via de site. En ook een snelle levering.

Perfect.

Perfect. Snel geleverd voor een super prijs !!!!

Simpel: zoals het hoort. Goed en snel. Super

Vlotte bestelling-duidelijke site bij �

Vlotte bestelling-duidelijke site bij het zoeken naar banden. En nog belang rijker dot code 04-2017.Dus GEEN oude troep geleverd.!!!! Mijn volgende banden-JA zeker autobanden 365. Maar dat duurt nog effe.

heldere site.

heldere site. Banden naar servicepunt, alwaar gemonteerd. Dik voormekaar!

Prima banden firma

Top, banden besteld van A merk met goede eigenschappen voor een spotprijs. Zeer snel bezorgd en uitstekende prijs. Aanrader!!

Zeer makkelijk te bestellen en snel en �

Zeer makkelijk te bestellen en snel en erg goedkoop. Ik had de banden om 15:00 besteld en de volgende dag waren de banden al geleverd.

Betrouwbare garage, ook voor APK en niet duur.

Wederom geweldig snel geholpen door Huub en zijn medewerkers!

Keurig op tijd

Keurig op tijd, de beste koop op internet.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!