super

goedkoop super banden en snelle levering

Prima service, snelle levering

Twee banden gekocht. Werden snel geleverd bij montage bedrijf.

heel tevreden

snel geleverd, goede banden

Winterbanden

Zeer snel geleverd, Maandag morgen besteld en Dinsdag middag al in huis.

Helemaal waar gemaakt, waar ik op hoopte. Alles binnen de afgesproken tijd binnen. Pakket goed kunnnen volgen.

Gewoon perfect

Banden zijn perfect en op tijd naar mijn montage punt gebracht en ben zeer te vrede over de afhandeling geen klachten

Volgende banden ga ik zeker weer kopen bij jullie

Super autobanden en super service

Goed geregeld. Duidelijke website en snelle levering. Alles perfect voor elkaar.

Verwachting overtroffen

De banden zijn sneller dan aangegeven op de site bezorgd op het aangegeven adres van mijn dealer. Track en trace prima geregeld. Duidelijke info. Ik kan geen minpunten vinden of bedenken

Goedkoop is vaak duurkoop, bij Autobanden-365.nl is dit zeker niet van toepassing.

- Goedkoop is bij autobanden-365.nl ook echt goedkoop - Betrouwbaar - Snelle levering Kortom....... ZEER TEVREDEN!!!!!! Wij raden iedereen Autobanden-365.nl aan.

Oktav,rs

supersnelle eerlijke service, wat je besteld is wat je krijgt, top!

prima banden

En een zeer goede en snelle aflevering.

Keurige snelle levering

Keurige snelle levering

Prima geregeld!

Alles is goed gegaan aan deze bestelling.

Zoals het zegt, uitstekend

Goed, niet duur en op tijd cfm afspraak

Snelle levering.Prima.

Levering conform belofte. Moment van leveren aan bezorgdienst was alleen niet duidelijk dus daardoor verloop niet te volgen.

Topprijs en topservice

Alle afspraken zijn correct nagekomen tegen een prima prijs. Zeer tevreden!

Snelle levering met inzichtelijke stappen (incl of excl BTW is niet te vinden voor montagepunten)

De bestelling was eenvoudig en duidelijk. Ook is het handig dat de banden direct naar een garage gestuurd kunnen worden die vervolgens de montage uitvoert. De garage belde mij toen de banden binnen waren om een afspraak te plannen. Op de website van autobanden-365 is niet duidelijk aangegeven dat de montagekosten van de garage exclusief BTW zijn waardoor ik na montage verrast werd door 21% opslag op de montagekosten per band. Deze informatie dus duidelijk vermelden bij het deel op de website dat over de de montagepunten gaat!

Super service en goede kwaliteit banden

Overzichtelijke site, waar het gemakkelijk kiezen is welke banden bij je passen. Goede en snelle levering en uiteraard een goede kwaliteit banden. Kortom, top!

Autobanden Continental

Snelle levering, en alles eenvoudig te volgen via track & trace. Super gedaan ! Nu weer vele prettige en veilige kilometers asfalt voor de boeg.

voor herhaling vatbaar

Snelle, service en beste prijs voor kwaliteitsband Michelin Primacy 3. Ook complimenten voor het vakwerk van Caspian in de Titaniumstraat te Rotterdam

Prima zomerbanden

Goed ervaring, snelle levering en goed kwaliteit banden.

Goodride RP28

Maandagavond besteld vrijdagmorgen in huis, keurig verpakt, helemaal top!!! Goodride RP28 banden voldoen mij erg goed, kleine 500 kilometer meegereden, erg stille band, had ik niet verwacht. Voorheen Vredestein banden gehad met een V-form cg visgraad profiel erg luidruchtige banden, banden met zo'n profiel koop ik in ieder geval nooit meer. Over de slijtage kan ik niet veel zeggen maar de wegligging is prima, ook bij nat wegdek? Prijs van �40,- per stuk is in verhouden met de bekende merken bijzonder laag maar goed die bekende merken willen allemaal aan de grote automerken leveren en daar worden ze door slimme inkopers helemaal uitgeknepen en de winst pakken ze in de handel daarna en daarom zijn zo vreselijke duur, niet doen dus? Goodride banden worden gemaakt door een chinees bedrijf, nummer 10 op de ranglijst 75 bandenfabrikanten en dan te bedenken dat China groter en veel meer inwoners heeft dan Europa, dan kan je wel banden maken? De auto een C5 break diesel met bijna 300.000 kilometers op de teller, rijdt als of hij net uit de showroom is komen rollen, op naar de 350.000 kilometer. Groetjes, Rudy

Snel geleverd. Goede prijs. En ook prima montagepartner!

Vlot besteld en snel geleverd, niets mis mee.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!