Goede en duidelijke website

Goede website voorzien van veel belangrijke informatie en scherpe prijzen. Gemakkelijk te bestellen en op juiste tijd afgeleverd. Door zelf gekozen montagebedrijf vakkundig gemonteerd

Uitgebreid assortiment en snelle �

Uitgebreid assortiment en snelle levering naar het montagebedrijf. Ook hier werd alles perfect geregeld.

Makkelijk en snel

Duidelijke site, makkelijk bestellen en een snelle levering! Meer moet dat niet zijn!

heel goed ga zeker terug en geef het �

heel goed ga zeker terug en geef het door aan bekende

Makkelijke zoektocht naar voor mij de �

Makkelijke zoektocht naar voor mij de ideale banden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. En veel montagepartners te vinden via de site. En ook een snelle levering.

Perfect.

Perfect. Snel geleverd voor een super prijs !!!!

Simpel: zoals het hoort. Goed en snel. Super

Vlotte bestelling-duidelijke site bij �

Vlotte bestelling-duidelijke site bij het zoeken naar banden. En nog belang rijker dot code 04-2017.Dus GEEN oude troep geleverd.!!!! Mijn volgende banden-JA zeker autobanden 365. Maar dat duurt nog effe.

heldere site.

heldere site. Banden naar servicepunt, alwaar gemonteerd. Dik voormekaar!

Prima banden firma

Top, banden besteld van A merk met goede eigenschappen voor een spotprijs. Zeer snel bezorgd en uitstekende prijs. Aanrader!!

Zeer makkelijk te bestellen en snel en �

Zeer makkelijk te bestellen en snel en erg goedkoop. Ik had de banden om 15:00 besteld en de volgende dag waren de banden al geleverd.

Betrouwbare garage, ook voor APK en niet duur.

Wederom geweldig snel geholpen door Huub en zijn medewerkers!

Keurig op tijd

Keurig op tijd, de beste koop op internet.

Goedkoper

Goedkoper, snelle levering en op voorraad.

snel af gehandeld

snel af gehandeld Goede prijs

Levering volgens afspraak

Levering volgens afspraak, binnen twee dagen. En aangekocht tegen een concurrerende prijs.

prima snelle levering

prima snelle levering

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit. Uitstekende montage service.

Autobanden zeer snel geleverd

Autobanden zeer snel geleverd, had verwacht dat ze pas paar dagen later zouden worden geleverd maar waren de volgende ochtend al geleverd! Ook de prijs is uitstekend, zou iedereen hun aanbevelen.

NIET DOEN, na problemen geen service

Auto 365 levert goed en snel. Het probleem begint pas als je een probleem hebt. Eerst reageren ze niet op een klacht of garantie via hun eigen formulieren. Telefonisch onbereikbaar. Als je dan toch contact krijgt via een thuiswinkel organisatie bieden ze je een zeer schimmige garantieregeling die je als klant nog meer op kosten jaagt terwijl je al schade hebt geleden, NIET DOEN

Top top top.

Top top top. Makkelijk bestellen en betalen. Supersnelle levering. Erg professioneel... Heerlijk!

Top, zeer tevreden!

Makkelijk, het goedkoopst en snelle levering. Ben ook zeer tevreden over de montagepartner. Al met al een zeer verdiende 5 sterren.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, snel en goed.

zoals altijd vlotte service en levering

zoals altijd vlotte service en levering

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!